NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni Horoskop – 4-10.9.2017 – by Jovana Lučić Gajić

Nedeljni Horoskop – 4-10.9.2017 – by Jovana Lučić Gajić

Nedeljni Horoskop – 4-10.9.2017 – by Jovana Lučić Gajić

OVAN
21.3. – 20.4.
Dve godine unazad, nikako da izbalansirate svoj privatni život. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, partner i nije toliki problem (ukoliko se izuzme njegova nemotivisanost na profesionalnom planu), koliko su okolnosti ili porodica uneli nemira u vaš ljubavni život. Na vama je samo da izdržite još koju nedelju i stvari će biti daleko lakše. Možda bi zajednička aktivnost oko uredjenja doma sada bila prava stvar.
Ukoliko ste usamljeni, početkom nedelje se u vaš život vraća (na bilo koji način) osoba iz prošlosti. Vraćate film unazad i razmišljate šta bi bilo da je bilo. Sada od toga nema ništa, i vreme je da napravite za koju nedelju korak unapred.
Rodjeni u prvoj dekadi Ovna (do kraja marta) osećaju da je vreme za velike promene. Privremeno su se povukli i čekaju jesen u kojoj osim promena koje će se ticati mesta boravka, dolazi i promena na partnerskom planu. Vodite računa samo na ishitrenost. Bilo kakve nepromišljene odluke koje budete donosili ovih dana mogu ostaviti trajne posledice. Razočarali ste se u odnose, veze i zajedništva. Iznenadiće vas jesen.

BIK
21.4. – 21.5.
Svakodnevnica i finansije vas muče toliko da ne možete da razmišljate ni o čemu drugom. Kako veliku ulogu u vašem životu može igrati potreba za sigurnošću, i to ne samo materijalnom, već i emocionalnom, ukoliko ste slobodni, sada izbegavate bliske veze i kontakte, sve dok se prvo ne uverite u lojalnost osobe za koju ste zainteresovani. Gubite takt i vaša pitoma priroda sada može biti transformisana u plahovitost. Nekakav prekid komunikacije koji traje danima unazad vas baš opterećuje.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, odvojenost od partnera (bilo time što je partner prezauzet poslom ili sl.) vam smeta. Loša komunikacija i agresivniji nastup voljene osobe prema vama vas plaši, ali vi uvek lako “izgladite situaciju”. Ukoliko ste rodjeni u trećoj dekadi Bika, velike i dugotrajne odluke stižu.
Ukoliko ste usamljeni i rodjeni u prvoj dekadi Bika, nedelja koja je pred vama, doneće zanimljivo poznanstvo sa osobom iz drugog grada ili komšiluka. Ukoliko ste rodjeni u trećoj dekadi Bika, vreme  je da se donese konačna odlika šta dalje sa poslom ali i emocijama koje nikako da izbalansirate ove godine.

Blizanci
22.5. – 21.6.
Problem u komunikaciji i sitna finansijska otežanja prolaze. Iako, sada, kontakti ne izostaju, uglavnom su svedeni na površnu komunikaciju i to vas baš iritira. Sve se odvija poprilično sporo.
Mladji pripadnici ovog znaka, rodjeni u prvoj dekadi Blizanaca, u prvoj polovini nedelje, mogu osećati pravo budjenje emocija prema novoj osobi, koja se nenadano pojavila u njihovom životu i nije iz njihovog mesta rodjenja. Ipak, sve ostaje na razgovoru. Vraćaju se stare situacije ili osobe iz prošlosti. Izbegnite ih. Stariji pripadnici ovog znaka osećaju da se udaljavaju od voljene osobe i da su im situacije vezane za porodicu prioritet. Partner je zahtevan i postavlja ultimatum. Opustite se. Sada je pravo vreme da razrešite šta ćete sa kućom (ili stanom) a voljena osoba u tome može biti od velike koristi, bar savetom.
Za rođene u drugoj dekadi Blizanaca, ovaj period može biti naročito važan. Neko sa posla ili iz svakodnevnice, će vam privući pažnju, poslati prvi znak, ali ćete ipak morati da sačekate narednu nedelju za realizaciju odnosa.

