NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Ovan u ljubavi

Muškarac Ovan u ljubavi

Muškarac Ovan u ljubavi

Ovan je čovek veoma dobar, što je jako loše jer ga čini prilično popularanim među damama. Neki primeri muškaraca u znaku Ovna su Marlon Brando, Russell Crowe i Ewan McGregor. Strastveni i razigrani, ljubav je kao osvajanje za muskarca Ovana. Njime upravlja Mars, bog rata, on prilazi ljubavi kao da ulazi u bitku, a kao i u većini bitaka on bira borbu, u kojoj obično pobediti. Njegovo oružje koje ubija je osmeh, flert komplimenti i ta neodoljiva aura opasnosti koja ga okružuje.

On veruje u idealnu ljubav i savršenog partnera, on će čekati dok god je i ne nađe.
Kada otkrije svog idealnog partnera on se zaljubljuje odmah, neće prihvatiti ne kao odgovor bez obzira na to koliko je dostupna ta osoba. Nema izazova koji je nepromostiv za muskarca u znaku Ovna.

Savršeni partneri za ovna su jake i argumentovane osobe, koje se bore za svoje i koje su dovoljno hrabre da se usprotive njemu. Takođe mu je potreban neko ko može da razume njegove unutražnje osetljivosti i ko će ga podržati u svim novim poduhvatima. Ukoliko je pronašao pravu ljubav muškarac Ovan to shvata veoma ozbiljno i uvek će biti posvećen i lojalan partner.

Za muškarca Ovna se smatra da je kompatibilan sa Lavom, Blizancima, Strelcem i Vodolijama.

Nikada nećete naći partnera tako strastvenog kao što je Ovan, niti ćete naći toliko avanturistički duh, spreman prepuštanju nepoznatim vodama. Reč upozorenja budućim partnerima Ovna: Ovan je muškarav kome treba neko ko će da mu odgovara u njegovom romantičnom entuzijazmu ili će mu postati dosadno.

Muškarac Ovan u ljubavi ima jedinstvenu sposobnost da brže preboli tugu od drugih znakova i tu sposobnos da krene dalje nakon neuspele veze.

Muškarac Ovan uživa u priči koja nije previše laka za njega.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.