NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop od 31. oktobra 2016.

Nedeljni horoskop od 31. oktobra 2016.

Piše. Jovana Lučić Gajić

Nedeljni horoskop od 31. oktobra 2016.

Ovan
21.3. – 20.4.
Tokom nedelje imate osećaj da pretpostavljeni menjaju sliku o vama na bolje. Konačno. Na trenutak ste pomislili da su stvari nepopravljive i da stare zasluge niko ne primećuje. U nekim momentima ste mislili i da vam se sprema “zamena”. Ukoliko ste ne zaposleni, mogućnost da se angažujete oko nekih starih poslova sada je moguća, pa to treba koristiti. Opterećenost dugovima i napor koji ulažete oko vanrednih troškova kvari vam nedelju, ali bar je trošak usmeren na pozitivne stvari i lepa dešavanja.
Ukoliko ste zauzeti, moguće je da ste izgubili volju za razgovorom sa partnerom i njegovu pasivnost ove nedelje “ispravljate” na neki način “zamajavanjem” pričom o putu ili inostranstvu. I dalje mnoge stvari sa privatnog plana skrivate od neposrednog okruženja, a partnera podržavate i hrabrite. Ukoliko ste usamljeni, početkom nedelje možete biti veoma zainteresovani za osobu koja doslovce neće da otvori sve karte pred vama. Mladji Ovnovi sada kreću u “mini istragu”, dok stariji Slobodni Ovnovi imaju osećaj da se “natežu” sa osobom koja im se dopada, ali je poprilično daleko od njih.
Pripazite na urinarne infekcije i oscilacije u gvoždju.

Bik
21.4. – 21.5.
Uplašili ste se iskreno za svoju materijalnu situaciju. Imate osećaj da prethodnih nedelja živite oskudnije nego inače, a sigurnost koja vam toliko treba se razbija iz dana u dan. Ukoliko ste zaposleni, ova nedelja, može doneti značajne i odlične promene na poslovnom planu. One će naravno podrazumevati i daleko više angažovanja, pa haotičnost na poslovnom planu, može ostaviti posledicu – hroničan umor u sferi emotivnog ili porodičnog života.
Ukoliko ste zauzeti, partner postaje nepodnošljivo sebičan. Gotovo da nikakav dogovor ne može da se ispoštuje a udaljenost što zbog posla, što zbog vanrednih “aktivnosti” partnera vam odavno smeta. Pripazite da usputnim komentarima u pokušaju da skrenete pažnju malo i na vas, ne pogoršate situaciju i izazovete seriju konfliktnih situacija. Slobodni Bikovi su sada meta mladjih partnera. Ukoliko ste odavno “sami” ove nedelje vas može zaintrigirati sportista (bar duhom) koji će se pojaviti preko posla.
Pripazite na alergije i respiratorne tegobe.

Blizanci
22.5. – 21.6.
Ukoliko ste upravo počeli da radite, ili od skoro promenili radno mesto, vaš posao verovatno podrazumeva neprestalnu komunikaciju sa ljudima, stres, sukobe i kretanje. To vam baš i ne prija, ali ove nedelje, pored sigurnijih finansija možete na poslu sresti i osobe koje odavno niste videli. Ne zaboravite, da upravo ove osobe mogu biti i jako važne za vaše dalje napredovanje. Ukoliko ste ne zaposleni, iskoristite ovu nedelju i pregovarajte bar na dva mesta.
Ukoliko ste slobodni, zadnjih nedelja vas najviše muči poziv sa puta koji nikako da dodje. Proverite da li je osoba koja vas zanima zauzeta jer se sada mnogo što šta krije od vas, i bez obzira što taktizirate i pokušavate da proverite informacije sa više strana, pokušajte da se okrenete i otvorite i za nove kontakte. Na poslu ste primećeni, a bar još jedan partner iz prošlosti može da se oglasi. Pa ne razmišljajte mnogo. Izadjite iz kuće.
Pripazite na povrede kolena ili zuba.

