NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro analiza: Napad je najbolja odbrana!

Astro analiza: Napad je najbolja odbrana!

Astro analiza: Napad je najbolja odbrana!

Sigurno ste mnogo puta čuli da je „napad najbolja odbrana“. U mnogim situacijama ovakva taktika i delovanje se ispostavi kao nešto što je zaista ispravno i može se tako reći. Astrološki, mnoge osobe su do te mere usvojile ovo pravilo da se bukvalno i doslovce može reći da im je to skoro postao životni stil. U tom smislu, ako pravilno koriste ovu taktiku, neretko mogu da se lakše izvuku iz određene životne situacije nego drugi. Ovo je taktika koja prevashodno podrazumeva to da se reaguje na vreme. Pravovremena reakcija je izuzetno važna, i ako ste prvi koji nešto započinju, imate varijantu da budete pobednik, a čak i da zamaskirate neko svoje loše delo ili nešto da prikažete drugačijim nego što zapravo jeste. Sledeća analiza pokazuje koji znakovi su sposobni da na ovakav način taktiziraju.

 

Ovan

Ovan sigurno primenjuje ovu taktiku. Ne uvek, i ne bez ikakvog razloga , ali kada je potrebno da nešto sa sigurnošću za sebe isposluje, on uvek prvi napadne. Ovnovi tu inače poznati kao inicijatori različitih dešavanja, pa će tu inicijalnu „kapislu“ kojom suvereno vladaju, uvek upotrebljavati na valjan način.

Bik

Bikovi mogu da prvi napadnu, u cilju svoje dobre odbrane. Ponekada im to neće pričinjavati zadovoljstvo, ali će se ponekada ta taktika da im se „osladi“ pa je mogu primenjivati u dužem vremenskom intervalu. Realno gledajući, oni su sporobni da odreaguju na vreme i prvi zadaju napad, tako da drugi ostanu zatečeni.

Blizanci

Blizanci retko kada prvi napadaju. Međutim, oni ne bi bili nesposobni da primene ovu taktiku. Ipak, oni će je primenti samo, i isključivo u krajnjoj nuždi. Problem koji Blizanci imaju da bi primenili ovo pravilo, je moralne prirode, pa primene samo onda kada sigurno znaju da su krivi i da nema drugog načina da se odbrane.

Rak

Rakovi su potpuno nesposobni da primene ovakvu taktiku, a razlog je prosto moralno ustrojstvo koje oni neguju u konstalaciji svoje ličnosti. Drugačije rečeno, Rakovi ovo shvataju kao „greh“, pa će nekada i dozvoliti napad na sebe, samo da ne moraju sami pred sobom, a i drugima da se pravdaju da su nekog napali.

Lav

Lavu je ova taktika nešto kao „dobar dan“. Mnogi koji su svakodnevno upućeni na snažne predstavnike ovog znaka, upravo ovu njegovu taktiku koju redovno primenjuje ističu kao najveću manu. Lavovi su konstantno u ofanizivi i napadaju sve oko sebe, a često im to pomaže i da se odbrane i pre nego su napadnuti.

Devica

Devica može da napadne u cilju odbrane, ali je sklona da se previše „femka“, usteže i razmišlja o moralnim shvatanjima ove taktike. S druge strane, kada je nužda oni mogu primeniti ovo pravilo i naprosto, dovesti sebe do situacije da sve bude bolje, jer kad ovako istaktiziraju urade to planski i promišljeno.

Vaga

Vage su stari taktičari i sve što čine, čine veoma taktički. Kada napadaju, oni to ne čine u cilju odbrane, barem ne nužno, ali svaki njihov napad jeste pažljivo isplaniran i sproveden do tančina. Čak i kada napadne da bi se odbranila, Vaga je toliko „ušećerena“ i slatka, da ostavlja utisak pravog nevinašceta.

Škorpija

Škorpije mogu svakoga dana napadati, i da bi se odbranile, ali i da bi napadale. Ako baš shvate da se neko sprema da ih napadne, onda mogu tako munjevito odreagovati i sprovesti napad u delo, da će onaj ko se spremio da ih napadne, ostati maksimalno zatečen. Napadom za odbranu Škorpija razoružava i demaskira neprijatelja.

Strelac

Strelčevi su osobe koje su veoma visprene i sigurno mogu da sprovedu ovakvu taktiku u delo. Međutim, kada je potrebno munjevito reagovati i napasti pre nego biti napadnut, energija Strelca koja je inače snažna, može da „zakaže“. Razlog tome je što oni u sebi nemaju dovoljnu dozu podmuklog instinkta da napad predosete.

Jarac

Jarac gotovo da nije sposoban da ovako nešto primeni. U globalu, problem je moralna komponenta njegove ličnosti, ali je problem i pozitivistički pristup. Naime, Jarac jako retko veruje da će biti napadnut. Ako bi baš hteo da se skoncentriše, Jarac bi mogao uspešno sprovesti ovakvu taktiku, ali jednokratno.

Vodolija

Vodolije su osobe koje su sasvim nesposobne da ovakvo pravilo primene. U njihovoj glavi je sve „šareno“, jer ružičaste naočare koje nose na očima, o svetu uglavnom stvaraju neku drugu sliku, koja je krajnje nerealna. Zato Vodolija shvati da je napadnuta, post-festum, onda kada se napad odavno dogodio.

Ribe

Ribe mogu da često posegnu za ovom taktikom. Ne svakodnevno, i ne utoliko da bi im to postao životni stil, ali u globalu, oni imaju jako dobre predispozicije po kojima su i više nego sposobni da napradu, pre nego što budu napadnuti. Riba je visprena i ima intuciju koja je izražena da prepozna napad u njegovim začetcima.

Tekst napisala. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još i Verujete li u sudbinu?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.