NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Nedeljni horoskop 26.09.-2.10.2016.

Nedeljni horoskop 26.09.-2.10.2016.

Ovan:
Posao:  veći priliv energije, tokom ove nedelje, će vam prijati. Osetićete veliko oslobodjenje i želju da ispravite propuštene prilike. Javiće vam se potreba i za novim poslom ili odredjenim promenama u postojećem poslu. Razmislite o obnavljanju starih poslovnih kontakata sa kojima možete da ponovo saradjujete, posebno ako se bavite privatnim poslom.
Ljubav: Potrebno vam je više slobode nego inače, pa ako ste u vezi možete imati problema sa partnerovom ljubomorom i netolerancijom. Odnos vam oscilira od harmonije do malih svadjica, strasti i nerazumevanja, medjutim obostrane jake emocije će vam sačuvati odnos. Ako ste slobodni, prija vam pažnja suprotnog pola, pa vam trenutno ne prija nikakvo nametanje neke ozbiljne veze.
Zdravlje: Manji problemi sa disajnim putevima.

Bik:
Posao: Sada ste skloni gomilanju obaveza, bez nekakvog osnovanog razloga. Budite malo bolje organizovani, namećete pritisak sebi koji ne možete ispratiti, pa žurite i pravite greške. Smanjite finansijske apetite trenutno, nesmotreno trošenje novca vas može uvući u probleme. Iznenadiće vas postupci kolega, ali ćete saznati stvari koje su neko vreme bile skrivane od vas.
Ljubav: Emocije su vam u porastu, vrlo ste osetljivi i promenjivog raspoloženja. Skloni ste da mnoge stvari shvatate lično, pa vas pogadjaju više nego što bi trebalo. Distanca koja postoji izmedju partnera i vas se smanjuje. Ako ste slobodni, privlači vas mogućnost tajne veze.
Zdravlje: Preterujete u hrani i piću.

Blizanci:
Posao: U zadnjem trenutku dobićete podršku koju niste očekivali. Spremnost na kompromis vam može mnogo pomoći u ovom trenutku. Snalažljivost i komunikativnost koju posedujete vam svakako pomože da rešite mnoge prepreke. Lažna obećanja vam mogu poremetiti planove. Finansije će stagnirati u ovom periodu, očekujte stress zbog starog duga.
Ljubav: Emotivni odnos vam se stabilizuje i produbljuje. Ovo je pravi trenutak da povratite bliskost sa partnerom. Otvoreni ste za razgovor, na taj način se vraća poverenje izmedju vas. Ako ste slobodni, poziv stare ljubavi vam vraća emocije, pa ćete se dvoumiti da li da ponovo obnovite vezu.
Zdravlje: Prehlada.

Rak:
Posao: Nove poslovne mogućnosti vam vraćaju nadu da ćete ipak uspeti da premostite trenutnu krizu. Neko sa kim ste ranije saradjivali vam može ponuditi odredjena rešenja ili savete. Popravlja vam se koncentracija, lakše ćete se organizovati oko poslovnih obaveza koje su ostale nedovršene. Manji finansijski gubitci.
Ljubav: Ove nedelje ćete biti emotivno zadovoljniji i ispunjeniji. Možete očekivati stabilizaciju emocija koje su bile vrlo turbulentne u zadnje vreme. Partner će se osećati sigurno pored vas, iskrenost koju ste dugo priželjkivali konačno dolazi u prvi plan vašeg odnosa. Ako ste slobodni, prošlost vam i dalje ne da mira.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Lav:
Posao: Veliki trud i ambicija koju ste uložili u prethodnom periodu vas je malo iscrpela. Počeli ste da uvidjate da nekad ne treba preuzimati sav teret i obaveze na sebe. Krajem nedelje ćete ipak odlučiti da predahnete i date na važnosti prioritetima u vašem životu. Novi kontakti vas motivišu i inspirišu o pokretanju novog posla ili projekta. Finansije se blago uvećavaju.
Ljubav: Od kraja nedelje smiruje se prolazna kriza izmedju partnera i vas. Vaša tvrdoglavost je dosta doprinela da se udaljite jedno od drugog. Ako želite da zadržite vezu, morate staviti ponos iza sebe. Ako ste slobodni, komunikacija sa osobom koja je vezana za inostranstvo vam sve više budi emocije.
Zdravlje: Bolovi u grlu.

Devica:
Posao: Kao da radite na više frontova, rastrzani ste izmedju više obaveza, ali vam to ne remeti koncentraciju, a ni vaše sposobnosti. Vaša preduzimljivost izaziva pažnju nadredjenih, pa postoji mogućnost napredovanja. Konačno se rešavate starih dugova, pa možete da planirate bolje vaše finansijske planove.
Ljubav: Partner pokušava da privuče vašu pažnju, medjutim vi ste potpuno rastrzani izmedju obaveza i privatnog života. Racionalni ste, pa očekujete razumevanje sa druge strane. Potrudite se da provedete kvalitetno zajedničko vreme. Ako ste slobodni, čeka vas flert na radnom mestu. Proverite da li gajite simpatije prema nekome ko je zauzet.
Zdravlje: Bolovi u kostima.

