NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Škorpija u sexu

Muškarac Škorpija u sexu

Muškarac Škorpija u sexu

Muškarac Škorpija u sexu je čovek kome je nemoguće odoleti, on je mračno seksi i veoma intenzivan. Magnetni šarm i harizma muškarca Škorpije predstavljaju pravu eksploziju mnoštva varnica u spavaćoj sobi. Neposredno nakon seksa sa Škorpijom, izraz “najbolji koji sam ikada imala” se često koristi da opiše taj susret. Njegova intuicija i strast čine muskarca Škorpiju savršenim ljubavnikom. Taj veo enigme kojim su obavijeni, kao i unutar njih, taj osećaj misterije je ono što vas poput najjačeg magneta privlaci ka njima. Ako tražite, sigurnost i nešto umereniju temperaturu, onda Škorpija nije za vas. Avanturista i prodoran, muškarac Škorpija u sexu neće gubiti vreme sa osobom koja ga ne može ispratiti u njegovoj vatri.
U seksu mu najvise odgovaraju osobe koje su rođene u znaku Ribe, Raka, Jarca i Device.

Muškarac Škorpija u sexu više voli da bira nego da budu biran. Ako ste rešili da zavedete mušku Škorpiju, moraćete da pripremite veliku strategiju, kako biste u tome uspeli. Moraćete da dokažete svoju zavodljivost, ali i svestranost i sve ono drugo što može biti neophodno na tom putu osvajanja.

Sve Škorpije imaju dugoročnu strategiju i pristup životu, pa ako izgubite bitku sa Škorpiojom, to ne znači da je odustao. Naprotiv, samo se primirio i verovatno kupuje vreme i čeka novu priliku. Ne zaboravite, on je veoma odlučan i rešen. Poznati muškarci rođeni u znaku Škorpije su Joaquin Phoenix, Matthew McConaughey, Leonardo di Caprio and Chris Noth.

Slični tekstovi: Muškarac Škorpija u Ljubavi, Sve o muškoj Skorpiji

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.