Rak
22.6. – 22.7.
Iskoristite kraj leta kako bi ostvarili sklad i rešili se uznemirenosti koja vas prati od maja ove  godine. Iako ćete često menjati raspoloženja, kraći put na koji bi mogli da odete u septembru, bi razrešio mnoge dosadašnje probleme, a na njemu bi imali i zbližavanje sa partnerom.
Rođeni u trećoj dekadi Raka su u velikoj dilemi šta dalje sa postojećim partnerom. Nezadovoljni ste i maštate o idealu, ali se iz dana u dan sve više vraćate u prošlost. Polako, proćiće i to. Od oktobra ćete se osećati daleko lakše.
Ukoliko ste usamljeni, osoba koji srećete na poslu, ili neko ko je zauzet na bilo koji način (brak, duža veza) će vam svakako privući pažnju. Iskoristite interesovanja i razmenite kontakte. Ipak vas finansijski disbalans uznemirava. Rešite se što pre lošeg raspoloženja i uživajte.

Lav
23.7. – 23.8.
Tokom ove nedelje, emocije prema postojećem partneru, će sigurno biti dovedene pod znak pitanja. Razmišljate o prošlosti i povlačite se. Osećate da partner nije iskren do kraja I postavljate distance. Jednostavno niste spremni sad za bilo kakva odvajanja, niti za kompromise sa druge strane. Nezadovoljni ste sobom, a objektivno za to nemate razloga.
Ukoliko ste usamljeni, dopada vam se neko ko je daleko od vas a vi čekate njegovu reakciju. Tajna izlazi na videlo. Kao da ćete se preko noći izbistriti i spoznati čak i najsitniju grešku partnera. Neko iz vašeg komšiluka vam se udvara, privlačite pažnju mnogih, ali misli su i dalje zarobljene u prošlost. Ukoliko ste u dužoj vezi, komunikacija je vaš adut. Razgovarajte sada I rešite nesuglasice.
Rodjeni u trećoj dekadi Lava polako izlaze iz faze hronične usamljenosti, sada samo pazite da ne precenite lične snage i mogućnosti. Bacite se na dijetu, osmeh na lice i poradite na svom imidžu.
Suviše dugo se bavite drugima i trudite se da udovoljite svima.  Prihvatite savet bliskih osoba i napravite bar malu promenu. Privremeni osećaj gubljenja u svakodnevnici će brzo proći.

Devica
24.8. – 23.9.
Vi ne možete bez kalkulacija i neprestalnog analiziranja i vraćanja u prošlost, pa makar se radilo i o vašem ljubavnom životu. Osoba o kojoj razmišljate danima, šalje vam glas. Osobe iz prošlosti će sigurno biti aktuelne, ali i ponovni sukobi sa istima. Ukoliko se družite ili bar imate površan prijateljski odnos sa bivšim ljubavima, pripazite da se granica ne pomeri. Neko koga poznajete indirektno, konačno može poželeti susret sa vama.
Ukoliko ste u vezi možda je pravo vreme da preispitate budućnost partnerstva i donesete konačne odluke, koje zahtevaju prestanak kritikovanja partnera za sve što se tiče materijalnog života i pokušaj uspostavljanja reda u postojeći odnos. Vas je inače teško naterati da to i uradite, ali partnerka/partner negde očekuje dokaz vaše ljubavi.
Oni koji su slobodni, imaće interesantne kontakte pa nije isključeno da vam se dopadne neki kolega ili osoba koju poznajete iz neposrednog okruženja. Prijatelji će vas svakako izvući iz kuće i pokušati da naprave neki emotivni kontakt sa osobom za koju smatraju da bi za vas bila idealna. Ne komplikujte bezpotrebno odnose, opustite se I pokušajte.

