NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Vaga u ljubavi

Muškarac Vaga u ljubavi

Muškarac Vaga u ljubavi

Ljubav je krajnji izraz emocija kod muškarca Vage. Muškarac Vaga u ljubavi je nepopravljivi romantik, on voli da bude zaljubljen. Muškarac Vaga kada je zaljubljen ponaša se kao neko ko je pronašao tajnu savršene harmonije. Zaljubljive je prirode ali uprkos svojoj sklonosti da se zaljubljuje svaki čas, kada je u ljubavi neće flertovati ili igrati igre. Ako muškarac Vaga kaže da će vas pozvati, hoće. On je i u ljubavi fer.

Muškarac Vaga se oseća najkompletnijim kada je u vezi i on će se veoma potruditi kako bi bio siguran da će veza da traje. Muškarac Vaga čuva stabilnost i ravnotežu koju je postigao sa svojim partnerom. Nepristrasan i iskren, muškarac Vaga vodi veoma računa da vas svojim rečima ne povredi ili rani namerno. Nemojte ga pitati da li vaša zadnjica izgleda veća u vašim novim farmerkama, jer ćete verovatno dobiti detaljnu analizu razloga za potvrdan odgovor.

Muškarac Vaga se dobro slaže sa osobama rođenim u znaku Blizanaca, Vodolije, Strelca i Lava.

Pročitaj i Sve o muškarcu rođenom u znaku Vage.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.