Vaga:
Posao: imate ideje za nove poslovne poduhvate, ali se opet iscrpljujete preteranim poslovnim obavezama. Trebalo bi da usmerite drugačije energiju i fokusirate sebe na poslove koji su važni za vašu karijeru. Osetićete potrebu da raščistite odnose sa saradnicima. Novčana situacija je nestabilna.
Ljubav: Vrlo vam je važna ljubavna harmonija, posebno kada ste vi u nestabilnoj fazi kao sada, pa tražite podršku i razumevanje partnera. Pokušajte da realno sagledate situaciju, obzirom da vam emocije osciliraju, pa reagujete burno i impulsivno. Ako ste slobodni, nesigurni ste u emocije osobe koja vam se dopada.
Zdravlje: Glavobolja.

Škorpija:
Posao: Strpljenjem uspevate da završite obaveze, no svesni ste i da je vreme da se preoraganizujete. Ostvarujete dobre kontakte sa strancima i kroz poslove sa inostranstvom. Ovo je odličan momenat da usaglasite vaše želje i mogućnosti. Ako pažljivo osmislite finansijski plan možete se rešiti dosta zaostalih problema koji vas muče.
Ljubav: Često sagledavate partnera kroz sebe, misleći da ako se vi ponašate na odredjeni način, da tako mora i druga strana. Nemate previše razumevanja za partnerove hirove i promene raspoloženja. Ako ste slobodni, spremni ste za novu vezu koja je na pomolu. Osoba koja je ostavena i ima neku vrstu pozicije je zainteresovana za vas, Boga mi i vi za nju. Opustite se i uživajte, možda ste na korak od prave osobe koju odavno isčekujete.
Zdravlje: Manji problemi sa sinusima.

Strelac:
Posao: Oslanjate se na dogovor koji pravite u toku ove nedelje. Obećanja koja dobijate nisu potpuno jasna ni definitivna. Budite spremni da se u ovom trenutku od vas očekuje prilagodljivost i spremnost da odreagujete zavisno od situacije koja se nameće. Finansijska situacija će se stabilizovati, prilivom novca na koji ste zaboravili.
Ljubav: Potrebna vam je harmonija i stabilnost, partner ne shvata sve vaše reči i nameće svoje stavove. Umorni ste od rasprave, pa prepuštate partneru trenutnu dominaciju. Osećate se čudno, nekada bi radije bili u društvu, sada vam prija boravak sa najbližima. Ako ste slobodni, tajna ljubav vas sve više privlači.
Zdravlje: Manji stomačni problemi.

Jarac:
Posao: Vaša praktičnost i dobra organizacija dolazi do izražaja. Nervira vas svaka vrsta neozbiljnosti vaših saradnika, nije vam jasno kako neko može olako da shvata situaciju i obaveze koje se trenutno nameću. Imate sjajnu priliku da nametnete svoj ritam, ali i da pokažete koliko ste sposobni i na taj način privučete pažnju nadredjenih.
Ljubav: Ostvarenost na ljubavnom planu vam daje krila. Uspevate da ostavite probleme iza sebe i da na jedan nov način izgradite odnos sa partnerom. Postigli ste kompromis, pa je i komunikacija mnogo kvalitetnija. Ako ste slobodni, prija vam prisustvo jedne energične osobe koja od skoro u vašem društvu.
Zdravlje: Dobro se osećate.

Vodolija:
Posao: Ulažete veliku energiju da sprovedete vaše želje u delo. Na čudan način uspevate da se usaglasite sa ljudima koji su vam važni za posao. Umor koji osećate iz perioda koji je za vama čini svoje, ali ipak ste svesni da je sada pravi trenutak da zauzmete poziciju koju zaslužujete. Krajem nedelje postoji opasnost od prevara i obmana, pazite kome verujete.
Ljubav: Emotivna bura koja vas drma već neko vreme se ne stišava. Ako ste slobodni, kao da sedite na dve stolice, ne možete da definišite svoje emocije, ali vas zbunjuje i ponašanje mladje osobe koja vrlo prisutna u poslednje vreme u vašem životu. Ako ste zauzeti, od kraja nedelje bolji odnosi sa partnerom, mada će vas odredjene sumnje kvariti vaš odnos.
Zdravlje: Manji stomačni problemi.

Ribe:
Posao: Pri donošenju odluka, oslonite se više na svoju intuiciju, nego na reči koje će izgovaraju vaši saradnici. Krajem nedelje muška osoba će vam ponuditi podršku, ali budite oprezni i dobro procenite šta ta osoba želi od vas. U ovom trenutku dobrom organizacijom možete dobro da se pozicionirate u poslu koji radite.
Ljubav: Očekuje vas emotivna ispunjenost i harmonija. Partnerski odnos se produbljuje i biće ispunjen nežnošću. Vaš odnos može da bude sjajan, ako zanemarite partnerovu neozbiljnost. Ako ste slobodni, potrebna vam je sigurnost i neko na koga možete da se oslonite, prihvatite udvaranje takve osobe koja već neko vreme želi da vam pridje.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Horoskop uradila Astrolog Jovana Lučić Gajić

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.