NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Ribe

Nedeljni horoskop Ribe

Nedeljni horoskop Ribe

Posao: potpuno ste se pogubili sa poslom i koliko god imali ideja, realizacija ipak izostaje. U novim idejama se sami zapletete i ne možete jednostavno da ih finiširate. Sva sreća pa ste vešti u komunikaciji, pa šta ne prodje znanjem, ove nedelje će proćo zbog vašeg šarma. Ribe koje su duže na nekom poslu i bave se prodajom nek budu na oprezu oko novca, da se ne dogode greške.

Ljubav: jako jako jako vam se dopada atraktivna osoba koju srećete preko posla, ali, ta osoba je zauzeta. Mladje Ribe koje su od skoro u nekoj vrsti veze na “daljinu” pokušavaju da srede detalje u postojećem odnosu i istraže da li je partner rasčistio sa prošlošću ili laže, opet.

Zdravlje: alergije.

Nedeljni horoskop Ribe, svake nedelje na našem sajtu.

Žena u znaku Riba: Žena Ribe, je osoba koja ima neki svoj određeni cilj i pravac kojim se kreće. Ona je neko ko se dobro snalazi u većini situacija u kojima se nađe i uglavnom se trudi da bude prilagodljiva i fleksibilna u dovoljnoj meri. Duhovna, radoznala i nežna, žena Ribe je pravi sanjar. Ona stavlja veliki naglasak na svoju intuiciju, emocije i svet duhovnosti i religije. Ona je žena koja je uvek u potrazi za dubljim značenjem. Žena Ribe apsorbuje događaje oko sebe, i tako povezuje stvari koje drugi ljudi ne bi ni videli. Ona primećuje obrasce u osećanjima i postupcima drugih ljudi, a može biti prilično pronicljiva o tome šta ih motiviše. Žene Ribe su često umetnici, vole da izražavaju svoje unutrašnje strasti kroz boje, ples ili pesmu. Njihov rad je često čudan, ali uvek očaravajući. Sve o ženi u znaku Riba pročitaj na sledećem link: Žena Riba.

Muškarac rođen u znaku Riba je jedan uporan i odlučan muškarac. On zaista ume da bude na visini svakog zadatka u koji ga život postavi. On je uvek snalažljiv i za njega „nema zime“. On sve pažljivo promatra, proračunava i dovodi u ravnotežu svojim zalaganjem. Retko kada greši, a i kada greši ne očajava, već po ubrzanom principu dovodi do toga da se greška ispravi. Kada je ljubav u pitanju, mogu da projektuju nestabilnost. Umeju da budu ljubomorni, ali i da ljubomoru izazivaju i to najčešće s razlogom. Ako želite da osvojite muškarca rođenog u znaku Riba, budite inovativni, maštoviti, drugačiji, ali i moderni. Sve o muškarcu u znaku Riba pročitaj na sledećem link: Muškarac Riba.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Autor teksta. Profesor Astrologije gospođa Jovana Lučić-Gajić

Pročitaj još tekstova istog autora Jovana Lučić Gajić

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.