Rak
22.6. – 22.7.
Utučeni ste i koliko god da se trudite da radite i uključite se u svakodnevnicu vas ljubav opet najviše muči. Pred vama je nedelja poslovnih mogućnosti i usavršavanja, koje možete odlagati želeći da prištedite. Kako god okrenete, nekakva vrsta usavršavanja ili dodatne sertifikacije bi sada bila prava stvar, ako razmišljate o nekom daljem poslovnom periodu. Ukoliko imate posao koji podrazumeva rad sa ljudima ili brigu o tudjim finansijama, ova nedelja je odlična. Ako ste nezaposleni, obratite pažnju na strane poslovne firme i posao koji vam sad može doneti mnogo dobrih promena.
Ukoliko ste usamljeni ova nedelja može biti nedelja važnih preokreta. Starija osoba od koje ste gotovo digli ruke se vraća u vaš život ali sa poslovnom ponudom. Budite na oprezu da ljubav ne pomešate sa poslom i pokušajte da u bilo kom ljubavnom odnosu ne investirate – finansijski. S druge strane, oni Rakovi koji isčekuju poziv od osobe iz pošlosti mogu ga i dočekati i biti više nego prijatno iznenadjeni.
Malaksalost i vrtoglavica.

Lav
23.7. – 23.8.
Dugovi i vanredni troškovi na svakodnevne račune u vam se “popeli na glavu”. Posao je prethodne nedelje na trenutak zastao ili se zakomplikovao i prolongirao da ste se čak i uplašili. E od ove nedelje, stvari idu novim tempo mi daleko bolje nego što očekujete. Ukoliko se bavite privatnim poslom, stari klijenti ili saradnici se vraćaju a finansije menjaju na bolje. Ukoliko ste dužni, a jeste, sada se velika većina duga ubrzano vraća.
Slobodni Lavovi ove nedelje razmišljaju šta dalje na ljubavnom planu. Konačno ste se oslobodili prošlosti i prija vam pažnja potpuno nove osobe koja ulazi u vaš život a vraća se sa puta. Šta god radili, spremajte se za poziv na kraći zajednički put sa partnerom koga tek upoznajete. Ljubav kreće, ne dvoumite se oko razlika, kako u godinama, tako i u poreklu.
Pripazite na ocilaciju krvnog pritiska. Povremeni padovi su mogući.

Devica
24.8. – 23.9.
Novac je dolazio prethodne nedelje, ali priznajte da ste sve vreme plaćali i tudje račune. Svoje najmanje. Situacija na poslu se primirila i “opasnosti” su izbegnute. Sada ste mirni do daljnjeg. Ukoliko se bavite administracijom ili nekom vrstom komunikacije, ove nedelje imate potpunu promenu unutar radne organizacije i “pojačan ritam” rada i stresa. No, po vas to neće biti ni loše ni razično. Samo se bolje organizujte i više odmarajte, i sve će biti pod kontrolom.
Ukoliko ste zauzeti, ove nedelje očekujte novi plan partnera vezan za budućnost. Nemojte da se iznenadite ako plan podrazumeva i potpunu promenu sredine u kojoj živite. Ukoliko ste slobodni, umetnička duša je za vas zainteresovana. Ne komplikujte bez razloga.
Tegobe sa varenjem i mučnina.

Vaga
24.9. – 23.10.
Pobegli ste u neki svoj svet i radite (“šunjate” se na poslu) iz prikrajka. Mnogo problema finansijskog tipa ostaje za vama i ulazite u fazu velike aktivnosti koja vam može poremetiti privatni balans. Bar tri važna poslovna projekta su pred vama ove nedelje, pa rasporedite snage.
Slobodne Vage su jako jako zainteresovane za osobu koja je rodjena u drugom gradu (ili trenutno živi) i sve vreme taktiziraju i čekaju iz prikrajka. Naravno, druga strana, ako ćemo iskreno, trenutno ne zna šta će sa Vagom, ali… krajem nedelje se vaš privatni život može izvrnuti naglavačke. I da se sakrijete u “mišiju rupu” dotični će vas naći i iznenaditi. Preteraće on, preteraćete vi. Strasti će biti na pretek, a vi samo pripazite da ne počnete za vikend da se premišljate i krijete.
Hronično ste umorni, odmorite i pripazite na glavobolju.

