NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Tri najiteligentnija znaka u horoskopu!

Tri najiteligentnija znaka u horoskopu!

Uvek kada procenjujemo ljude, pokušavamo da shvatimo do koje mere su inteligentni. Ne želimo nikoga da podcenimo, ali ne želimo ni da precenimo. Procena je teška, a nekada je potrebno jako puno vremena da bi se shvatile intelektualne sposobnosti one neke druge osobe sa kojom razgovaramo, odnosno upoznajemo se. Kod ovih znakova koji su najinteligentniji u horoskopu, nije posebno potrebno ustanovljavati bilo šta, jer je njihova inteligencija takva da se osim što postoji, jako brzo i primeti!

 

Blizanci

Gotovo uvek britki na jeziku, Blizanci se karakterišu jako brzim razmišljanjem. Posebno u kreiranju novih ideja. Oni su stvaraoci svega što postoji i nikada im nije teško da nešto smisle, naprave, urade i postignu. Ako vam je potrebna dobra poslovna ideja, poput one u koji biznis da investirate svoj novac, obratite se Blizancima, jer osim što su inteligentni, oni su veoma moderni, odnosno obavešteni, pa prate trendove u gotovo svim oblastima, zbog čega imaju još veću dozu prednosti od inicijalne. Njihova inteligencija se vidi i kroz šarm i elokvenciju, a njihovo besedništvo, mnoge može ostaviti bez daha.

Škorpija

Moćna, ali i ponekada zla Škorpija, svoju inteligenciju baštini na intelektualnom potencijalu, ali i obrazovanju. Njihovo obrazovno usmerenje nikako im ne sužava put, već ih samo kanališe u jednom smeru, što nikako ne govori o njima da se ne razumeju ili neće snaći na neke ostale životne teme. U svemu tome, oni mnogo vode računa o trenutnim dešavanjima, jer žele da u ma kom društvu da se pojave, mogu da izdominiraju kroz komunikaciju. Vole da drže govorancije, koje će mnogi sa fasciniranim izrazom lica, pažljivo slušati i pomno pratiti. Spremni su na konstantno i hronično usvajanje znanja, a kod njih sve naučeno ostaje naučeno. Jako retko se dogodi situacija da nešto zaborave. Surovi su profesionalci i bilo da sa njima komunicirate poslovno ili profesionalno, shvatićete da je reč o osobi britke inteligencije.

Strelac

Strelčevi su veoma visprene osobe, koje su sposobne da postignu jako dobre rezultate uz jako malo truda. Sve to mogu zahvaljujući svojoj inteligenciji. Kao računar sa jako mnogo memorije, Strelac pamti sve informacije koje sazna, i u datom trenutku, kada zatreba, samo „izvuče“ ono što mu je potrebno. Strelac može lako doći do problema sa sobom, kada se nađe u situaciji da nešto nije znao ili umeo. Tada pribegava radu na saznavanju svega onoga što može biti od koristi, kako se takva situacija gotovo nikada više ne bi ponovila. I zaista, kada je ovaj znak u pitanju, jako retko se dogodi da „trokira“. Strelac voli da se druži sa ljudima koji su eksperti iz oblasti koja je njima svojstvena, pa na takav način pokušavaju da „ukače“ makar konture onoga što im nije svojstveno i da zaista dođu do saznanja koje kasnije mogu upotrebiti. Život sa Strelcem može da se tumači kao šetnja sa „hodajućom“ enciklopedijom znanja.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.