Vaga
24.9. – 23.10.
Nezadovoljni ste sobom i koliko god pokušavali da ostavite utisak smirenosti, mnoge stvari vam ne daju mira. Tranzit Venere kroz vaše jedanaesto polje se svakako doprineti podršci prijatelja i vratiti vas na pozicije za koje ste mislili da su odavno izgubljene. Ipak, boravak Marsa u znaku Lava još uvek otežava, kako medjuljudske odnose tako I sklad u partnerstvu boravkom u istom znaku sa Venerom vašim vladarom.
Ukoliko ste usamljeni (naročito rodjeni u prvoj dekadi Vage), početak nedelje može doneti pravu buru u vašem emotivnom životu. Naprasno interesovanje za novu osobu koja se pojavljuje preko posla) vašeg ili njenog/njegovog) i naglo razočarenje, al ii konačan susret sa nekim iz prošlosti. U svakom slučaju ovo “budjenje” će vas zaista promeniti I otvoriti za naredni period.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, ponedeljak I utorak mogu doneti veće stresne rasprave zbog razgovora koji su odavno trebali biti obavljeni, a vi ste uporno trpeli I ćutali. Nije sada vreme za bilo kakve priče, pa ukoliko je ikako moguće, sačekajte oktobar. Napunili ste se strahovima, puni ste zebnje, izgubili ste sigurnost, osećate se odbačeno? Zaboravite na to ove nedelje, i dozvolite sebi da napravite krupne promene u životu. One će se svakako desiti, hteli vi to ili ne.

Škorpija
24.10. – 22.11.
Taman vam je neko privukao pažnju, I vi ste počeli iz prikrajka da ga “skenirate”, okolnosti su se promenile I osoba je nestala iz vašeg vidokruga. Naravno da se vi ne brinete, jer tek sada sve držite pod kontrolom. Finansijske krize su prošle, i sada je vreme da se počastite nezaboravnim letovanjem, pa kud pukne da pukne.
Ukoliko ste zauzeti, osećate se superiorno u odnosu na partnera. Poprilično ste direktni i znate, kao i uvek šta želite. Prolazni sukobi sa partnerom, kome tako smeta vaša direktnost, za vas ove nedelje, čak mogu da budu i zabavni, dok će druga strana gubiti tlo pod nogama. Vi ste još uvek dobar taktičar, a partner postaje ćudljiv, promenljiv i preosetljiv.
Ukoliko ste sami, na odmoru vas može sačekati nova osoba, koja zaista može da predstavi pravi izazov za vas. Ako ne na putu, ona ipak osoba sa puta. Nemojte da gubite vreme. To vama i ne mora da se kaže, zar ne? Bar vama ne. Sada ste u poziciji da iziritirate pasivno drugu stranu i privučete željenu osobu bez mnogo truda. Samo “spustite gas”, i ne pokušavajte da budete navalentni.

Strelac
23.11. – 21.12.
Prijateljski odnosi i ponašanje u grupi su tokom nedelje u prvom planu. Pripazite da vaš otvoren stav ne donese neprijatnosti koje vam bar sada ne trebaju. Niste vi zlonamerni, daleko od toga, samo ste sad razdražljiviji nego inače I gubite takt. Kraći put ili izlet bi popravili raspoloženje.
Potreba za zbližavanjem sada je veća nego inače, I otvoreniji ste za bliskost više nego početkom avgusta. Libido je naglašen i potreba za telesnim uživanjima je intenzivnija.
Ukoliko ste sami, krajem nedelje možete neplanirano ući u komunikaciju koja donosi jako uzbuđenje ali i niz očekivanja, od kojih ništa neće dobiti. Platonska zainteresovanost kreće, ali vaše pomalo ishitrene reakcije i možda previše otvorenosti prema partneru, mogu biti problem. Kao da će vam neko izmaći za tren. Optimizam je na vašoj strani, budite samo taktičniji.
Ukoliko ste zauzeti, vreme nervoze i ljutnje na partnera i dalje traje, ali je intenzitet sukoba daleko manji. Čini vam se da ste vi uvek na usluzi i da to niko ne primećuje. Partner daje podršku ali zna i da pretera u hedonizmu.  Ako osećate manju nezainteresovanost prema vama, budite strpljivi i čekajte.