Škorpija
24.10. – 22.11.
Usmerili ste se na finansije i one su sada prioritet, hteli vi to ili ne. U segmentu materijalnog sada najviše trpite i čini se da kada bi rešili samo posao da vam ostalo ne bi ni trebalo. Ukoliko ste zaposleni, vreme je da nešto menjate ili bar počnete da radite još jedan posao. Ukoliko ste nezaposleni, početkom nedelje možete uskočiti bar privremeno, na nečije radno mesto, što bi bilo i sjajna prilika za dalje poslove.
Zauzete Škorpije uživaju u ovoj nedelji i ukoliko čekate partnera sa puta (ili na putu), on stiže da ulepša vašu svakodnevnicu. Ukoliko ste slobodni, osoba sa kojom se “družite” već neko vreme pokazaće interesovanje za vas, pa razmislite kakve su vaše emocije prema istoj.
Problem sa debelim crevom.

Strelac
23.11. – 21.12.
Napravili ste predah, radili ili ne, prethodnih dana i sada ste stvarno raspoloženi da bukvalno “izletite” iz kuće u uključite se u svakodnevnicu. Promene na postojećem poslu su neminovne, pa ukoliko ste zaposleni, pripazite i na sve veće troškove koje imate ovih dana a vezani su za porodicu i blisko okruženje. Ukoliko ste nezaposleni, ove nedelje neko blizak porodici može posredovati oko vašeg posla.
Mirni ste i primate pažnju suprotnog pola. Ukoliko postoje uslovi, sada najviše razmišljate o trudnoći ili o konačnom zajedničkom životu. Ukoliko ste sami, stvari sa osobom iz prošlosti su se rasčistile i razmišljate kako da “sredite” susret sa istom osobom, jer ste verovatno, bar prostorno udaljeni.
Problemi sa kičmom.

Jarac
22.12. – 19.1.
Koliko god da se trudite i radite kao “crnac”, svaki segment poslovnog života se komplikuje i usporava. A vama se više smučilo da planirate, da prepravljate, da radite i da stalno plaćate jednu istu stvar sto puta.
Stariji pripadnici ovog znaka razmišljaju o potpunoj promeni posla koja može da podrazumeva i relokaciju. Mladji Jarčevi se bore sa finansijama i rade 24/7.
Ukoliko ste zauzeti, druga strana ni ne pomišlja da ste hronično nezadovoljni. Jednostavno “nije to to”, bez obzira što imate nekog ko je sasvim posvećen vama. Vi jednostavno osećate da nedostaje čarolije u odnosu i da vi “vučete” i organizujete zajedništvo. Ukoliko ste usamljeni, dopadaju vam se bar dve osobe koje se pojavljuju preko posla, ali ćutite i posmatrate njihovu reakciju plašeći se odbijanja.
Pripazite na noge i rameni deo kičme.

Vodolija
20.1. – 18.2.
Više ni sami ne znate odakle vam dolazi novac i na šta ga trošite. Jednostavno se niotkud pojavi u vašem novčaniku i ode na račune ili porodicu. Ove nedelje pripazite na dugove koji miruju, jer će “neko” potražiti gotovo mnogo više nego što očekujete. A šta je sa dugovima prema vama? nemaju ljudi para, zar ne? naučite da tražite svoje. Ukoliko ste zauzeti partner je od ove nedelje spreman da pokrije neke troškove pa i da vas “isčupa” u zadnji tren.
Ukoliko ste slobodni, zainteresovani ste za idealizovanu osobu i pokušavate da nadjete “izgovor za razgovor” ali na pomisao da će ista da vam se “nakači i davi kao zmija žabu”, pa da ćete morati da menjate pod pritiskom svakodnevnicu dižete ruke. Ukoliko ste zauzeti nervira vas do ludila partner koji je “digao sve četri u vis” i sve ostavio vama. A istini za volju, neprestalno mislite na nekog iz prošlosti.
Pripazite na lošu cirkulaciju.

Ribe
19.2. – 20.3.
Ukoliko ste zaposleni, ove nedelje vas niko ne razume. Ljubomora nekih od kolega može biti nesnosna, a “govorkanja” preći granicu pristojnosti. Čini se da ćete neprestalno prepravljati raspored i raditi pod pritiskom čak i ono što vam niko ne plaća. Ipak, novac koji vanredno možete dobiti će dobro doći.
Koliko dugo već traje vaše interesovanje (bilo da ste slobodni ili zauzeti) za zauzetu osobu koju isčekujete svake sekunde, uspavljujući se i budeći se sa istom osobom u umu, bežeći od svakodnevnice? Nemojte biti iznenadjen ako ista osoba predloži “da dodjete” gde god bio i imate nekakav “tajni susret”.
Pripazite na pluća.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.