NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Blizanci

Nedeljni horoskop Blizanci

Nedeljni horoskop Blizanci

Posao: neko je preneo informaciju, koju možda niste hteli da kažete bivšem poslodavcu ili kolegi. Usput ni sami niste sigurni u istu pa ste zato i ćutali. I eto šanse da na samom kraju meseca planete i udjete u sukob sa kolegama. Trenutno sve stagnira na finansijskom planu, ali neko od prijatelja se sprema da vam ponudi posao ili neki drugi izvor prihoda. Ukoliko vaš posao podrazumeva kretanje pripazite na saobraćaj i dokumentaciju do kraja ove nedelje, kao in a vanredne troškove oko mobillnog telefina ili automobila.

Ljubav: ulazite u nedelju koju će obeleziti komunikacija sa bar dve osobe istovremeno, pa spremite prstiće za tipkanje poruka. U jednom trenutku neko vas može izazvati na “kratak spoj” koji se sredinom nedelje može desiti tokom radnog vremena, ili neposredno po završetku istog. Utorak je dan kada trebate obratiti pažnju na svaki vid komunikacija ukoliko ste zauzeti.

Zdravlje: povišene temperature vam sad ne prijaju. Pripazite na bešiku i respiratorni trakt.

Nedeljni horoskop Blizanci, svake nedelje na našem sajtu.

Žena Blizanci: Žena rođena u znaku Bliznanaca je dama koja osvaja i pleni svojim šarmom koji je uvek izuzetno izražen i koji predstavlja nešto fantastično. One su vladaoci pozitivne energije i svi ih vide na jedan način kao dosta dopadljive osobe koje mogu da budu veoma uglađene i fine, naročito kada se predstavljaju nekome po prvi put. Moguće je da su one od svih znakova zodijaka dame koje se najviše ističu na najpozitivniji način, i koje su najsposobnije da sebe prikažu u pozitivnom svetlu. Žena Blizanac je neprestano radoznala, podsticajna i provokativna u svakom pogledu pa i kada su ideje u pitanju. Njene misli lete od jedne ka drugoj brzinom munje. Ona je duhovita, hitra, pamti najsitnije detalje, čak i naizgled beznačajne. Sve o ženi u znaku Blizanci pročitaj na sledećem link: Žena Blizanci.

Muškarac Blizanac je rođen da bude veliki šmeker, šarmer i zavodnik. On jako dobro ume da vlada tim svojim talentima koji su mu dati po rođenju. Realno gledajući, njegove zavodničke sposobnosti su ogromne i one mogu biti predani kako u emotivnom odnosno ljubavnom životu, tako i u poslu. Oni to preoznaju još u ranoj mladosti, pa obično već na samom početku karijere koriste to što su neodoljivi. Muškarac Blizanac je virtuoz u baratanju rečima i istinski maestro svake komunikacije. To nisu isprazni razgovori, ili razgovori o vremenu. Muškarac Blizanac je intelektualac, uvek traži više informacija i znanja. Lucidan, dovitljiv, i Merkurovski, muškarac Blizanac je mnogo toga ali on nikada nije dosadan. Sve o muškarcu u znaku Blizanci pročitaj na sledećem link: Muškarac Blizanac.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.