NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Škorpija u Ljubavi

Muškarac Škorpija u Ljubavi

Muškarac Škorpija u Ljubavi

Iako muškarac Škorpija u ljubavi može izgledati bez emocija, hladno na prvi pogled, imajte na umu da je to njegova maska za pokazivanje. Ispod njegovog mirnog, naizgled kamenog lica, vešto je sakrivan čitav spektar veoma snažnih i dubokih emocija. Kao i svi znaci vode, on ima mnogo sluha za svoje ali i emocije drugih, te je kod njega veoma izražena empatija.
Dakle, muškarac Škorpija uvek nosi svoju masku sa sobom, ne voli da pokazuje emocije pred drugima, niti da izgubi kontrolu nad njima, bar ne javno.

Ljubav za muškarca u znaku Škorpije predstavlja kombinaciju moći i strasti, snažan katalizator koji menja ceo njegov život i pogled na isti. On je veoma brižan i odan ljubavnik, iako je donekle posesivan. Medjutim, posesivnost je samo jedan od načina na koji Škorpija izražava svoju ljubav. Ispod hladne spoljašnjosti, krije se osoba koja je veoma emotivna i puna ljubavi, ali će izneveriti svoj gard i pokazati senzitivnu stranu svoje ličnosti isključivo ako ste pravi partner za njega. Muškarac Škorpija u ljubavi se dobro slaže sa Ribama i Rakovima.

Budite oprezni jer veoma lako možete da se ubodete na Škorpijinu žaoku.  Muškarac  Škorpija nije neko sa kime možete da se poigravate. On je ozbiljan i ponekad strog, i svoju pažnju nikada ne usmerava ka nevažnim stvarima. Deluje kao da na svet oko sebe gleda samo crno-belo. Nijanse sive ga ne zanimaju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.