NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Strelac u ljubavi

Muškarac Strelac u ljubavi

Muškarac Strelac u ljubavi zna čemu teži i retko kada odstupa od svog puta, onog zacrtanog kojim ide. On svakako teži ka stabilnosti, ali nikada nije sam, pa čak i u trenutku kada nema sasvim ozbiljnu vezu, on će se truditi da postigne ravnotežu koristieći flert, ali i poneku avanturu.

Ako planirate da osvojite muškog Strelca, budite dovitljivi, maštoviti i pokažite mu da ste pouzdana osoba koja ima snažnu ličnost. Strelčevi vole da uživaju u svemu što rade, a talentovani su pre za sport, nego za umetnost, mada, onda kada se odluče da razvijaju svoj umetnički dar, uglavnom im to bude poziv i ne bave se još nikakvim dodatnim poslovima sem umetnosti.

Kada je reč o ljubavnoj igri, Strelac nikada ne promašuje svoju metu. Muškarac Strelac je razigran, voli da flertuje, vodi igru. Njegov otvoren um i večito radoznao duh podrazumevaju da za muškarca Strelca ljubavne afere nikada nisu iste i razlikuju se veoma od partnera do partnera. Muškarac Strelac mora prvo da razume šta je ljubav pre nego što se prepusti. Muškarac Strelac ponekad može da pokaže dve strane svog karaktera – u jednom trenutku flertuje, neodoljivo Vas zavodi, a u drugom se vec ponasa kao odavno oženjen. Koja strana ličnosti muškarca Strelca je prava? Muškarac Strelac samo pokušava da shvati suštinu same ljubavi i sva ona stanja opijenosti njome, leptiriće u stomaku kada je tek zaljubljen, vatru i strast same ljubavi, ali i onu postojanu koja odoleva vremenu i traje.

Muškarac Strelac je u potrazi za partnerkom koja će biti spremna da deli sa njim njegovu strast prema svemu što je novo i drugačije. Muškarac Strelac želi partnera prijatelja da putuje sa njim svuda i istražuju nova mesta i predele, bilo stvarno ili u mašti. Imajte na umu da je sa vašim impulsivnim i nepredvidivim muškarcem rođenim u znaku Strelca sve moguće – od razgovora o kafi koja se nalazi ispred vas na stolu do uticaja klimatskih promena na globalno zagrevanje planete i šta to predstavlja za koralne grebene u okeanima, o rezervaciji leta za sutra ujutru, pa do spasavanja delfina i kitova u udaljenim krajevima sveta. Njegovu potreba za slobodom i nezavisan duh ne smete sputavati, ali i muškarac Strelac će očekivati od vas, kao njegove partnerke ili prijatelja, da budete jednako sigurni i nezavisni. Muškarac Strelac nije ni ljubomoran ni posesivan.

Pročitaj SVE O MUŠKARCU STRELCU.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.