NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Vaga u sexu

Muškarac Vaga u sexu

Muškarac Vaga u sexu

Muškarci Vage su izdašni ljubavnici. Tipičan muškarac Vaga u sexu želi da udovolji partnerki ali i da bude zadovoljan. Seks za muškarca rođenog u znaku Vage predstavlja duplu dozu zadovoljstva. Vaga podjednako uživa u davanju ali i u primanju. To je dobitna kombinacija jer je muškarac Vaga pravi poznavalac lepih veština u krevetu.

Shvatićete koliku potrebu za uživanjem ima muškarac Vaga kada je zavođenje u pitanju. Vaga voli dobru predigru kao i škakljive razgovore. On je jednako šarmantan u spavaćoj sobi kao i van nje, muškarac Vaga je senzualan i sentimentalan ljubavnik. Kada ste u vezi sa muškarcem rođenim u znaku Vage nemojte se iznenaditi kada pronađete latice ruže posute po svilenom prekrivaču, šampanjac, ili ako zapleše valcer sa vama u vrtu na mesečini.

Nepristrasan i iskren, muškarac Vaga vodi veoma računa da vas svojim rečima ne povredi ili rani namerno. Nemojte ga pitati da li vaša zadnjica izgleda veća u vašim novim farmerkama, jer ćete verovatno dobiti detaljnu analizu razloga za potvrdan odgovor.

Vagom vlada Venera, a muškarac Vaga je ambasador boginje ljubavi. On je urban i prefinjen. Muškarac Vaga ima sklonost ka lepim stvarima kao što su nakit, elegantnim automobilima i kvalitetnim stvarima. Muškarac rođen u znaku Vage takođe voli lepe ljude i najpre ćete ga sresti na nekom koktelu, baletskoj predstavi ili pozorištu. Mlađi predstavnici ovog znaka su viđeniji po klubovima i na modnim revijama. On je ljubazan i šarmantan, i uvek će znati da vam uputi prave reči bez obzira na okolnosti. Muškarac Vaga je čovek estetike, poseduje oštro oko za lepotu kod ljudi, ali ume da je prepozna i u rečima, stvarima i muzici.

Muškarac Vaga se dobro slaže sa osobama rođenim u znaku Blizanaca, Vodolije, Strelca i Lava.

Pročitaj sve o muškarcu rođenom u znaku Vage. Prati dnevni horoskop.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.