NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Vaga

Muškarac Vaga

Muškarac Vaga

Muškarac Vaga je osoba koja zaista može da pleni pažnju svojom energijom i šarmom. Vaga će umeti da pronađe mogućnost da dođe do profita, uvek i u svakoj situaciji. Veoma je fleksibilan i nikada ne odustaje od svog cilja, koji je prvobitno zacrtan. On mudro bira i menja puteve kojim dolazi do cilja, a sve spram trenutne situacije, ali uvek ostvaruje ono što želi. On sa lakoćom usvaja nova znanja, i ništa mu nije teško, ali će uspeti da ostvari svoje ciljeve i zamisli. Prava ljubav mu je uvek negde u blizini i on definitivno teži da bude voljen.

Muškarac Vaga se lako zaljubljuje, teško odljubljuje. Osvaja se konstantnom pažnjom i zalaganjem da ta veza preraste u nešto više. Ne mora on da bude taj koji će prići, on ponekada i voli da bude osvojen, samo mu trebate pokazati i dokazati svoju naklonost. Muška Vaga je posvećena porodici, kako onoj iz koje potiče, tako i onoj koju sam stvara. Njemu je porodično gnezdo nešto što je od izuzetne važnosti i doprinosi tome da se on oseća lepo. Zato će on pažljivo birati svoju partnerku sa kojom će sve to i realizovati. Muške Vage umeju ponekada da budu naporne i da zaista ne donose stabilnost zbog svog ponašanja koje može da se manifestuje kroz zahtevnost. S druge strane, umeju da budu do krajnjih granica „sladunjavi“ da čovek jednostavno ne može da se naljuti na njih. Muške Vage su jako dobri umetnici i kreativci. Njih treba od malena usmeravati na umetnost. Oni imaju talenat za sve što se radi rukama, poput vajarstva i slikarstva. Dobri su sportisti, ali im je talenat dat za prirodne nauke, sve što treba proračunavati i premeriti, oni mogu najbolje.

Za muškarca rođenog u znaku Vage može se reći da je savršeno uravnotežene naravi. Muškarac Vaga predstavlja partnerstvo, jednakost i pravdu. Muškarac rođen u znaku Vage će uvek nastojati da bude smiren i objektivan. On će najćesce uraditi ono što misli da je najbolje za sve. On veruje da može udovoljiti svima istovremeno ukoliko detaljno prouči sve moguće perspektive i situacije.

Muškarac Vaga je pacifista i ne voli scene i svađe. Muškarac Vaga smatra da se ništa ne može postići u besu i pokušaće na sve moguće načine da izbegne sukob. Muškarac Vaga najviše voli mir i tišinu. Muškarac rođen u znaku Vage teži harmoniji i ravnoteži. On radije voli da razgovara o svemu i pokuša da razume vašu stranu priče, nego da “razvaljuje vrata” i pravi scene. Biće vam neophodno ogromno strpljenje sa muškarcem Vagom jer on jednostavno ponekada ne može da donese brzo odluku kao što je naprimer koji ćete film pogledati, šta ćete jesti, ili odabrati mesto vašeg susreta. Ukoliko prepustite muškarcu Vagi da donese odluke to može i da potraje. Međutim, imajte na umu da njegovo kolebanje nije pokazatelj njegove slabosti, već pre njegove sklonosti da bude objektivan i nepristrasan. Budite strpljivi i sačekajte da muškarac Vaga dođe do svojih zaključaka koji će biti više nego fer uzimajući u obzir koje je izbore imao na raspolaganju. Muškarac Vaga je savršen prijatelj kada vam je potreban savet.

Kao vazdušni znak, muškarac rođen u znaku Vage je intelektualan tip i uživa da razmenjuje svoje ideje sa drugima. Muškarci rođeni u znaku Vage su veoma dobri u svakoj vrsti argumentovanog razgovora jer poseduju urođeni osećaj za pravdu a koji im daje mogućnost da sagledaju i dobre i loše strane diskusije. Muškarci Vage retko biraju strane, više vole da se izdvoje sa strane i preuzmu ulogu sudije, umesto toga. Imajte na umu da svaka odluka koju donese muškarac Vaga je odluka koja će biti dobro izvagana njegovom rukom, sagledana iz svakog ugla i bez favorizovanja jedne strane.

Vagom vlada Venera, a muškarac Vaga je ambasador boginje ljubavi. On je urban i prefinjen. Muškarac Vaga ima sklonost ka lepim stvarima kao što su nakit, elegantnim automobilima i kvalitetnim stvarima. Muškarac rođen u znaku Vage takođe voli lepe ljude i najpre ćete ga sresti na nekom koktelu, baletskoj predstavi ili pozorištu. Mlađi predstavnici ovog znaka su viđeniji po klubovima i na modnim revijama. On je ljubazan i šarmantan, i uvek će znati da vam uputi prave reči bez obzira na okolnosti. Muškarac Vaga je čovek estetike, poseduje oštro oko za lepotu kod ljudi, ali ume da je prepozna i u rečima, stvarima i muzici.

Ljubav, Sex i veze sa muškarcem Vagom

Ljubav je krajnji izraz emocija kod muškarca Vage. Muškarac Vaga je nepopravljivi romantik, on voli da bude zaljubljen. Muškarac Vaga kada je zaljubljen ponaša se kao neko ko je pronašao tajnu savršene harmonije. Zaljubljive je prirode ali uprkos svojoj sklonosti da se zaljubljuje svaki čas, kada je muškarac Vaga u ljubavi, neće flertovati ili igrati igre. Ako muškarac Vaga kaže da će vas pozvati, hoće. On je i u ljubavi fer.

