NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Riba u ljubavi

Muškarac Riba u ljubavi

Muškarac Riba u ljubavi je duboko romantičan. Ljubav predstavlja krajnji ideal za muškarca rođenog u znaku Ribe. Njegovo srce je iskreno i on voli druge sa nesebičnom čistotom. Stidljiv i uzdržan, muškarac Riba često ne prilazi direktno, umesto toga, radije pliva u krug, proučava situaciju pre nego što zabaci mamac i zaroni. Muškarac Riba se nikada neće zaljubiti na prvi pogled. Ovaj muškarac se polako i pažljivo prepušta ljubavi. Muškarac rođen u znaku Ribe očekuje vatromet i magiju, ideal ljubavi kao što je prikazana u najvećim baladama, poemama i pesmama. Ljubav predstavlja pandemonijum i raj za Ribe i on će očekivati da se okeani razdvoje i čuda dogode kada konačno pronađe nekog posebnog.

Iako ima dosta riba u moru, ako uspete da upecate ovog muškarca, sigurni smo da nećete poželeti da ga vratite nazad u vodu. Maštovit, milostiv i human, muškarac Riba voli da se pobrine za potrebe svog partnera. On će smisliti delikatna iznenađenja i poslastice za partnera, i jednostavna lepa reč ili jedno hvala je dovoljno da muškarac Riba oseti koliko ga poštujete. Opušten i miran muškarac Riba je ležeran partner. On će biti veran i odan svojoj partnerki.

Ponekad mogu da projektuju nestabilnost. Umeju da budu ljubomorni, ali i da ljubomoru izazivaju i to najčešće s razlogom. Ako želite da osvojite muškarca rođenog u znaku Riba, budite inovativni, maštoviti, drugačiji, ali i moderni.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.