NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Škorpija

Nedeljni horoskop Škorpija

Nedeljni horoskop Škorpija

Posao: previse dinamike, čak i bezciljne, prethodne nedelje vas navodi da ove spustite gas i usmerite se na jednu ali vrednu poslovnu stvar. Iskoristite podršku važne žene koja hoće da pomogne i pokušajte da se odmorite što više možete. Treba će vam snage za septembar.

Ljubav: prija vam pažnja osobe koja je na nekoj vrsti pozicije ili je javno eksponirana ali vi i dalje držote distance i čekate svojih pet minuta, u medjuvremenu skupljajući sve informacije oko iste. Nervira vas kad gubite kontrolu nad situacijom a sad ste ipak ispustili stvari iz ruke.

Zdravlje: dobro se osećate.

Nedeljni horoskop Škorpija, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Škorpija je jedna snažna i dominantna dama. Ona jako dobro vlada sobom, svojim željama, htenjima i svime onime što može da ih dovodi do lepe ravnoteže u sopstvenim životima. Naprosto, one moraju da imaju uspeha, bez obzira na to o čemu se konkretno radi. Posao im je veoma značajan, kao i novac. U svakoj od njih skriven je po jedan mali hedonista koji zaista uživa da uživa u životu. One vole da troše novac. Predstavljaju prave kupoholičarke. One će kupovati i ono što im treba i ono što im netreba. Kod njih uvek postoji rizik da u šopingu potroše više nego što su ponele, odnosno da troše preko mere onoga što zarađuju. Sve o ženi u znaku Škorpije pročitaj na sledećem link: Žena Škorpija.

Muškarac Škorpija opšte karakteristike. Muškarac rođen u znaku Škorpije je osoba koja se trudi da bude sveprisutna i svestrana. On naprosto voli sve da zna, svuda da bude i da se zaista na jedan određen način istakne u svakom trenutku. To su veoma intelignentne osobe koje se trude da ostave dobar utisak na svakoga. Po pravilu su veliki govornici, čija je komunikacija jedna značajna prednost koja može da ih istakne uvek i u svakoj situaciji. Naposletku, oni uspevaju da se nametnu, kako verbalno, tako i u svakom drugom pogledu. Oni vole da budu u centru pažnje, paznju privlače i malo koga ostavljaju ravnodušnim. Muškarac Škorpija je neverovatno radoznao, i želi da zna o svemu, ali takodje, sva ta saznanja tumači na svoj način. Sve o muškarcu u znaku Škorpije pročitaj na sledećem link: Muškarac Škorpija.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.