NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Vodolija u ljubavi

Muškarac Vodolija u ljubavi

Muškarac Vodolija u ljubavi

Muškarac Vodolija u ljubavi je veoma emotivan, odan i veran. Ovi muškarci su skloni dugim vezama. Žele i teže miru i stabilnosti u ljubavi, zbog čega se jako teško odlučuju na raskid. Pomirljive su, a možda ponekada i sažaljive prirode. Ako planirate da osvojite mušku Vodoliju, pokušajte da budete veoma umereni u svemu što radite. Nikako ne smete da ga navedete na pomisao da ste naporni, uporni, ponajmanje beskrupulozni. Emitujte blagu energiju, budite zavodljivi i nadasve romantični.

Ljubav, kao i sve ostalo, je vesela i stimulativna igra za mučkarca Vodoliju. Muškarac Vodolija će se prilikom upoznavanja ponašati nestašno, dajući vam svoj flertujući šarm u malim proračunatim dozama.

Nećete često biti u prilici da čujete kako muškarac Vodolija izgovara reči “Volim te”, barem ne na tradicionalan način ili u prikladnom trenutku. Nekonformistička priroda ovom muškarcu ne dozvoljava da se izrazi na uobičajeni, konvencionalni način. Cveće, čokolada, večera i film, takvi normalni gestovi prilikom upoznavanja su anatema za njega. Umesto toga, budite spremni za crtanje oblaka na nebu, iznenadno putovanja na branje čaja u neko daleko indijsko selo, ili odlazak u jedan centar za istraživanje raka nazvan po vama u vašu čast. On je takva osoba.

Muškarac Vodolija voli duboko i iskreno, i speman je da da život za svoju drugu polovinu u svakom trenutku. Muškarac Vodolija nije na tradicionalan način senstimentalan niti pozajmljuje svoj ne mali šarm iz nekih trećerazredih ljubavnih serija. Dok mnogi drugi već odlaze u penziju vaš muškarac Vodolija će ih sve zaseniti darujući vas poklonima, koji doduše nikada neće biti grandiozni, ali nekonvencionalni i potpuno jedinstveni i originalni, to svakako, da.

Pročitaj Sve o muškarcu rođenom u znaku Vodolija.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.