NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop Bik

Nedeljni horoskop Bik

Nedeljni horoskop Bik

Posao: planirate million stvari i ništa ne završavate do kraja. Pomalo ste rastrojeni i zaboravni. Pripazite na vanredne troškove oko kuće i vraćajte dugove koji su se nagomilali oko tekućih računa. Materijalne prilike će u većoj meri zavisiti drugih ljudi, pa ukoliko budete, tokom nedelji, morali opet da pozajmite novac, to negde i zapišite, da se ne dogodi da još jedan dug zaboravite. Merkur vladar vašeg polja prihoda je retrogradan do 05.septembra.

Ljubav: Mladja osoba koju ste zaboravili a na neki način je vezana za vaš komšiluk ili kraj se polako vraća u vaš život. Nemojte zbog privremene tenzije na poslu i u porodici, da je oterate od sebe.

Zdravlje: Ukoliko imate hronične tegobe sa visokim krvnim pritiskom, uzimajte terapiju na vreme.

Nedeljni horoskop Bik, svake nedelje na našem sajtu.

Žene rođene u zaku Bika su snažne dame koje ostavljaju utisak nepokolebljive osobe. Mnogi ih nazivaju „tvrdoglavim“, ali je činjenica da one imaju svoj stav o svemu. One imaju svoje viđenje na sve teme ovog sveta i uopšte se ne treba truditi da se dopre do njihove svesti, ne bi li se mišljenje promenilo. One naprosto neće odstupiti od svog mišljenja, jer bi tako nešto smatrali teškim porazom. Uz veoma malo truda, one uspevaju da kreiraju stanje kakvo im odgovara. One su jako uspešne u privatnom biznisu i pre ili kasnije njihovi putevi vode u samostalnu karijeru. Sve o ženi u znaku Bik pročitaj na sledećem link: Žena Bik.

Muškarac Bik je po pravilu jedna izuzetno odlučna osoba koja naprosto zna šta želi u svakom trenutku. Oni sve uglavnom rade planski i retko kada odstupaju od ciljeva koji su zacrtali. Eventualno mogu da odstupe onda kada shvate da im je to u interesu. Budući da sve vole da proračunavaju i posmatraju u dugoročnom planu, za njih se retko kada dešavaju neka iznenađenja, posebno ne ona za koje ne bi imali rešenje. Njima je prioritet posao, novac, ambicija, karijera, pa tek onda ljubav. To ne žnači da nisu emotivci, ali naprosto, uglavnom se zaljubljuju tek u onim trenutcima kada shvate da im je karijera stabilna. Ako za vreme razvitka karijere i imaju neku emotivnu vezu, ona uglavnom bude veza koja nije toliko ozbiljna i unutar nje ne planiraju budućnost direktno. Sve o muškarcu u znaku Bik pročitaj na sledećem link: Muškarac Bik.

Pročitaj i NUMEROLOSKI SAVET DANA.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.