NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Jarac

Nedeljni horoskop Jarac

Nedeljni horoskop Jarac

Posao: uopšte ne možete da vidite budućnost posla oko koga ste se “polomili” zadnjih meseci (da ne kažem godina). Vreme je za predah, pa polako smišljajte nešto novo. Čekajući da posao krene, samo još više gubite i upadate u dugove.

Ljubav: dopadate se nekom ko želi da vam bude samo prijatelj. I vi to odlično znate, ali vam djavo neda mira. Mladji pripadnici ovog znaka rešavaju da spuste zid koji su podigli izmedju sebe i osobe iz prošlosti i prestanu da se inate. Samo napred. Ne čekajte previse jer onaj stari može da se okrene baš sad ka nekom novom.

Zdravlje: premor i loša cirkulacija.

Nedeljni horoskop Jarac, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Jarac: Žena koja je rođena u znaku Jarca, predstavlja osobu snažnog duha, nekog ko je veoma nepokolebljiv i ko je zaista sam sebi dovoljan za lepa postignuća. U tom pogledu, one mogu da budu jako uspešne u mnogo oblasti, posebno kada dođu do upravljačkih mogućnosti. Sve ono što je lepo, može da se dogodi i da zaista bude veoma uspešno, naročito ako su one motivisane da daju svoj nesebični doprinos tome. U svakom smislu su inovativne, u sebi nose određenu moć transformacije koja im omogućava da se snađu u gotovo svakoj situaciji. Sve o ženi u znaku Jarca pročitaj na sledećem link: Žena Jarac.

Muškarac Jarac je izuzetno ambiciozna i uporana osoba koja ne preza ni od čega. Uglavnom ne gaji nikakve strahove i zaista se trudi da bude u svemu napredan. Muškarci u znaku Jarca su idejni tvorci mnogih inovacija, oni će sve probati prvi, oni će sve prvi uraditi, pa čak i po cenu da naprave neku pogrešnu procenu. Međutim, oni jako retko naprave tu pogrešnu procenu, pa se ipak može reći da ih intuicija i poslovna logika često vode pravim putem. Oni nikada ne odustaju. Mogu mnogo da se menjaju, ne žale truda da usvoje neka nova znanja i naposletku sve mogu da dovedu do ravnoteže. Kada su u stanju krize, to kod njih ne traje drugo, jer veoma brzo promene nešto i nađu način da se iz krize izbave. Sve o muškarcu u znaku Jarca pročitaj na sledećem link: Muškarac Jarac.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.