Jarac
22.12. – 19.1.
Početak nedelje je baš uzbudljiv kada ste vi u pitanju. Privlačite pažnju, nudite stabilnost i postajete daleko prijatnije društvo. Snažno vam privlači pažnju neko ko ne živi na vašim prostorima, neko sa vode. Naravno kod vas se to ne vidi na prvi pogled.
Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, konflikti sa postojećim partnerom, neće rešiti problem koji imate već duže vreme. Objektivno sve što vas muči je posao, pa se nervoza prenosi i na druge segmente života. Partner od vas očekuje ozbiljna materijana rešenja, otsutan je, i to vas iskreno pogadja. Čak i da se ponovo zatvorite u sebe i prestanete da komunicirate, ništa se ne bi ozbiljno rešilo. Vi ćete svakako reći da su ljudi različiti i da ne reaguju svi isto. Da se vi jednostavno bunite – tišinom. Razgovarajte!
Ukoliko ste usamljeni, i rodjeni u prvoj dekadi Jarca, neobično poznanstvo vam može doneti početkom nedelje i potrebu da menjate stvari u sopstvenom životu za koje nikada ne bi rekli da ćete. Pokušaj komunikacije sa osobom iz prošlosti bi vas opteretio pa polako. Orjentišite se na nove smerove.

Vodolija
20.1. – 18.2.
Talenat da se šalite na svoj račun vam vraća optimizam i u naizgled bezizlaznim situacijama. Nešto krijete i partner oseća da se nešto zbiva iza njegovih/njenih ledja. Ne komplikujte dobar odnos bez razloga. Mesecima osećate da vam loše ide i kao da želite malo da ostanete sami sa sobom, i izbegnete društvo čak i najmilijih osoba.
Ukoliko ste zauzeti, prosto je nemoguće da vam pažnju ne privuče još neko, pored postojećeg partnera, makar to samo bio flert, ili fascinacija slobodom kojom ta druga osoba raspolaže.
Samo zastanite i razmislite na koji način vam je taj neko privukao pažnju. Da li ste animirani od strane druge osobe kao ljubavni partner ili pak od tog nekog očekujete dobro prijateljstvo.
Ukoliko ste slobodni, nekoliko soba će pokazati interesovanje (u početku prijateljsko ka vama). Ono što vi cenite je jednostavnost i iskrenost, recipročna sloboda i animacija, i baš takva osoba vam se ove nedelje može pojaviti.
Nikako ne možete da se odlučite kojoj bi dali prioritet, pa ukoliko neodlučnost potraje, sve se na kraju može završiti samo na razgovorima, zamaranju i flertu.

Ribe
19.2. – 20.3.
Kada ste najmanje mislili da bilo šta možete da izmenite u partnerstvu, druga strana je pokazala svoju naklonost na način na koji vi možete da odreagujete samo oduševljenjem.
Ukoliko ste usamljeni, naredni dani vam zaista mogu vratiti nadu u ostvarenje snova koji su delovali nemogućim. Mladja osoba pokazuje nežnost i privrženost ka vama, a vi pokušavate da odživite svoje emocije, nekako u sebi, za sebe, bez bilo kakve konkretne razmene emocija. Povremeni slučajni dodir ili ulovljen pogled samo će potvrditi vaše sumnje. Priuštite sebi bar romansu.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, situacija se menja iz časa u čas. U jednom trenutku ste najsrećniji na svetu, prija vam romantika i u partneru vidite nešto savršeno, dok u drugom momentu, partner pokazuje toliku slabost da vi doživljavate samo ogorčenje.
Nemogućnost istog da reši bilo šta što vas muči u prethodnom periodu, samo vas može izolovati više. Budite optimističniji i dajte mu još neku šansu. Koliko god da ste vi neko ko u uobičajenoj situaciji sve razume, pritisak koji trpite i kroz druge ljude čini vas nervoznim i nesrećnim.

Autor teksta. Profesor Astrologije. Jovana Lučić Gajić

Pročitaj još tekstova istog autora Jovana Lučić Gajić

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.