NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Strelac

Muškarac Strelac

Muškarac Strelac

Muškarac rođen u znaku Strelca je osoba koja je veoma specifična u svakom smislu. On želi napredak, i uvek se bori da bude u vrhu, ali “strela” koju dobacuje nije uvek shvaćena na idealan način od strane okoline. Ljudi ih mogu doživljavati i kao prave čudake, naročito ukoliko ne umeju da se na neki adekvatan način izraze i da objasne svoje postupke. Zato oni mogu da jednostavno bivaju neshvaćeni od svoje okoline.

Njihova ambicija je velika, oni vredno rade. Možda čak i najbolje od svih znakova zodijaka imaju prikazane sposobnosti transformacije u poslu, pa će oni uvek uspeti da pronađu neki način da sve bude u najboljem redu, kada je posao i zarada u pitanju, bez obzira što će to verovatno podrazumevati da menjaju profesiju. Oni jako dobro osluškuju puls tržišta u svakom trenutku, u poslovnom smislu razmišljaju moderno, ali su i veliki vizionari. Ako želite da saznate u koji privatan biznis da uložite novac, a da to u narednim godinama donese profit, pitajte muškog Strelca.

U ljubavi znaju čemu teže i retko kada odstupaju od svog puta, onog zacrtanog kojim idu. Oni svakako teže ka stabilnosti, ali nikada nisu sami, pa čak i u trenutku kada nemaju sasvim ozbiljnu vezu, oni će se truditi da postignu ravnotežu koristieći flert, ali i poneku avanturu. Ako planirate da osvojite muškog Strelca, budite dovitljivi, maštoviti i pokažite mu da ste pouzdana osoba koja ima snažnu ličnost. Strelčevi vole da uživaju u svemu što rade, a talentovani su pre za sport, nego za umetnost, mada, onda kada se odluče da razvijaju svoj umetnički dar, uglavnom im to bude poziv i ne bave se još nikakvim dodatnim poslovima sem umetnosti.

Kada se radi o muškarcu rođenom u znaku Strelca, imajte na umu da nisu svi koji lutaju izgubljeni. On jeste skitnica i večiti putnik. Mada, nisu uvek samo zabava i igra u pitanju kada se radi o muškaracu rođenom u znaku Strelca. Muškarac Strelac traži istinu, lepotu i mudrost, i jedini način da pronađe ove ideale je da putuje, upoznaje druge, i bude ljubopitljiv.

Znanje je važno za muškarca Strelca i ono određuje njegov stav prema životu. Muškarac Strelac je zainteresovan za filozofiju, religiju i smisao svega. Strelac je predstavljen kao pola muškarac konj, pola muškarac strelac. U rimskoj mitologiji, kentauri su bili mudri i učeni ljudi, te je moguće napraviti paralelu kada je u pitanju savremeni muškarac Strelac. Muškarac Strelac je jasan, logičan mislilac, sa jasnom predstavom u svakoj situaciji. On je takođe oduševljeni slušalac, koji će apsorbovati sve što imate da kažete, pre nego što obradi podatke i izvede svoje zaključke i odluke. Međutim, on je i brzoplet pa mu se može dogoditi da propusti neke važne detalje iz tog razloga.

Strelcem vlada Jupiter, vladar svih bogova, zato muškarac Strelac nosi u sebi određenu vrstu plemenitosti. Muškarac Strelac pokazuje talenat i samopouzdanje rođenog vođe i istovremeno je velikodušan i pravedan. Muškarac Strelac je u neprekidnoj potrazi za znanjem i ima izuzetno veliku žeđ za sve što je novo i nepoznato. Ova potreba da se konstantno istražuje znači da ako mu uskratite dovoljno prostora, ovaj muškarac će početi da se oseća zatvoren i može postati obešenjak.

Muškarac Strelac je rođen pod srećnom zvezdom. Šarmantan i otvoren, kockarski raskalašan. Muškarac Strelac će obično imati širok krug poznanika i prijatelja. Skoro sve je očaravajuće kada je u pitanju muškarac Strelac, jer je on neumoran tragalac za istinom i neko ko često leti od ideje do ideje, nikad se ne osvrćući unazad.
Poznati muškarci rođeni u znaku Strelca su: Brad Pitt, Ben Stiller, Bruce Lee, Jimi Hendrix i Jim Morrison.

Ljubav, sex i veza sa muškarcem rođenim u znaku Strelca

Kada je reč o ljubavnoj igri, Strelac nikada ne promašuje svoju metu. Muškarac Strelac je razigran, voli da flertuje, vodi igru. Njegov otvoren um i večito radoznao duh podrazumevaju da za muškarca Strelca ljubavne afere nikada nisu iste i razlikuju se veoma od partnera do partnera. Muškarac Strelac mora prvo da razume šta je ljubav pre nego što se prepusti. Muškarac Strelac ponekad može da pokaže dve strane svog karaktera – u jednom trenutku flertuje, neodoljivo vas zavodi, a u drugom se vec ponasa kao odavno oženjen. Koja strana ličnosti muškarca Strelca je prava? Muškarac Strelac samo pokušava da shvati suštinu same ljubavi i sva ona stanja opijenosti njome, leptiriće u stomaku kada je tek zaljubljen, vatru i strast same ljubavi, ali i onu postojanu koja odoleva vremenu i traje.

Muškarac Strelac je u potrazi za partnerkom koja će biti spremna da deli sa njim njegovu strast prema svemu što je novo i drugačije. Muškarac Strelac želi partnera prijatelja da putuje sa njim svuda i istražuju nova mesta i predele, bilo stvarno ili u mašti. Imajte na umu da je sa vašim impulsivnim i nepredvidivim muškarcem rođenim u znaku Strelca sve moguće – od razgovora o kafi koja se nalazi ispred vas na stolu do uticaja klimatskih promena na globalno zagrevanje planete i šta to predstavlja za koralne grebene u okeanima, o rezervaciji leta za sutra ujutru, pa do spasavanja delfina i kitova u udaljenim krajevima sveta. Njegovu potrebu za slobodom i nezavisan duh ne smete sputavati, ali i muškarac Strelac će očekivati od vas, kao njegove partnerke ili prijatelja, da budete jednako sigurni i nezavisni. Muškarac Strelac nije ni ljubomoran ni posesivan.

Zabavan, spontan, vatren u krevetu, muškarac Strelac je vešt ljubavnik. Muškarac Strelac je otvoren, iskren i direktan, voli i poštuje kada partnerka ima dovoljno hrabrosti da napravi prvi korak. Fizička strana ljubavi, seks, je veoma važan za ovog muskarca pa se iz tog razloga upušta u avanture. Muškarac Strelac je samouveren i otvoren, i malo je stvari koje on neće poželeti da isproba. Seks je za svakog muškarca rođenog u znaku Strelca omiljeni sport. Nemojte ni pokušavati da ga menjate ili oblikujete prema svojim pravilima.

Muškarac Strelac je kompatibilan sa osobama rođenim u znaku Ovna, Lava, Vage i Vodolije.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


1 comment

Comments are closed.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.