NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni Horoskop – 28.8-3.9.2017 – By Jovana Lučić Gajić

Nedeljni Horoskop – 28.8-3.9.2017 – By Jovana Lučić Gajić

Ovan
Posao
: Odustali ste od bilo kakve ideje za napredovanjem na postojećem radnom mestu, i kao da samo čekate trenutak, kada ćete nadredjenima dati otkaz. Ako vas išta iritira u životu, to je nerad, tlačenje slabijih i podizanje glasa, pa ove nedelje, pripazite da neko ne iskoristi vašu otvorenu prirodu, izazove vas, i konačno eliminiše kao konkurenciju na poslu.
Ljubav: partner se istinski trudi da vam ugodi, ali, nervoza koju unosite u privatni život zbog poslovnih pritisaka, remeti, ne tako lošu emotivnu situaciju. Kako se bliže yadnji dani leta, tako vi počinjete da razmišljate o još jednom odmoru pre jeseni, pa razgovor, možda, odlažete za neko bolje vreme. Usamljeni Ovnovi polako dolaze u situaciju da naprave nagli, nepromišljen potez i na prečac udju u vezu, sa zauzetom osobom koja je na nekoj vrsti pozicije.
Zdravlje: manje oscilacije u krvnom pritisku.

Bik
Posao
: planirate million stvari i ništa ne završavate do kraja. Pomalo ste rastrojeni i zaboravni. Pripazite na vanredne troškove oko kuće i vraćajte dugove koji su se nagomilali oko tekućih računa. Materijalne prilike će u većoj meri zavisiti drugih ljudi, pa ukoliko budete, tokom nedelji, morali opet da pozajmite novac, to negde i zapišite, da se ne dogodi da još jedan dug zaboravite. Merkur vladar vašeg polja prihoda je retrogradan do 05.septembra.
Ljubav: Mladja osoba koju ste zaboravili a na neki način je vezana za vaš komšiluk ili kraj se polako vraća u vaš život. Nemojte zbog privremene tenzije na poslu i u porodici, da je oterate od sebe.
Zdravlje: Ukoliko imate hronične tegobe sa visokim krvnim pritiskom, uzimajte terapiju na vreme.

Blizanci
Posao
: neko je preneo informaciju, koju možda niste hteli da kažete bivšem poslodavcu ili kolegi. Usput ni sami niste sigurni u istu pa ste zato i ćutali. I eto šanse da na samom kraju meseca planete i udjete u sukob sa kolegama. Trenutno sve stagnira na finansijskom planu, ali neko od prijatelja se sprema da vam ponudi posao ili neki drugi izvor prihoda. Ukoliko vaš posao podrazumeva kretanje pripazite na saobraćaj i dokumentaciju do kraja ove nedelje, kao in a vanredne troškove oko mobillnog telefina ili automobila.
Ljubav: ulazite u nedelju koju će obeleziti komunikacija sa bar dve osobe istovremeno, pa spremite prstiće za tipkanje poruka. U jednom trenutku neko vas može izazvati na “kratak spoj” koji se sredinom nedelje može desiti tokom radnog vremena, ili neposredno po završetku istog. Utorak je dan kada trebate obratiti pažnju na svaki vid komunikacija ukoliko ste zauzeti.

 Zdravlje: povišene temperature vam sad ne prijaju. Pripazite na bešiku i respiratorni trakt.

Rak
Posao
: možda ste se prethodne nedelje “istrčali” i potrošili novac koji vam ove nedelje treba, pa će plaćanje redovnih računa kasniti, a vi to ne podnosite. Nekako ste najsigurniji ili kada ste u pretplati ili kada imate malu uštedjevinu, koju sad nemate. Ukoliko se bavite poslom koji podrazumeva komunikaciju sa masom ljudi pripazite na provokacije ili ometanja koje dolaze od kolega.
Ljubav: Početak nedelje nosi burnije emocionalno reagovanje nego inače. Nervozni ste i malo po malo ulećete u prepisku sa nekim s kim možda i ne bi trebali, a ponašanje voljene osobe shvatate na potpuno pogrešan način. Naravno da vi ĆUTITE i samo vaši najblizi vide promenu u vašem raspoloženju dok voljena osoba misli da je sve pod kontrolom. Ukoliko ste planirali neko putovanje, to će se ipak pomeriti za drugu polovinu septembra.
Zdravlje: stomačni problem zbog nervoze.


Lav
Posao
: veliki poslovni preokret je pred vama i samo se čeka poslednje slovo na ugovoru ili neki papir koji drugoj strain oduzima vreme, pa zato čekate. Ne gubite strpljenje. Polovinom nedelje vam čak ženska osoba na neki način može pomoći da realizujete jedan deo posla i konačno krene novac, malo po malo.
Ljubav: i konačno je Venera zajedno sa Marsom u vašem znaku. Sad ste svoj na svome. Mnogi usamljeni Lavovi imaju ovu nedelju kao odlučujuću u narednih bar pola godine. Osoba iz prošlosti ili bar neko koga poznajete neko vreme a vezan je za put i sport se vraća u vaš zivot i definiše odnos ali po vašim, a ne po njegovim pravilima.
Zdravlje: Problemi niskim pritiskom i kičmom.

