NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Ovan

Nedeljni horoskop Ovan

Nedeljni horoskop Ovan
Posao
: Odustali ste od bilo kakve ideje za napredovanjem na postojećem radnom mestu, i kao da samo čekate trenutak, kada ćete nadredjenima dati otkaz. Ako vas išta iritira u životu, to je nerad, tlačenje slabijih i podizanje glasa, pa ove nedelje, pripazite da neko ne iskoristi vašu otvorenu prirodu, izazove vas, i konačno eliminiše kao konkurenciju na poslu.

Ljubav: partner se istinski trudi da vam ugodi, ali, nervoza koju unosite u privatni život zbog poslovnih pritisaka, remeti, ne tako lošu emotivnu situaciju. Kako se bliže yadnji dani leta, tako vi počinjete da razmišljate o još jednom odmoru pre jeseni, pa razgovor, možda, odlažete za neko bolje vreme. Usamljeni Ovnovi polako dolaze u situaciju da naprave nagli, nepromišljen potez i na prečac udju u vezu, sa zauzetom osobom koja je na nekoj vrsti pozicije.

Zdravlje: manje oscilacije u krvnom pritisku.

Nedeljni horoskop Ovan, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Ovan je vesela ličnost po prirodi, a u svojoj osnovi sadrži jednu stabilnost. Ona jako dobro ume da rasporedi svoje vreme, veoma je racionalna po svim pitanjima, a upornost je svakako nešto što ostavlja bez daha. Kada bi joj u poslu krenulo loše, ona sigurno ne bi odustala ni posustala. U stanju je da pretrpi sve promene koje mogu da dovedu do toga da joj bude bolje. Nestrpljenje je retko kada obuzima, a svakako da voli da se nalazi u centru pažnje, ma koliko da drugi pokušavaju da je gurnu u zapećak. Njena borba za lidersku poziciju je uvek prisutna i traje i definitivno predstavlja nešto što treba da se tumači kao jako lepo. Sve o ženi u znaku Ovan pročitaj na sledećem link: Žena Ovan.

Muškarci rođeni u znaku Ovna su uglavnom veoma temperamenti. Koliko god da se potrude, muškarac Ovan svoj temperament ne može da sakrije, jer bi to naprosto predstavljalo bežanje od suštine njegovog bića. Oni vole da vladaju, da budu dominantni, ali zaista jesu dobre duše, i uvek su fer. Mogu da budu „bolećivi“ na ženske suze. Porodica im je važna i najviše se može poslovnih, ali i svakih drugih rezultata očekivati od muškarca rođenog u ovom znaku, ako je porodičan čovek. Dok su mladi, umeju da lutaju kroz sfere zabave, a i da budu emotivno neozbiljni, ali se iza toga uvek krije jedan jasan plan da se jednog dana u budućnosti skrase. Sve o muškarcu u znaku Ovan pročitaj na sledećem link: Muškarac Ovan.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.