NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarci po zodijaku biraju žene na sledeći način!

Muškarci po zodijaku biraju žene na sledeći način!

Njegov izbor ponekada može biti čudan. Moguće je da nećete naći racionalno objašnjenje zašto mu se neka dama dopala, i zašto se baš odlučio da s njom stupi u vezu ili brak. Odnosi među ljudima, a pogotovu muško ženski odnosi su najkompleksnija grana horoskopa i u globalu, ma koliko ti odnosi bili istraženi, uvek postoji nešto novo što se može istražiti i saznati. Ovo su konture muške vizije onoga što od žene očekuju i zašto se baš odlučuju za nju, a ne za neku drugu.

Ovan

Muški Ovan je jako stabilan i generalno, on kod žene ne traži nekog “snažnog fajtera” koji će da se u vezi bori za primat sa njime. On će biti jako srećan i zadovoljan ako pronađe umiljatu osobu koja će mu pružiti dovoljno nežnosti. Fasciniraće ga svaka dama koja ume da se predstavi na poseban način. Ona koja odstupa od klišea i koja je drugačija, posebna, uvek će biti predmet njegove pažnje i izbor.

Bik

Muški Bik teži ka stabilnosti u vezi. On će pri upoznavanju pokušati da shvati da li dotična dama može da bude neko ko će stabilnost doneti. Ona koja želi da bude sa njime u vezi, nikako ne bi trebalo da projektuje bilo kakve oscilacije, česte i nagle promene raspoloženja. Bik će želeti da bude u vezi i braku sa onom koja istinski može da ga prati, ali istovremeno i da ga pusti da on bude lider veze.

Blizanci

Muški Blizanci mogu da dozvole sebi luksuz da budu u emotivnoj vezi sa snažnom damom. Dama koja dominira, može da bude čak i savršena partnerka, pa će oni uvek težiti ka tome da pronađu osobu koja u najmanju ruku ima “svoje ja”. U vezama sa slabijom damom koja nema svoj izgrađen stav i mišljenje, može biti nezadovoljan, zbog čega relativno brzo njegovo interesovanje može da opadne.

Rak

Muški Rakovi će se snažno vezati za damu koja je jaka, stabilna i zanimljiva. Ona naprosto mora da bude ostvarena u poslu kojim se bavi i naprosto mora da ima dovoljno taktičnosti, kako bi Raku ponudila baš ono što on očekuje. Slobodna volja unutar veze, mora biti nešto što će oba partnera zadržati za sebe, kao i neki deo svoje privatnosti, bez mešanja u profesije. On očekuje i romantiku, odnosno pravu bajku.

Lav

Muški Lav je možda najmanje definisan znak od svih. On jednostavno nije siguran šta želi i naprosto neke stvari koje stoje kao pravilo kada su oni u pitanju, naprosto u praksi ne moraju da funkcionišu na taj način. Generalno Lavovi često budu privučeni energijom žene. Njima je zavodljivost veoma bitna, hemija koju žena emituje, ali i potencijalna strast. Međutim, sve će to biti nedovoljno, ako dama nije ostvarena.

Devica

Muška Devica će pre svega želeti da mu dama bude jako pedantna. To je osnovni uslov svih uslova. Nadalje, ona će morati da bude dinamična ličnost koja živi u sadašnjosti. Mora da ima moderna shvatanja, rezone. On neće podneti da išta bude staromodno i zastarelo. Ona može biti idealna partnerka, čak i da je “pomalo gruba”, samo ako sve ove prethodne uslove ispunjava, njemu će doneti sreću.

Vaga

Muške Vage će uvek težiti da pronađu partnerku koja će ih intrigirati, iznova i iznova. Što je njegova partnerka dinamičnija ličnost, to će stanje biti daleko bolje i doći će se do toga da sve bude jako fino. Naprosto, on će težti da kreira atmosferu u vezi, ali će biti jako srećan ako mu i njegova partnerka u svemu tome pomaže. Ona mora da bude odmerena, ali i jaka u isti mah, te da svoj senzibilitet ume da prilagodi.

Škorpija

Muška Škorpija je poput Lava dosta nedefinisan lik kada su želje za partnerkom u pitanju. Naime, on jednostavno može da napravi najčudniji izbor, gde će celokupna njegova okolina biti maksimalno iznenađena, a opet, s neke druge strane, zaista i biti dovoljno dobra za njega. Ona mora da bude seksepilna i senzualna. Mora da poseduje estetsku lepotu, ali i unutrašnju lepotu, pre svega duhovitost i šarm.

Strelac

Muški Strelčevi će se odlučiti da budu u vezi i da se ožene damom koja ima blagu energiju. Njemu je najdraže kada ga partnerka u svakom smislu prati i kada se ne nadmeće sa njime za prevlast u vezi, jer to može značajno da ga frustitra. Žena koja je neizgrađena, pa čak i sa stavom nezaštićene, može da bude neko ko će ga intrigirati i zanimati. Teško će održati vezu sa energičnom damom, koja je nametljiva.

Jarac

Muški Jarčevi mogu u sebi da pronađu mnogo prilagodljivosti, samo ako to žele. Da bi oni to poželeli kada je emotivna veza u pitanju, naprosto je neophodno da ih dama dovoljno fascinira. Ona mora da bude posebna i zanimljiva i jednostavno mora da bude neko ko će doći do toga da izvuče sve ono najbolje iz njih. Šarm se podrazumeva, ali on ne mora biti nametljiv, već treba da bude umeren, odnosno doziran.

Vodolija

Muške Vodolje su osobe koje vole da budu u emotivnoj vezi sa energičnim damama, koje imaju svoju profesiju, stav, mišljenje. Za njih je problem da takvu damu osvoje, ali jednom kada je osvoje, sigurno će ta ljubav prema njoj dugo trajati. On je dosta tolerantan i prilagodljv i sigurno da neće biti očajan ako ona pokaže i neke malkice drugačije želje i stavove od njegovih. Moguće je čak da mu to bude motiv.

Ribe

Muške Ribe, gotovo bez izuzetka, u prvi mah, odnosno pri prvom kontaktu, bivaju fascinirani energijom, pojavom, ali i fizičkim izgledom dame. Međutim, sve će to biti nedovoljno za neki čvrst odnos koji će opstati, samo ako se ne dogodi da je ona neko ko ima svoj stav, profesiju, mišljenje. Njemu neće smetati da se sa partnerkom raspravlja, nadmeće, pa čak i svađa, jer je i pored toga može jako voleti.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro savest koliko se kajete kada pogrešite!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.