NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Ovan

Muškarac Ovan

Opšte karakteristike muškarca rođenog u znaku Ovna.

Muškarci rođeni u znaku Ovna su uglavnom veoma temperamenti. Koliko god da se potrude, muškarac Ovan svoj temperament ne može da sakrije, jer bi to naprosto predstavljalo bežanje od suštine njegovog bića. Oni vole da vladaju, da budu dominantni, ali zaista jesu dobre duše, i uvek su fer. Mogu da budu „bolećivi“ na ženske suze.

Porodica im je važna i najviše se može poslovnih, ali i svakih drugih rezultata očekivati od muškarca rođenog u ovom znaku, ako je porodičan čovek. Dok su mladi, umeju da lutaju kroz sfere zabave, a i da budu emotivno neozbiljni, ali se iza toga uvek krije jedan jasan plan da se jednog dana u budućnosti skrase.

Ako želite da zavedete muškog Ovna, za taj težak zadatak će vam ipak biti potrebno da se njemu dopadate makar minimalo. Sve ostalo je nadgradnja koja može doći sa vaše strane. Nemojte toliko da polažete u estetiku, već se više trudite da budete zanimljivi i da ostavite nesvakidašnji utisak. Ne smete otići u krajnost da vas ne bi protumačio kao nestabilnu ličnost.

Muškarci Ovnovi su jako temperamentni i oni moraju da se bave sportom, makar iz nekih rekreativnih razloga, jer samo na taj način mogu da amortizuju sve ono što im nedostaje, ali i da potroše višak energije koja je kod njih sklona kumulaciji.

Muškarac Ovan će uvek biti prvi na čelu. Harizmatičan i prepun liderskih veština, Ovan nema straha da istraži nepoznato. Ovan  je impulsivan, tvrdoglav i silan. On ima unutrašnju snagu da preuzme vođstvo na celom univerzumu  i verovatno će u tome uspeti. Njegova vitalnost, žudnja i agresija na kraju će nositi svakoga.

Muškarac Ovan

LJUBAVNE i SEXUALNE VEZE OVNA

Ovan je čovek veoma dobar, što je jako loše jer ga čini prilično popularanim među damama. Neki primeri muškaraca u znaku Ovna su Marlon Brando, Russell Crowe i Ewan McGregor. Strastveni i razigrani, ljubav je kao osvajanje za mškarca Ovana. Njime upravlja Mars, bog rata, on prilazi ljubavi kao da ulazi u bitku, a kao i u većini bitaka on bira borbu, u kojoj će obično pobediti. Njegovo oružje koje ubija je osmeh, flert,  komplimenti i ta neodoljiva aura opasnosti koja ga okružuje.

On veruje u idealnu ljubav i savršenog partnera, on će čekati dok god je i ne nađe.
Kada otkrije svog idealnog partnera on se zaljubljuje odmah, neće prihvatiti ne kao odgovor bez obzira na to koliko je dostupna ta osoba. Nema izazova koji je nepromostiv za muškarca u znaku Ovna.

Ako imate muškarca Ovna za ljubavnika, pazite na vatromet u spavaćoj sobi! Senzualan, gladan ljubavnik, on je veoma zahtevan, sa veoma razvijenim libidom. Sjajna je avantura biti sa muškarcem Ovnom. Erotski i drsko, Ovan će vas odvesti u nove seksualne nivoe. Pored toga što je sjajna, strast sa Ovnom može da gori previše, prebrzo i da se pretvori u pepeo nakon vrlo kratkog perioda. Nije teško uhvatiti pažnju muškarca rođenog u znaku Ovna, pravi izazov je održati pažnju na tom nivou.

Međutim kada ste ga uhvatili, ispod površine ćete pronaći osobu koja je iznenađujuće osetljiva kada je u ozbiljnoj vezi. Kompromis dolazi poprilično lako sa njim, sve dok obe strane daju podjednaku količinu slobodnog prostora. Iskre će leteti kao i kod svih vatrenih znakova.

Savršeni partneri za Ovna su jake i argumentovane osobe, koje se bore za svoje i koje su dovoljno hrabre da se usprotive njemu. Takođe mu je potreban neko ko može da razume njegove unutražnje emocije i ko će ga podržati u svim novim poduhvatima. Ukoliko je pronašao pravu ljubav muškarac Ovan to shvata veoma ozbiljno i uvek će biti posvećen i lojalan partner.

Za muškarca Ovna se smatra da je kompatibilan sa Lavom, Blizancima, Strelcem i Vodolijama.

Nikada nećete naći partnera tako strastvenog kao što je Ovan, niti ćete naći toliko avanturistički duh, spreman prepuštanju nepoznatim vodama. Reč upozorenja budućim partnerima Ovna: Ovan je muškarav kome treba neko ko će da mu odgovara u njegovom romantičnom entuzijazmu ili će mu postati dosadno.

Muškarac Ovan ima jedinstvenu sposobnost da brže preboli tugu od drugih znakova i tu sposobnost da krene dalje nakon neuspele veze.

Muškarac Ovan uživa u priči koja nije previše laka za njega.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


1 comment

Comments are closed.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.