NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Vodolija

Muškarac Vodolija

Muškarc Vodolija je veoma nežan, možda se može reći i osetljiv. Takođe se može reći da se radi o najnežnijem pripadniku jačeg pola. Zato su oni izbor svih onih dama koje vape za nežnošću. Toplina njegove duše je jasno vidljiva i čak nema potrebe da se naročito „zagrebe ispod površine“. Jednostavno se to vidi. Naposletku, oni to istinski i jesu i ne beže od svoje prirode. Postoje neke teorije koje kažu da se čak i na licu muške Vodolije oslikava ta nežnost, pa se kaže da će oni retko imati grub izgled ili strog pogled.
Poslovno, oni su ambiciozni, ali i veoma fer i korektni. Vole da rade u timu i da konstruktivno doprinose istom. Muškarac u znaku Vodolije će najbolje rezultate u poslu postizati onda kada ima jasno definisane zadatke koji su mu dati. Može se reći da nisu neki naročiti lideri, što nikako ne znači da su neuspešni.

Kada je ljubav u pitanju, veoma su emotivni, odani, verni. Skloni su dugim vezama. Žele i teže miru i stabilnosti u ljubavi, zbog čega se jako teško odlučuju na raskid. Pomirljive su, a možda ponekada i sažaljive prirode. Ako planirate da osvojite mušku Vodoliju, pokušajte da budete veoma umereni u svemu što radite. Nikako ne smete da ga navedete na pomisao da ste naporni, uporni, ponajmanje beskrupulozni. Emitujte blagu energiju, budite zavodljivi i nadasve romantični.

Muške Vodolije su izuzetno talentovane. Umetnost je njihovo drugo ime. Čak i kada im umetnost nije konkretan životni poziv, oni teže da se pokažu u toj sferi ili kroz neku vrstu hobija, ili što će izabrati neki kreativni posao koji će zadovoljiti njihove umetničke potrebe.

Hajde da razjasnimo jednu stvar od samog početka. Muškarac Vodolija nije ničiji vodonoša, tako da možete biti u zabludi ako tako mislite. Slobodouman i nezavisan, ovaj muškarac rođen u znaku  Vodolije ima nameru da učini ovaj svet boljim mestom, za celo čovečanstvo. Ovakav grandiozan pristup može delovati neodoljivo kada prvi put sretnete muškarca Vodoliju, ali on je stvarno genije kada su u pitanju misli i nove ideje. Muškarac Vodolija je takođe inventivan i originalan, u stanju je da plasira neverovatna i kreativna rešenja, a sve u nastojanju da promeni svet, ili barem neki njegov manji deo. Intelektualac, humanitarac i vizionar, tipičan muškarac Vodolija je obično nekovencionalan i sa primesom ludog naučnika u sebi. Ako ste spremni da prihvatite njegove ekscentrične navike, one će preći i na vas i uskoro ćete zateći sebe kako poimate stvari na njegov način.

Ne možete sputati muškarca Vodoliju ili ograničiti njegovu slobodu. Muškarac Vodolija ceni svoju slobodu iznad svega. Dajte mu slobodu ili smrt! Na primer, ukoliko ovaj muškarac Vodolija voli putovanja, preferiraće avanture ka neobičnim, egzotičnim i udaljenim destinacijama, a ne dosadne velike Evropske ture ili krstarenja na velikim brodovima koju većina ljudi voli. On je pionir u svakom smislu te reči, a ne neko ko samo slepo sledi. Nemaju sve Vodolije ljubav prema putovanjima, međutim, skoro sve poseduju veoma neobičan i kreativan smisao za komunikaciju. Muškarac Vodolija je tako dobro upućen u dešavanja u svetu da ćete pomisliti kako je bio stvarno u svakom njegovom kutku.

Ništa kod ovog muškarca rođenog u znaku Vodolije nije konformističko, počev od njegovog ormara preko izbora zanimanja do njegovog načina života. Ponekad tvrdoglav i uporan, Vodolija je fiksni znak, pa će mnoge stvari koje bude pokrenuo gledati sa teže strane. Popularni i društveni, neki muškarci Vodolije izgledaju kao da znaju baš sve. Međutim, to ne znači obavezno i da će ih svi razumeti i shvatiti. Osećanja muškarca Vodolije su često skrivena a njegovi postupci i reakcije kompleksni. Provokativna pitanja i tajnovitost su samo deo njegove igre koju muškarac Vodolija koristi kako bi saznao šta njegovi prijatelji zaista razmisljaju o ljudima i stvarima. Budite mu drug, prijatelj ili partnerka ali prihvatite ludorije ovog muškarca sa rezervom. I pored toga, neka njegova konačna razmišljanja i ishodi mogu biti veoma interesantni. Neke Vodolije su više povučene i skromne, ali su obično veoma intrigantne i dopadljive na neki svoj osobeni nacin.

