NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Najjači znakovi zodijaka!

Najjači znakovi zodijaka!

Sigurno ste se pitali koji su to najjači znakovi zodijaka. Ukoliko se nivelacija ne svodi na osobe koje su snažne karakterom, već imaju najbolje fizičke predispozicije, ta lista može da izgleda otprilike ovako:

 

Ovan

Ovnovi su osobe koje imaju jako dobre fizičke predispozicije. Oni se rađaju sa idejom da budu predvodnici, a kakvi su to predvodnici, ako nisu najjači od svih? Zato oni neguju svoje telo, uglavnom se bave sportom ili poslom koji apsolutno angažuje sve njihove mišiće. Oni ne vole da budu neaktivni, pa čak iako se malo opuste, pokušavaju da dođu u formu rapidno. Uglavnom ih karakterišu snažni ekstremiteti. Ne postoji Ovan koji ima nabildovani torzo, a noge liče na dve „čačkalice“. Oni se trude da koncentrišu svoju snagu na poslove koje obavljaju, pa veoma često dolaze u situaciju da tu svoju snagu i praktično upotrebe. Imaju sjajne predispozicije za sport, posebno su talentovani za fudbal i rukomet.

Bik

Bikovi su snažni gotovo stoprocentno. Redak slučaj je „slabašni“ predstavnik ovog znaka i to najverovatnije onda kada se u podznaku krije neki znak Vode ili Vazduha, koji umanjuje njihovu jačinu. Bikove karakterišu snažne ruke, ali i torzo koji je izražen. Kada gledate Bika, stičete utisak da može da na sopstvenim plećima ponese bar dvoje ljudi. Skloni su da kampanjski održavaju svoje mišiće, ali zbog toga, gotovo nikada ne dolaze u situaciju da „omlitave“, jer im je snaga prirodan oblik postojanja.

Lav

Lavovi su možda i najsnažniji od svih, a njihova snaga proističe iz energije koja im je data. Kao „živa vatra“ koja „guta“ sve pred sobom, tako i Lavovi uspevaju da savladaju sve prepreke doslovce „na mišiće“. Potpomognuti snagom svog uma, koji je brilijantan, Lavovi uspevaju da izdrže mnogo velike fizičke napore. Talentovani su za sve borilačke sportove, ali vole da vreme provode u teretani gde će oblikovati svoje telo na način kako to njima odgovara. Samo Lav sa savršeno zategnutim telom, može da se tumači kao Lav koji je zadovoljan sobom.

Strelac

Strelčevi imaju dovoljno izražene mišiće i dovoljno energije da mogu da pripadaju ovoj listi. Njihova snaga nije upitna, ali narodski rečeno ona dolazi iz njihove „žilavosti“ koja može biti jako obećavajuća. Zato su za njih stvoreni sporotvi koji se više baziraju na izdržljivost na duže staze (tamo gde strela mora daleko da se dobaci) od onih sportova koji zahtevaju koncentrisanu snagu u jednom trenutku. Pa tako, strelac možda neće imati mnogo uspeha u dizanju tegova, niti će biti savršen sprinter, ali će zato biti odličan maratonac, ili sebe može lepo ostvariti u nekoj drugoj atletskoj disciplini.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.