NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Horoskop i muzika! Evo koji muzički pravac najviše odgovara Vašem znaku!

Horoskop i muzika! Evo koji muzički pravac najviše odgovara Vašem znaku!

Mnogi su se pitali da li je moguće da je horoskopskim znakom determinisano koju muziku voli neki pojedinac. Odgovor je zapravo negativan. U prinicpu nije. Sve zavisi od mnogo parametara natalne karte svakog pojedinca, budući da je svako individua za sebe. Međutim, evo jednog zanimljivog pogleda na globalno stanje, odnosno ono što je najverovatnije da će prijati određenom znaku.

 

Ovan

Ovnovi su Rokeri u duši. Vole izuzetno jak zvuk, dinamiku, pa mogu jednako uživati i u nekom pod-pravcu Rocka. Oni vole muziku koja će im pružiti potpuni ugođaj, a njihova čula dobro može probuditi i filmska muzika, nesvakidašnje vrste.

Bik

Bikovi generalno mogu da uživaju u muzici u svakom smislu, kao i Ovnovima, odgovara im Rock, ali će mlađim generacijama više ogovarati Pop muzika, jer su oni skloniji da prate trendove i uz takvu muziku će se osetiti dovoljno moderno i trandy.

Blizanci

Blizanci su dimanične osobe koje vole vedre i vesele tonove bez obzira na muzički pravac. Oni će za baladama posegnuti samo onda kada su ekstremno tužni, a u “normalnom” stanju, gotovo da nikada neće poželeti da sami poslušaju neku sporiju pesmu.

Rak

Rakovi su konzervativni što se tiče muzike. Oni mogu da vole klasiku, koja ih opušta. Iako klasika neće biti deo njihove svakodnevnice, oni će slušati nekog izvođača pop pesama, koji je dovoljno pristojan sam po sebi kao i muzika koju izvodi. Vole romantične tonove.

Lav

Lavovima je veoma važno da muzika ima neki svoj izazov, da sa sobom donosi izvesnu dozu drame. Ako nema neke napetosti, ili živosti, to Lavu neće biti interesantno. Vole moderne izvođače koji odstupaju od stereotipa svog vremena i idu ispred istog.

Devica

Za Devicu slušanje muzike je više od užitka. Oni prate svoje voljene izvođače i uvek se trude da budu u toku sa vremenom. Oni znaju sve o onom koga vole, i mogu biti veliki i verni fanovi. Vole da je muzika opuštajuća i prate izvođače šansona i drugih oblika balada.

Vaga

Vage mogu zaista imati šarenoliki muzički ukus. Po onoj staroj narodnoj “od Silvane do Nirvane”, oni mogu da slušaju onu vrstu muzike nalik raspoloženju u kome se nalaze. Uglavnom vole sporije tonove, ali kada su euforični mogu slušati i moderan Techno zvuk.

Škorpija

Škorpije su u osnovi veliki pobornici džez muzike. Naravno, oni neće dozvoliti da ne proprate bitna dešavanja trenutnoj svetskoj sceni, pa će itekako dobro znati opus Rihanne, Lady Gage ili Beyonce. Oni vole dinamičnu muziku, vedru, koja služi za podizanje raspoloženja.

Strelac

Strelčavi će pratiti sve muzičke trendove, ili se prikloniti samo jednom. Ako su priklonjeni, onda su zakleti pobornici narodnjaka, rege muzike ili hip-hop-a. Ako su “svaštaroši” onda prate svetski trend, slušaju moderan pop, ali vole i electro prizvuk.

Jarac

Jarčevi se mogu podeliti u dva tipa po muzičkom ukusu. Jedni su klasičari koji će voleti klasičnu muziku, ali čak i biti ljubitelji opere, a drugi će biti totalno moderni, koji će pratiti se aktuelne trendove i slušati modernu muziku današnjice koju stvaraju DJ-evi.

Vodolija

Vodolije su veliki zanesenjaci, sanjari. Oni vole muziku koju mogu da slušaju zatvorenih očiju i da otplove u svoj svet. Bez obzira na muzički pravac, oni vole duge note koje u sebi sadrže neku ozbiljnu misaonu ili emotivnu poruku. Vole ljubavne pesme koje “diraju”.

Ribe

Ribe će ozbiljno pristupiti konzumiranju muzike. One će se makisimalno potruditi da muziku dožive na jedan određen način koji njima prija. U zavisnosti od svog raspoloženja, menjaće i stil koji slušaju, ali najviše im odgovara Rock i nekomercijalna Pop muzika.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pričitaj još Njih nećete moći uveriti, oni sumnjaju u sve! Astro skepticizam!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.