NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Devica

Nedeljni horoskop Devica

Nedeljni horoskop Devica

Posao: Trenutno ste u fazi da bi najradije digli ruke od svega i posvetili se privatnom životu. No, neko ozbiljno pokušava da vas prevari na, ili oko posla. Dobro otvorite oči! Proverite svaki dokument na koji stavljate svoj potpis. Čak i mala nepredvidljiva sitnica, ozbiljnije može urušiti vašu poziciju. Ipak tranzitni Merkur jeste u vašem znaku koliko god da je retrogradan, pa će istina ići u vaš prilog, a sam posao se duplirati, sa njim i prihodi.

Ljubav: kao da ste se sakrili i od sebe a kamo li od partnera i razmišljate (da ne kažem kalkulišete) koliko još možete da izdržote pritisak. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, finansije su vasa jedina okupacija i samo na tome radite naredne nedelje. Ukoliko ste usamljeni, pojaviće se osoba preko prijatelja ili na mestu zabave koja će vam privući pažnju ali vi možete odustati zbog razlike u godinama.

Zdravlje: osetljiv želudac

Nedeljni horoskop Devica, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Devica je osoba koja jako dobro zna gde se nalaži i čemu teži, ali i sklona je depresiji, ukoliko uz uložen ogroman napor ne uspe da realizuje ono što želi. Žene rođene u znaku Device su veoma nežne i osetljive, ali i jako šarmantne. One su veoma domišljate i nikada ne ostaju bez inspiracije. Njihova mana je što i pored velikih razočaranja koja im se mogu dogoditi, one naprosto i dalje veruju u sve ono dobro u ljudima i tu rizikuju da opet budu izigrane i razočarane. One teško uče iskustveno, baš iz tog razloga što veruju u ideale i to je nešto što im niko ne može oduzeti. Sve o ženi u znaku Device pročitaj na sledećem link: Žena Devica.

Muškarac Devica: Muškarac rođen u znaku Device je pedantan i pedantan. Pedanterija je drugo ime za njega. On će se lickati po tri sata u kupatilu. On nema mitisere, niti bore. On je to sve unapred sanirao. Njegova kosa je uvek uredna, njegove košulje su ispeglane. On ostavlja utisak nekog ko uvek deluje sveže. Veoma često prati modne trendove, ali ako ne prati, onda je pobornik klasičnog stila, što ne znači da nije šoping manijak. Muškarac Devica je pravi hedonista, voli da živi i uživa u životu. Motiviše ga sve što asocira na užitak, bilo da je u pitanju šoljica kafe ili da je u pitanju kugla sladoleda. Sve o muškarcu u znaku Device pročitaj na sledećem link: Muškarac Devica.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.