NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Lav u ljubavi

Muškarac Lav u ljubavi

Muškarac Lav u ljubavi

Muški Lavovi su veliki zavodnici. Zavode sa stilom, uz specifičan šarm koji se lako prepoznaje. Kada se ustreme ka osvajanju neke osobe, neće odustati, sve dok je ne osvoje. Ako ste pak vi osoba koja želi da osvoji muškog Lava, osim toga da vaš eksterijer njima bude primamljiv, biće vam potrebno mnogo šarma, ali i da celokupna vaša pojava ostavlja dobar utisak u javnosti.

Muškarac Lav u ljubavi sve ljudske emocije koje postoje pojačava do maksimuma. Istovetni pristup emocijama muškarci Lavovi imaju i kada su u ljubavi i kada su zaljubljeni. Ljubav  za muškarca Lava predstavlja nešto krhko, lomljivo, spektakularno i dramatično. Muškarac Lav je zaljubljive prirode, voli često i duboko. Svaki put kada se zaljubi muškarac Lav će biti uveren da je to poslednji put, jedini put  i da su sve druge bile pogrešne. Kada nađe osobu koju voli drzaće glavu visoko podignutu i ponudiće srce u svojim moćnim šapama. Muškarac Lav ne radi ništa polovično. Nenadmašiv je  po pitanju hrabrosti i to je ono zbog čega se muškarcu Lavu ljudi dive.

Muškarac Lav u Čarobnjaku iz Oza ima zadatak da pronađe srce. Muškarac Lav je u potrazi za partnerom koji će mu odgovarati u svemu, koji će ga učiniti kompletnim i sa kojim će deliti sve. U vezi, muškarac Lav je potpuno posvećen i potpuno odan i veoma zaštitnički postavljen. Muškarac Lav prede kada je u sigurnoj vezi, razigran je  i nestašan sa svojom partnerkom. Idealan partner za muškarca Lava je neko ko mu je ravan po snazi, poverenju, velikodušnosti i toplini. Njegova partnerka mora biti dostojna svog prestiža koji Lav može da joj ponudi ali i spremna da da svoj doprinos i poseban pečat u vezi.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.