NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Ovan u sexu

Muškarac Ovan u sexu

Muškarac Ovan u sexu

Ako imate Ovan čoveka za ljubavnika, pazite na vatromet u spavaćoj sobi! Muškarac Ovan u sexu je senzualan, gladan ljubavnik, veoma zahtevan, sa visokim libidom. Sjajna je avantura biti sa muškarcem Ovnom. Erotski i drsko, Ovan će vas odvesti u nove seksualne nivoe. Pored toga što je sjajna, strast sa Ovnom može da gori previše, prebrzo i da se pretvori u pepeo nakon vro kratkog perioda. Nije teško usmeriti pažnju muškarcu u znaku Ovna, a pravi izazov je održati pažnju na vrhunskom.

Za muškarca Ovna se smatra da je kompatibilan sa Lavom, Blizancima, Strelcem i Vodolijama.

Nikada nećete naći partnera tako strastvenog kao što je Ovan, niti ćete naći toliko avanturistički duh, spreman prepuštanju nepoznatim vodama. Reč upozorenja budućim partnerima Ovna: Ovan je muškarac kome treba neko ko će da mu odgovara u njegovom romantičnom entuzijazmu ili će mu postati dosadno.

Muškarac Ovan ima jedinstvenu sposobnost da brže preboli tugu od drugih znakova i tu sposobnost da krene dalje nakon neuspele veze.

Muškarac Ovan uživa u priči koja nije previše laka za njega. Obožava izazove, mistiku. Nemojte mu otkriti sve u prvom stadijumu veze.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.