Posmatrajući između redova, muškarci Vage su izdašni ljubavnici. Tipičan muškarac Vaga želi da udovolji partnerki ali i da bude zadovoljan. Seks za muškarca rođenog u znaku Vage predstavlja duplu dozu zadovoljstva; on podjednako uživa u davanju ali i u primanju. To je dobitna kombinacija jer je muškarac Vaga pravi poznavalac lepih veština u krevetu. Shvatićete koliku potrebu za uživanjem ima muškarac Vaga kada je zavođenje u pitanju, voli dobru predigru i škakljive razgovore. On je jednako šarmantan u spavaćoj sobi kao i van nje, muškarac Vaga je senzualan i sentimentalan ljubavnik. Kada ste u vezi sa muškarcem rođenim u znaku Vage nemojte se iznenaditi kada pronađete latice ruže posute po svilenom prekrivaču, šampanjac, ili ako zapleše valcer sa vama u vrtu na mesečini.

Muškarac Vaga se oseća najkompletnijim kada je u vezi i on će se veoma potruditi kako bi bio siguran da će veza da traje. Muškarac Vaga čuva stabilnost i ravnotežu koju je postigao sa svojim partnerom. Nepristrasan i iskren, muškarac Vaga vodi veoma računa da vas svojim rečima ne povredi ili rani namerno. Nemojte ga pitati da li vaša zadnjica izgleda veća u vašim novim farmerkama, jer ćete verovatno dobiti detaljnu analizu razloga za potvrdan odgovor.

Muškarac Vaga se dobro slaže sa osobama rođenim u znaku Blizanaca, Vodolije, Strelca i Lava.

Kako razumeti muškarca rođenog u znaku Vage

Od svih znakova Zodijaka, muškarac Vaga je stvorio perfektnu ravnotežu između pravičnosti i reda u svom svetu.

Muškarac rođen u znaku Vage će rađe okolišati i ići zaobilaznim putem kako bi izbegao sukob i zadržao harmoniju u svom životu. Muškarac u znaku Vage je objektivan, fer, i može uvek sagledati obe strane. On takođe može da deluje nezainteresovano i neodlučno ali to je iz straha da ne donese pogrešnu odluku pa je ponekad u stanju da ne donese nikakvu odluku umesto bilo kakve odluke uopšte.

Zgodan i šarmantan, muškarac u znaku Vage ima intrigantan stav i upečatljiv fizički izgled tako da privlači poglede gde god da ide ili se nalazi.

Kako se muškarac rođen u znaku Vage snalazi sa novcem

Ova osoba često može biti lakomislena u trošenju novca i može imati tendenciju da bude preterano popustljiva kada su u pitanju fine stvari u životu. Skupe kupovine su često plod njegovih želja a ne potrebe. Uprkos svojim ponekad nepraktičnim tendencijama, Vaga će upotrebiti logiku i napraviti plan kako da obezbedi svoju finansijsku budućnost kombinacijom kratkoročnih visoko-isplativih investicija u svojem inače stabilnom portfoliu.

Kako muškarac rođen u znaku Vage voli da se oblači

Plava i siva predstavljaju sofisticiranost tako da nije neobično da vidite ove boje na muškarcu rođenom u znaku Vage. Kada je u odelu, ono će verovatno biti naglašeno kravatom boje lavande zbog harmonije.

Muškarac Vaga ima sklonosti i dobro oko za likovne umetnosti i trendi odeću. On uživa u luksuznom modernom satu, dijamantskom prstenu i zlatnim manžetnama. Iako njegov budžet to uvek da dozvoljava, on se neće zadovoljiti samo probanjem tih skupih stvarčica. Želeće da ih ima.

To što ne mogu da priušte sebi neke skupe stvari neće sprečiti muškarca Vagu da ih gleda.

Veza sa muškarcem u znaku Vage

Ako ste u potrazi za najboljim prijateljem, naći ćete jednog u muškarcu rođenom u znaku Vage. On je osetljiv na potrebe i osećanja drugih i često će na svoj način učiniti da se njegovi prijatelji osećaju važno. Čak i kada niste u pravu muškarac Vaga će to ignorisati samo da sačuva mir.
Večiti optimista, muškarac Vaga će preći preko nedostataka i mana neke osobe i potruditi se da vidi dobro u skoro svakom pojedincu kojeg poznaje. Lako je shvatiti popularnost i omiljenost ovog gospodina.

Muškarac Vaga je prefinjeni diplomata čiji šarm i utisak ga čine omiljenim ma gde da se nalazi. Atraktivan i jednostavan, tolerantan, ovaj muškarac ce vam biti na raspolaganju skoro uvek.

Kakva je romansa sa muškarcem u znaku Vage

Ako bi mogao da putuje unazad kroz vreme, muškarac Vaga bi se mogao zamisliti pod sjajnim slojem viteškog oklopa, njegov galantan stil i stav navode ga da se uvek nađe dami u nevolji.
Večiti romantik, cilj ovog Vaga gospodina je da ugodi svojoj partnerki na svaki način.

Muškarac Vaga će staviti zadovoljstvo partnerke ispred svog i to ga čini idealnim ljubavnikom. Ona koja ume da prepozna njegove vrednosti biće nagrađena višestruko.

Kakavog su zdravlja muškarci rodjeni u znaku Vage

Muškarac Vaga je generalno dobrog zdravlja, ali njegov aktivan način života može u poznim godinama da stvori određene probleme. Na sreću, ovaj muškarac ima dobro držanje i ukoliko bude vodio računa i izbegavao da podiže teže predmete muškarac Vaga može da smanji rizik od povrede leđa.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.