Poznati muškarci rođeni u znaku Vodolije su Bob Marley, John Travolta, James Dean i Phil Collins.

Ljubav, sex i veza sa muškarcem Vodolijom

Ljubav, kao i sve ostalo, je vesela i stimulativna igra za mučkarca Vodoliju. Muškarac Vodolija će se prilikom upoznavanja ponašati nestašno, dajući vam svoj flertujući šarm u malim proračunatim dozama.

Nećete često biti u prilici da čujete kako muškarac Vodolija izgovara reči “Volim te”, barem ne na tradicionalan način ili u prikladnom trenutku. Nekonformistička priroda ovom muškarcu ne dozvoljava da se izrazi na uobičajeni, konvencionalni način. Cveće, čokolada, večera i film, takvi normalni gestovi prilikom upoznavanja su anatema za njega. Umesto toga, budite spremni za crtanje oblaka na nebu, iznenadno putovanja na branje čaja u neko daleko indijsko selo, ili odlazak u jedan centar za istraživanje raka nazvan po vama u vašu čast. On je takva osoba.

Muškarac Vodolija voli duboko i iskreno, i speman je da da život za svoju drugu polovinu u svakom trenutku. Muškarac Vodolija nije na tradicionalan način senstimentalan niti pozajmljuje svoj ne mali šarm iz nekih trećerazredih ljubavnih serija. Dok mnogi drugi već odlaze u penziju vaš muškarac Vodolija će ih sve zaseniti darujući vas poklonima, koji doduše nikada neće biti grandiozni, ali nekonvencionalni i potpuno jedinstveni i originalni, to svakako, da.

Znakom Vodolije vlada Vazduh, put do muškarca Vodolije i njegovog libida vodi kroz njegov um. Ovog muškarca ćete najlakše uzbuditi, opčiniti i očarati malim seksualnim nadmudrivanjima i igricama i na taj način pokrenuti lavinu strasti koja dolazi kasnije.

Muškarac Vodolija je veoma sklon eksperimentisanju, veoma je otvoren i drzak pa može ponekad imati pomalo čudne predloge za vas, ali to ne treba da vas brine ukoliko ste spremni da se kupate goli sa njim po mesečini. Za muškarca Vodoliju ništa nije previše provokativno ili izazovno u spavaćoj sobi, ili van nje. Čak i mirniji tipovi ovog vazdušnog znaka zodijaka mogu vas često prijatno iznenaditi, kada jednom zaslužite njihovo poverenje. Može biti veoma teško da se približite ovom tipu muškarca Vodolije, ali kada jednom to uspete, biće vam drago što ste bili uporni.

Brak i zavetovanje na “dok nas smrt ne rastavi”, je nešto na šta ćete teško privoleti muškarca Vodoliju, ali jednom kada pronađe pravu ženu, biće veoma srećan da odustane od svojih avantura “gde ih vetar nosi”, i smiri. Muškarca Vodoliju privlače inteligentne i pametne osobe, tako da njegov partner mora da bude neko ko prihvata i razume njegove velike životne planove i humanost. Muškarac Vodolija mora biti siguran da njegova dragocena nezavisnost nije u opasnosti, inače će nestati kao list u naletu vetra. Ukoliko ste mu kao partnerka ograničili slobodu, muškarac Vodolija neće odmah pobeći od vas, ali znaci njegovog nezadovoljstva će biti prisutni svuda.

Apsolutna sloboda jednaka onoj koju on vama kao partnerki daje, je ono što će vam osigurati trajnu vezu i odnos sa muškarcem Vodolijom, što ne znači da svaki muškarac Vodolija zagovara i želi otvorenu vezu. Muškarac Vodolija jednostavno želi svoj prostor, slobodu kretanja i veoma rado deli zajednički život sa pametnom, samouverenom ženom koji prihvata i podržava njegovu potrebu za autonomijom i ličnim integritetom.

Muškarac Vodolija je kompatibilan sa sledećim znakovima zodijaka: Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.