NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Najharizmatičnije dame zodijaka!

Najharizmatičnije dame zodijaka!

Harizma je jako bitna osobina koja od žene čini pravu damu. Prosta lepota od žene, ume da bude često nedovoljna, ako žena nije harizmatična! Koje se to dame u horoskopu izdvajaju kao najharizmatičnije i iz kojih razloga, pokazuje sledeća analiza:

 

Žena Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je veoma harizmatična. Ona često govori dosta brzo, hitra je i žustra. Često se bavi sportom, a i u poslu, pa i društvenom životu, emituje sportsku energiju i sportski dug. Ova žena po svom ponašanju, može da bude prava dama, ali može da bude i žena-ortak, koja će biti okružena muškim društvom, ali da nikada ne pređe u neukusno ili muškobanjasto ponašanje. Ona je verbalno veoma dominantna, i njen govor predstavlja njeno najmoćnije oružije, a njeno oblačenje je uvek sasvim svedeno.

Žena Lav

Žena rođena u znaku Lava se zaista može nazvati pravom Lavicom. Ako neko ima stila i ume da se obuče sa stilom i ukusom, to je ona. Neretko se na nju ugledaju i ona predstavlja pravu modnu ikonu. Ona prednjači u shvatanjima, koja su uvek moderna i trendovska. Ne zanima se za istorija, osim u smislu istorije umetnosti, odakle crpi stil, ali i manire. Ona je dama koja se veoma vispreno izražava i uvek uspeva da na neagresivan način održi pažnju dok govori, na način da svi žele baš nju da slušaju.

Žena Škorpija

Žena rođena u znaku Škorpije suvereno vlada komunikacijama. Ona kada priča, magično hipnotiše sve i naprosto, hteli ne hteli, ne možete da je ne slušate. Ona je žena koja ume da se obuče svedeno, a opet provokativno i u tome je kljč njene harizme. Veoma damski nastrojena, ona uspeva da bude seksi, ali da ne pređe granicu dobrog ukusa. Ona vlada mnogim znanjima i kroz komunikaciju je dominantna. Njenoj harizmi doprinosi i prodoran, strog, ali i veoma privlačan pogled, kojim „mami“ i pleni veliku pažnju.

Žena Strelac

Žena koja je rođena u znaku Strelca ume na svojim pećima da ponese sve nevolje koje je snalaze, a da to drugi praktično i ne primete. Ona uvek korača uzdignute glave, a njena harizma nikada ne može da se minimalizuje, čak i kada joj je jako teško. Onda kada je raspoložena, visoko baca svoju strelu i svojom pojavom, mnoge ume da zaseni. Muškarci joj ne mogu odoleti, a čak i da joj ne mogu sasvim adekvatno parirati, oni mogu biti poprilično raspoloženi da se uhvate u koštac sa njome, jer predstavlja izazov.

Žena Vodolija

Žena Vodolija je po mnogima možda i najharizmatičnija dama zodijaka, jer za razliku od prve četiri navedene dame, ona emituje najmirniju energiju. Zbog toga njena harizma odaje jednu određenu prefinjenost koja često može da bude prepoznata na najlepši mogući način. Uprkos nekim situacijama koje zahtevaju munjevito reagovanje, a u kojima se ona neće baš najbolje, njena harizma biće takva da pleni pažnju muškaraca, da u njima budi neku nasušnu potrebu da je zaštite, jer je doživljavaju kao nežnu.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Njih nećete moći uveriti, oni sumnjaju u sve! Astro skepticizam!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.