NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Lav

Nedeljni horoskop Lav

Nedeljni horoskop Lav

Posao: veliki poslovni preokret je pred vama i samo se čeka poslednje slovo na ugovoru ili neki papir koji drugoj strain oduzima vreme, pa zato čekate. Ne gubite strpljenje. Polovinom nedelje vam čak ženska osoba na neki način može pomoći da realizujete jedan deo posla i konačno krene novac, malo po malo.

Ljubav: i konačno je Venera zajedno sa Marsom u vašem znaku. Sad ste svoj na svome. Mnogi usamljeni Lavovi imaju ovu nedelju kao odlučujuću u narednih bar pola godine. Osoba iz prošlosti ili bar neko koga poznajete neko vreme a vezan je za put i sport se vraća u vaš zivot i definiše odnos ali po vašim, a ne po njegovim pravilima.

Zdravlje: Problemi niskim pritiskom i kičmom.

Nedeljni horoskop Lav, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Lav: Ona nije žena Lav ona je Lavica u pravom smislu te reči. Žena koja probija sve barijere, koja je hrabra, koja je neustrašiva i koja vlada poslom, društvom, okolinom, a nadasve sopstvenim životom. Žena Lav je vešt planer. Za nju nema nikakvih iznenađenja, a ponajmanje neprijatnih. Ona ume sve što treba da se ume. Žena Lav kada ne ume, nauči ono što treba i to ekspresno. Ne postoje dva puta do njenog srca i zato za ženu Lava je u ljubavi – sve ili ništa. Intenzitet i strast, koje se manifestuju u svakom aspektu njenog života, najizraženije su u njenom ljubavnom životu. Sve što knjige i filmovi opisuju o ljubavi i kakva ona treba da bude, imate najviše šanse da pronađete i ostvarite pored žene Lava. Sve o ženi u znaku Lava pročitaj na sledećem link: Žena Lav.

Muškarac Lav je veoma energična osoba koja ima određenu vrstu potrebe da bude lider. On teži da to ostvari i veoma je srećan kada se dogodi da bude na vrhu lestvice. Bilo da se radi o poslovnoj lestvici ili bilo kojoj drugoj koja je njima značajna. Oni svakako jesu osobe koje vole da se takmiče u svemu, ali su veoma fer i korektni. Muškarac Lav je rođen da bude vođa i njegov iskonski magnetizam privlači na desetine obožavatelja. I kada se nalazi u grupi muškarac Lav je veoma srećan da bude aktivan zajedno sa drugima i često će biti glavni igrač, pružajući motivaciju i vođstvo svojim prijateljima. Lavom vlada Sunce, te je muškarac Lav otvoren, društven, samouveren i energičan. Sve o muškarcu u znaku Lava pročitaj na sledećem link: Muškarac Lav.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.