NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Riba

Muškarac Riba

Muškarac rođen u znaku Riba je jedan uporan i odlučan muškarac. On zaista ume da bude na visini svakog zadatka u koji ga život postavi. On je uvek snalažljiv i za njega „nema zime“. On sve pažljivo promatra, proračunava i dovodi u ravnotežu svojim zalaganjem. Retko kada greši, a i kada greši ne očajava, već po ubrzanom principu dovodi do toga da se greška ispravi.

Ovo je jedan od muških predstavnika koji je izuzetno retko sklon depresiji. Depresija kod muške Ribe je nemoguća misija. Neke teorije govore da je to posledica velike optimističnosti, ali i snalažljivosti, pa oni gotovo uvek vide izlaz. Nestrpljivi su po prirodi, i želeli bi sve sad i odmah, ali uvek uspeju da sačekaju to neko pravo vreme koje će doći i doneti dobre rezultate. Skloni su da uvek žele bolje i više, pa ma kakvo da je stanje mogu da bivaju nezadovoljni, ali to kod njih rađa ambicije.

Kada je ljubav u pitanju, mogu da projektuju nestabilnost. Umeju da budu ljubomorni, ali i da ljubomoru izazivaju i to najčešće s razlogom. Ako želite da osvojite muškarca rođenog u znaku Riba, budite inovativni, maštoviti, drugačiji, ali i moderni.

Oni ne vole stara pravila, razmišljanja, jer su ljudi koji su okrenuti budućnosti. Veoma su kreativni i vole da se bave umetnošću. Imaju dar za „sve što se radi rukama“. Oni mogu da budu jako dobri sportisti, a ako se odluče za sport, kod njih se razvije težak karakter „onog ko ne ume da izgubi“.

Predstavljen sa dve Ribe, muškarac Ribe je poslednji znak u Zodijaku. Muškarac rođen u znaku Ribe poseduje skoro sve osobine koje imaju mnogi od glavnih znakova Zodijaka. Muškarac Riba je velikodušan i neovozemaljski. Njegov duh je pravo carstvo emocija i to je  ono što ovog muškarca stavlja u centar pažnje. Emocije su ono što definiše muškarca rođenog u znaku Ribe. Ovaj naglasak na njegovoj sentimentalnosti takođe znači da je muškarac rođen u znaku Ribe veoma intuitivan i da je u stanju da oseti šta drugi misle ili osećaju skoro telepatski. Muškarca Ribe krasi velika doza empatije.
Kada razgovarate sa muškarcem rođenim u znaku Ribe često ćete imati osećaj kao da vodite razgovor sa nekim ko živi u dva različita sveta. Pola njegovog uma će biti u ovom jednom i pola u nekom drugom svetu. Prividan svet snova, senki i tajni je sasvim opravdan za Ribe kada je u pitanju njihov doživljaj realnosti. Ideali, ideje i imaginacija su kod muškarca rođenog u znaku Ribe više zastupljeni od uobičajene materijalne realnosti. Taj unutrašnji svet muškarca Ribe čini ga tajanstvenim i zagonetnim mnogim ljudima. Muškarcu rođenom u znaku Ribe je veoma teško da iskaže ono što zaista misli ili oseća i ne odaje svoje tajne olako.

Muškarac rođen u znaku Ribe je često u isto vreme divna zlatna ribica i ajkula predator, te sam znak dve Ribe u stvari ukazuje na dualnu stranu njegove ličnosti. Predstavljen svojim elementom vodom, on je fluidan i ležeran, uvek pliva sa strujom i ide svojim tokom. Ovaj opušten pristup često prikriva dublje emocije. Miran i staložen, muškarac rođen u znaku Ribe često skriva strasnu stranu svoje prirode i unutarnje nemire. Muškarac Ribe ima jaku i bujnu maštu, izražavajući svoje misli kroz pisanje, ples ili pesme. Izuzetan i kreativan, muškarac rođen u znaku Ribe često pravi vrhunska dostignuća u svetu umetnosti.

Poznati muškarci rođeni u znaku Ribe su i veliki mislioci, umetnici, glumci i vizionari kao što su Nat King Cole, Albert Einstein, Renoir, Kurt Cobain i Bruce Willis.

Ljubav, sex i veza sa muškarcem Ribom

Muškarac Riba u ljubavi je duboko romantičan. Ljubav predstavlja krajnji ideal za muškarca rođenog u znaku Ribe. Njegovo srce je iskreno i on voli druge sa nesebičnom čistotom. Stidljiv i uzdržan, muškarac Riba često ne prilazi direktno, umesto toga, radije pliva u krug, proučava situaciju pre nego što zabaci mamac i zaroni. Muškarac Riba se nikada neće zaljubiti na prvi pogled. Ovaj muškarac se polako i pažljivo prepušta ljubavi. Muškarac rođen u znaku Ribe očekuje vatromet i magiju, ideal ljubavi kao što je prikazana u najvećim baladama, poemama i pesmama. Ljubav predstavlja pandemonijum i raj za Ribe i on će očekivati da se okeani razdvoje i čuda dogode kada konačno pronađe nekog posebnog.

Iako ima dosta riba u moru, ako uspete da upecate ovog muškarca, sigurni smo da nećete poželeti da ga vratite nazad u vodu. Maštovit, milostiv i human, muškarac Riba voli da se pobrine za potrebe svog partnera. On će smisliti delikatna iznenađenja i poslastice za partnera, i jednostavna lepa reč ili jedno hvala je dovoljno da muškarac Riba oseti koliko ga poštujete. Opušten i miran muškarac Riba je ležeran partner. On će biti veran i odan svojoj partnerki.

Tih i skroman muškarac rođen u znaku Ribe predstavlja pravu poplavu u spavaćoj sobi. Voli fantazije i igranje uloga. Igre u spavaćoj sobi su njegova specijalnost, veoma je kreativan, maštovit i velikodušan ljubavnik. Muškarac Riba je senzualan, nepredvidiljiv i zavodljiv. Da ponovimo, ne prosuđujte muškarca rođenog u znaku Ribe po njegovom blagom stavu i izgledu “tiha voda breg roni”. U ovom slučaju, tiha voda se pretvara u vrtlog strasti sa muškarcem Ribom.

Njegova intuicija i žudnja za zadovoljstvom samo idu u prilog ćinjenici da muškarac Riba ima sve ljubavne veštine jednog Kazanove pored kojeg ćete doživeti vrhunsko seksualno zadovoljstvo.

Muškarac rođen u znaku Ribe je kompatibilan sa: Rakom, Škorpijom, Bikom i Jarcem.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.