Devica
Posao
: Trenutno ste u fazi da bi najradije digli ruke od svega i posvetili se privatnom životu. No, neko ozbiljno pokušava da vas prevari na, ili oko posla. Dobro otvorite oči! Proverite svaki dokument na koji stavljate svoj potpis. Čak i mala nepredvidljiva sitnica, ozbiljnije može urušiti vašu poziciju. Ipak tranzitni Merkur jeste u vašem znaku koliko god da je retrogradan, pa će istina ići u vaš prilog, a sam posao se duplirati, sa njim i prihodi.
Ljubav: kao da ste se sakrili i od sebe a kamo li od partnera i razmišljate (da ne kažem kalkulišete) koliko još možete da izdržote pritisak. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, finansije su vasa jedina okupacija i samo na tome radite naredne nedelje. Ukoliko ste usamljeni, pojaviće se osoba preko prijatelja ili na mestu zabave koja će vam privući pažnju ali vi možete odustati zbog razlike u godinama.
Zdravlje: osetljiv želudac

Vaga
Posao
: neka muška osoba koja dolazi preko prijatelja ili je već i sama prijatelj se sprema da vam ponudi posao snova. I to još uvek drži u tajnosti. Vama novac i dalje odlazi na kuću i ukućane i to počinje da vas umara do krajnjih granica. Praktično i da ste se povukli i da nemate privatni život i da samo i mislite o poslu. Rodjene sredinom oktobra ove nedelje čeka i veliko iznanadjenje (pozitivno naravno) pa budite u pripravnosti pa da nazdravimo.
Ljubav: neko s kim flertujete nedeljama unazad se prividno udaljio iz vase života i vi već počinjete da se dvoumite. Ukoliko ste usamljeni, ova nedelja nosi važan susret naročito za vikend. Neko će vam uneti potpunu pometnju u život i poremetiti planove.
Zdravlje: prolazni problem sa urinarnim traktom.


Škorpija
Posao
: previse dinamike, čak i bezciljne , prethodne nedelje vas navodi da ove spustite gas i usmerite se na jednu ali vrednu poslovnu stvar. Iskoristite podršku važne žene koja hoće da pomogne i pokušajte da se odmorite što više možete. Treba će vam snage za septembar.
Ljubav: prija vam pažnja osobe koja je na nekoj vrsti pozicije ili je javno eksponirana ali vi i dalje držote distance i čekate svojih pet minuta, u medjuvremenu skupljajući sve informacije oko iste. Nervira vas kad gubite kontrolu nad situacijom a sad ste ipak ispustili stvari iz ruke.
Zdravlje: dobro se osećate.

Strelac
Posao
: koliko god stagnirali u prethodnom periodu, od ove nedelje stvari počinju da se pomeraju sa mrtve tačke. Mladji Strelčevi koji nameravaju da rade u inostranstvu ili sa strancima sada imaju šansu za pregovore koji će se realizovati posle 06.septembra. Strarije Strelceve čeka uvećanje prihoda, ne veliko, ali dovoljno da im se vrati osmehs.
Ljubav: najednom ste se setili mladje osobe iz prošlosti i pokušavate da obnovite komunikaciju počevši od starih tema koje su vas nekada povezivale. Do kraja nedelje ćete videti da je vreme da nastavite dalje i zaboravite prošlost. Nova osoba je pred vama.
Zdravlje: hroničan umor.

Jarac
Posao
: uopšte ne možete da vidite budućnost posla oko koga ste se “polomili” zadnjih meseci (da ne kažem godina). Vreme je za predah, pa polako smišljajte nešto novo. Čekajući da posao krene, samo još više gubite i upadate u dugove.
Ljubav: dopadate se nekom ko želi da vam bude samo prijatelj. I vi to odlično znate, ali vam djavo neda mira. Mladji pripadnici ovog znaka rešavaju da spuste zid koji su podigli izmedju sebe i osobe iz prošlosti i prestanu da se inate. Samo napred. Ne čekajte previse jer onaj stari može da se okrene baš sad ka nekom novom.
Zdravlje: premor i loša cirkulacija.

Vodolija
Posao
: vi odlično znate da vam samo treba septembar i da ste konačno spašeni. Do tada, operativno radite koliko možete i gurajte dan za danom. Od septembra dolaze nove prilike sa ljudima koje i ne poznajete dugo, ali ste bas ostavili dobar utisak.
Ljubav: na postojećeg partnera i ne obraćate pažnju a sa nekim novim se samo igrate. Zanimljivo vam je da razmenite po koju reč i … već ste se umorili od predvidljivosti. E sad, kad ste već tako radoznali i genijalni, budite spremni i da vas neko baš baš iznenadi krajem nedelje, naravno i iznervira jer “ima foru više” od vas.
Zdravlje: vrtoglavica

Ribe
Posao
: potpuno ste se pogubili sa poslom i koliko god imali ideja, realizacija ipak izostaje. U novim idejama se sami zapletete i ne možete jednostavno da ih finiširate. Sva sreća pa ste vešti u komunikaciji, pa šta ne prodje znanjem, ove nedelje će proćo zbog vašeg šarma. Ribe koje su duže na nekom poslu i bave se prodajom nek budu na oprezu oko novca, da se ne dogode greške.
Ljubav: jako jako jako vam se dopada atraktivna osoba koju srećete preko posla, ali, ta osoba je zauzeta. Mladje Ribe koje su od skoro u nekoj vrsti veze na “daljinu” pokušavaju da srede detalje u postojećem odnosu i istraže da li je partner rasčistio sa prošlošću ili laže, opet.
Zdravlje: alergije.

Autor teksta. Profesor Astrologije gospođa Jovana Lučić-Gajić

Pročitaj još tekstova istog autora Jovana Lučić Gajić

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.