NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Nataša Nađa Lalović

Interesovanje za astrologiju pokazujem još od osnovne škole i od tada krećem u otkrivanje ezoteriskih, astroloških znanja, veština i tehnika. Prvu profesionalnu natalnu kartu uradila sam 1999.godine i od tada moja najveća želja, ljubav i nada bila je i ostala astrologija.
Dugogodišnje iskustvo i svakodnevno učenje se nastavlja, a Diploma Kepler Instituta 2011.godine samo je potvrdila moj pravi put ka profesinalnom angažovnju. Pored redovnih konsultacija sa klijentima gostujem u astrološkim emisijama i pišem članke za astrološke časopise i internet stranice. Tehnika koju najrađe koristim je ASTRODICE (astro kockice) u kombinaciji sa sabijskim simbolima i stepenima zodijaka koja se pokazala izuzetno preciznom te je svakodnevno i upotrebljavam u svom radu.
Temeljni pristup problemu, preciznost i pronalaženje adekvatne terapije kristalima, eliksirima, bojama i najpraktičnijim savetima koji se mogu primeniti u cilju poboljšanja kvaliteta svakodnevnog života.
Astro kockice

Astro kockice

Astrodice/Astro kockice Astrodice ili popularno na našim prostorima astro kockice su alat, odnosno tehnika kojom se do odgovora dolazi veoma brzo, u samo nekoliko sekundi. Na osnovu tri astrološka parametra,…

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.