NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Lav

Muškarac Lav

Muškarac Lav

Muškarac Lav je veoma energična osoba koja ima određenu vrstu potrebe da bude lider. On teži da to ostvari i veoma je srećan kada se dogodi da bude na vrhu lestvice. Bilo da se radi o poslovnoj lestvici ili bilo kojoj drugoj koja je njima značajna. Oni svakako jesu osobe koje vole da se takmiče u svemu, ali su veoma fer i korektni.

Njihov sportski duh koji se provlači kroz sve oblasti života, jednostavno ne dozvoljavaju mogućnost da svoj uspeh grade na neuspehu drugih ljudi. Zato je za njih veoma važno da imaju adekvatnog rivala, koji ih motiviše da oni lično budu bolji. Oni uglavnom sve planiraju dugoročno, ali ciljeve ne “zakucavaju” i planove mogu menjati, ako se okolnosti promene. Veoma su fleksibilni i prilagodljivi. Najveća nevolja i osuda za muškog Lava može biti rad u kolektivu koji im ne prija. Kada su okruženi ljudima koji su im simpatični oni definitivno prosperiraju i uživaju pri radu.

Muški Lavovi su veliki zavodnici. Zavode sa stilom, uz specifičan šarm koji se lako prepoznaje. Kada se ustreme ka osvajanju neke osobe, neće odustati, sve dok je ne osvoje. Ako ste pak vi osoba koja želi da osvoji muškog Lava, osim toga da vaš eksterijer njima bude primamljiv, biće vam potrebno mnogo šarma, ali i da celokupna vaša pojava ostavlja dobar utisak u javnosti. Muški Lavovi su talentovani više za sport nego za umetnost, a najviše im prijaju individualni sportovi. U globalu, mogu biti uspešni i u kolektivnim sportovima, ali je bitno da im tim prija.

Neko se kreće putem. Čuje se strašno glasno urlikanje. Opustite se, to je samo kralj džungle, on dolazi u velikom stilu, osvrćući se oko sebe, razbarušene grive i sa dramatičnim nastupom. Teško je ne primetiti muškarca Lava. Topao, pun entuzijazma, društven – on je na vrhu njegovog kraljevstva. Muškarac Lav je dostojanstven i jak, sa aurom moći oko njega.

Muškarac Lav je rođen da bude vođa i njegov iskonski magnetizam privlači na desetine obožavatelja. I kada se nalazi u grupi muškarac Lav je veoma srećan da bude aktivan zajedno sa drugima i često će biti glavni igrač, pružajući motivaciju i vođstvo svojim prijateljima. Lavom vlada Sunce, te je muškarac Lav otvoren, društven, samouveren i energičan. Muškarac Lav pripada ambicioznim osobama i kada naumi nešto, budite sigurni da će u tome i uspeti. Njegova žudnja. jednom podstaknuta, je bez ograničenja i on je neverovatno velikodušan, lojalan i častan.

Lav je fiksni znak, a to znači da muškarac Lav može imati neko svoje mišljenje i tvrdoglavo se držati istog. Teško je promeniti odluke ovog muškarca kada ih je jednom doneo, a iz razloga što je siguran da je uvek u pravu, ne postoji garancija da će poželeti da čuje i vašu stranu priče. Ako nastavite u pokušaju da ispravite mišljenje muškarca Lava, mogu vas dočekati njegove kandže i nakostrešena griva. Naš savet je da pre pokušate njegovo mišljenje da promenite blagim laskanjem i suptilnim nagoveštajem, a ne da mu direktno protivurečite. U rukavicama i nežnim dodirom ćete puno više postići ukoliko pokušavate da ukrotite divljeg Lava. Ne obraćajte pažnju ukoliko muškarac Lav plane i imajte na umu da je on zaista samo veliki mačor i pored svog tog mumlanja i režanja i znajte da je njegovo urlikanje mnogo gore od ujeda.

Ceo svet je pozornica, a muškarac Lav ima vodeću ulogu u svakoj sceni. Muškarac Lav nije stidljiv i nikada ne izbegava da bude u centru pažnje i apsolutno obožava višak pogleda na sebi. Njegov njuh za dramatično i njegov urođen talenat i sposobost da bude vođa često ga dovode u poziciju osobe čija je profesija umetnost, gluma, pisanje, ili moda. Poznati muškarci rođeni u znaku Lava su: Andy Warhol, Mick Jagger, Yves St Laurent, Peter O’Toole, i Hulk Hogan.

Ljubav, sex i veza sa muškarcem u znaku Lava

Lavovi sve ljudske emocije koje postoje pojačavaju do maksimuma. Istovetni pristup emocijama muškarci Lavovi imaju i kada su u ljubavi i kada su zaljubljeni. Ljubav za muškarca Lava predstavlja nešto krhko, lomljivo, spektakularno i dramatično. Muškarac Lav je zaljubljive prirode, voli često i duboko. Svaki put kada se zaljubi muškarac Lav će biti uveren da je to poslednji put, jedini put, i da su sve druge bile pogrešne. Kada nađe osobu koju voli držaće glavu visoko podignutu i ponudiće srce u svojim moćnim šapama. Muškarac Lav ne radi ništa polovično. Nenadmašiv je po pitanju hrabrosti i to je ono zbog čega se muskarcu Lavu ljudi dive.

Muškarac Lav u Čarobnjaku iz Oza ima zadatak da pronađe srce. Muškarac Lav je u potrazi za partnerom koji će mu odgovarati u svemu, koji će ga učiniti kompletnim i sa kojim će deliti sve. U vezi, muškarac Lav je potpuno posvećen i potpuno odan, i veoma zaštitnički postavljen. Muškarac Lav prede kada je u sigurnoj vezi, razigran je  i nestašan sa svojom partnerkom. Idealan partner za muškarca Lava je neko ko mu je ravan po snazi, poverenju, velikodušnosti i toplini. Njegova partnerka mora biti dostojna svog prestiža koji Lav može da joj ponudi ali i spremna da da svoj doprinos i poseban pečat u vezi.

Muškarac Lav je predivno romantičan ljubavnik, i to ne treba da vas čudi jer je ovaj znak povezan sa elementom Vatre. Sve u vezi muškarca Lava je toplo i strastveno. Njegovo samopouzdanje je seksi, njegovi gestovi su drski, a njegov šarm je neodoljiv. Muškarac Lav je veoma zahtevan i kao prijatelj i kao ljubavnik. Uživanje predstavlja princip za muškarca Lava i život bez tog principa nije život za ovog muškarca. Muškarac Lav će svu svoju snagu uma i pamet staviti u službu davanja i primanja nežnosti u spavaćoj sobi. Muškarac Lav je velikodušan i strastven partner. Lav je vatreni ljubavnik. On nema zadršku kada ga ponesu strast i romantika. Muškarac Lav se dobro slaže sa partnerkom rođenom u znaku Strelca, Ovna, Vage i Blizanaca.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.