NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarci u ova četiri znaka su najgora u seksu!

Muškarci u ova četiri znaka su najgora u seksu!

Mnogo puta je pisano o tome koji su muškarci najbolji u seksu i činjenica je da se o tome dosta zna. Međutim, negativna „bodna“ lista, nikako da izbije u prvi plan. Ako ste se pitali koji su muškarci najgori u krevetu i zbog čega, evo liste:

 

Blizanci

Muškarac rođen u znaku Blizanaca je jako maštovit, romantičan i nežan. I tu je kraj. Cela priča može tu negde da se i završi. Međutim, ako seks posmatramo kao jedan čin, kroz koji je neophodno da dođe do neke energične faze, razvoja osećanja, i razmena „vatre“, Blizanci zaista mogu da se ispostave kao totalno loši. Oni će se uvek truditi da neke stvari u kojima su vešti istaknu u prvi plan, ali u globalu, oni jako teško mogu da zadovolje bilo koju energičnu ženu, pa škorpijama i Lavicama ne trebaju ni da prilaze.

Rak

Muškarac Rak u seksu….nja-nja, nja-nja-nja-nja! Svaki dalji komentar bi se mogao ispostaviti suvišnim. Jednostavno, oni su dobri na planu romantike. Takođe, moglo bi da se kaže da je predigra nešto što zaista umeju da izvedu maestralno. Međutim, ako bi se želelo postići nešto više, makar malo više, oni naprosto ne bi umeli da prate tempo koji partnerka nameće. Njihova maštovitost nije ni malo pokvarena, pa je moguće da se taj seks svede na cele tri-ipo poze, možda ga posle sto godina naučite i četvrtu, pa vi izvolte!

Devica

Muškarac Devica „tehnički“ ne bi trebao da bude na ovoj listi, ama baš nikako, jer je njegovo osnovno umeće, ipak, mnogo, ali zaista mnogo iznad umeća ostalih koji se na listi nalaze, ali svi ostali su krajnje nesebični, ali ovaj muškarac je potpuno sebičan. To je dovoljan razlog da se nađe na ovoj listi, jer nema potrebe da se dame anketiraju, kad se zna da ni jedna neće sebičnog muškarca poželeti, a kamoli rećiu nešto sasvim pozitivno za njegovo seksualno umeće. Device su narcisoidne i to se preslikava i na igru ljubavi, a to dame ne vole.

Jarac

Muški Jarčevi u globalu nisu osobe koje bi mogle da se nazovu lošim u seksu, ali nisu ni dobri. Prvo, ne prate nikakve trendove u seksu i jednostavno, vode ljubav na način kako je to činio njohov pradeda u plastu sena. Svaka inicijativa partnerke za nekom promenom, može da se završi krajnje uzaludno. Teško će prihvatiti bilio šta što na promenu liči. Prema tome, jesu najgori. U stanju su da vode ljubav samo u misionarskoj pozi, a to definitivno nije dovoljno da bi se sa ove liste odstranili.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Tri seks bombe zodijaka!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.