NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koji horoskopski znak se najlakše zaljubljuje?

Koji horoskopski znak se najlakše zaljubljuje?

Kada je o ljubavi reč, tačnije o njenom samom nastanku, često se događa da se zaljubimo ultra-brzo, a da toga zapravo i ne budemo svesni. S druge strane, postoje i osobe kojima je mnogo dugo potrebno da bi se zaljubile, što uključuje neophodnost posvećenosti toj osobi, zajednički vreme, priču,…Ma koliko čudno zvučalo, ali od brzine zaljubljivanja, sasvim sigurno ne zavisi dužina trajanja ljubavi. Drugačije rečeno, ako ste se instant zaljubili, ne mora da znači da ćete se brzo i „odljubiti“. Evo koji znaci se definitivno najbrže zaljubljuju, moguće je da će vas ova lista iznenaditi.

 

Ovan

Ovnovi definitivno spadaju u grupu ljudi koja se može zaljubiti na prvi pogled. Iako Ovnovska staloženost, ali i odmerenost, ni malo ne asocira na osobu koja tako lako može da svoje emocije veže za nekog koga je tek upoznala, u praksi se oni jako brzo zaljube. Nije to stvar šestog čula ili nekog drugog instinkta, već neke iskrene emotivnosti koja je kod njih često u zapećku, a izbije na površinu onda kada se pojavi „inicijalna kapisla“ u vidu neke osobe koja ih zainteresuje. Njihova proračunatost tada nije uspavana, ali oni jednostavno proračunaju da je ta osoba pravi izbor i odmah kreću u realizaciju ljubavi.

Blizanci

Blizanci su veoma veliki emotivci i njima nije teško da se zaljube. Oni se naime, često, prvo zaljube, pa se posle kaju kada shvate da su pogrešili što su toj nekoj osobi poklonili svoje emocije. Blizanci su do te mere specifične osobe da oni zapravo mogu da se u kratkom roku zaljube u dve, pa čak i tri osobe, skoro pa istovremeno! Njima to neće smetati, jer imaju dovoljno emocija za sve. To ne znači da su njihove emocije „lakih nota“, već samo da su brzodelujuće i da oni zapravo retko kada nauče da na pravi način kanališu energiju onako kako je to zapravo i potrebno.

Rak

Rakovi se jako brzo zaljube, ali oni svoju ljubav koja dođe veoma brzo, nikada ne pokazuju, niti tome u koga su se zaljubili, niti kompletnoj javnosti. Ponekada su spremni da od najboljeg prijatelja odnosno prijateljice kriju da su se zaljubili, pa čak i mesecima. Njima nije problem da se zaljube, čak šta više retko su nezaljubljeni, ali im je problem da skupe dovoljno hrabrosti, volje, želje i da se potrude da tu istu ljubav, koju su već počeli da osećaju, zapravo realizuju i ostvare. Zbog svega ovoga, Rakovi spadaju u znak koji se možda i najlakše zaljubi, ali skoro pa najređe svoju ljubav realizuje.

Škorpija

Škorpija se zaljubljuje brzinom udara groma! Čini se da se tako i oseća kada se zaljubi, jednostavno su im probuđena sva moguća čula! Škorpiji se jasno vidi na licu da se zaljubila, a pogotovu onoj koja dugo nije volela, odnosno dugo nije bila u emotivnoj vezi. Potpuno su nesposobni da to sakriju, isto kao što su nesposobni da se ne zaljube, kada im se neko dopadne. Čudna stvar kod predstavnika ovog znaka je i ta što mogu da se zaljubljuju bez prethodne ideje o tome da li je ta emotivna veza moguća ili nemoguća, jer oni naprosto ne mogu sebi da objasne činjenicu da neko koga su oni poželeli, pa i zavoleli, njima može da odoli.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Ljubavne priče u zodijačkim konstalacijama!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.