NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Devica

Muškarac Devica

Muškarac Devica

Muškarac rođen u znaku Device je pedantan i pedantan. Pedanterija je drugo ime za njega. On će se lickati po tri sata u kupatilu. On nema mitisere, niti bore. On je to sve unapred sanirao. Njegova kosa je uvek uredna, njegove košulje su ispeglane. On ostavlja utisak nekog ko uvek deluje sveže. Veoma često prati modne trendove, ali ako ne prati, onda je pobornik klasičnog stila, što ne znači da nije šoping manijak. Muškarac Devica je pravi hedonista, voli da živi i uživa u životu. Motiviše ga sve što asocira na užitak, bilo da je u pitanju šoljica kafe ili da je u pitanju kugla sladoleda.

U poslu se trudi da uvek unese kreativnost. Ne motivišu ga suvoparni poslovi, kancelarijskog tipa. Voli dinamiku, kreativnost, umetnost. Novac je za njega veliki motiv za rad i kada novac dolazi na način da donosi zadovoljstvo, muška Devica će raditi više i bolje.

Kada je ljubav u pitanju, veoma su specifični. U vezama su zahtevni, skloni su ljutnji, a i ljubomora im nije nepoznanica. Kada zavole mogu da postanu i opsesivni. Ako planirate da osvojite mušku Devicu, moraćete da primenite sva znanja ovog sveta, ali nikako ne smete pokušavati da budete bolji, lepši, pametniji ili pedantniji od njega. Uvek morate da se divite njegovoj blistavoj oštrini uma, ali i novoj košulji koja je skroz trendi, ali na zapadu, on je to kod nas prvi poneo. Oni su talentovani za umetnost, i veoma samouvereni u svoj talenat. Oni mogu da smisle najlepše tekstove, pesme, mogu da naslikaju najlepše slike, i da naprave najlepše fotografije. Oni nikada ne posustaju na putu do svog cilja koji se ogleda u lagodnom životu koji žive na način kako oni žele.

Precizan, tačan i kritičan muškarac Devica je detaljista i posebnu pažnju posvećuje upravo pojedinostima. Muškarac Devica je takođe vredan, efikasan i sistematičan i veoma promišljen kako bi izbegao svaku vrstu izazova.
Muškarac Devica ima ogroman osećaj za dužnost i sve će uraditi za dobrobit drugih, bilo da su njegova porodica, prijatelji, posao ili zajednica u pitanju. Muškarac Devica je vešt u utvrđivanju činjenica i uživa da se uhvati u koštac sa detaljima da bi mnogi pomislili kako je odvažan i nadmoćan. On je obično radnik meseca ili neizostavno poželjan u svakom timu, jer svi znaju da mogu računati na muškarca Devicu. Svima rado stavlja do znanja da samo on može postaviti stvari na svoje mesto i da je zato neophodan. Muškarac Devica takođe voli da pomaže drugima.
Devica ima osobine prave device, kao što su skromnost i čistota. Muškarac Devica je uravnotežen i pošten. Najviše od svega muškarac Devica poseduje određenu vrstu plemenitosti u sebi ali je istovremeno i skroman.
Njime vlada Merkur, pa ćete retko upoznati muškarca Devicu koji je miran i tih. Muškarac Devica predstavlja skup energije i mentalne i fizičke. Muškarac Devica je izvor dostignuća, i često ćete ga zateći kako rešava neki složen problem u glavi dok su mu ruke zauzete drugim poslom. Muškarac Devica je takođe veoma dobar sagovornik, kao što i priliči znaku kojim vlada Merkur.

Muškarac Devica neće po svaku cenu želeti da ostvari svoje ambicije ili da puca visoko. On je sklon da analizira svaku situaciju do najsitnijih detalja. Devica ima potrebu da sve i svakoga dobro prouči i razume. Cilj muškarca Device je perfekcionizam, na prvom mestu kod sebe a onda i u poslu pa kada su drugi u pitanju i ceo svet oko njega. Muškarac Devica nije snishodljiv, on samo pokušava da na neki svoj način poradi na sebi i prosvetljenju. Muškarac Devica ima veoma istančan ukus a urednost je na prvom mestu kod njega. Device su povezane sa Zemljom, pa većina muškaraca ovog znaka čvrsto stoji na zemlji i praktični su. Muškarac Devica je razuman, ali ima sklonost da brine previše.

Ljubav, sex i veza sa muškarcem Devicom

Muškarac Devica je u potrazi za savršenstvom a ljubavne igre su mu omiljene kada je u potrazi za idealnom partnerkom. Muškarac Devica nije površan ili nestalan. Device će se predati u ljubavi tek nakon što su proučile i istražile sve prednosti i mane, sve pukotine, i sve aspekte emotivnog ulaganja. Praktična i razumna priroda muškarca Device ne razume romantične trenutke uz sveće i spontana vikend putovanja u inostranstvo. Međutim, muškarac Devica kada je zaljubljen će svu svoju pažnju usmeriti na vas, pozvati vas kada mu kažete da pozove, truditi se da bude bolji čovek, muškarac, otac i ljubavnik i časno Vam služiti i biti na raspolaganju štiteći vas. Nije loše to što ima da ponudi, zar ne?

Kada je u vezi, muškarac Devica je veran, pažljiv i voli da pomogne. Muškarac Devica je sklon stabilnosti i predvidljivosti, pa će Vam u kući pomoći da postavite sto, postaraće se za stabilnost finansija i rado će se igrati i posvetiti deci ukliko ih ima. Muškarac Devica nastoji da bude savršen partner u vezi i on je sposoban, ljubazan, i odan. Ovaj muškarac Devica je jednostavan i opušten u vezi i nije teško sačuvati ga kada ste sa njim u vezi.
Seks sa muškarcem Devicom može izgledati kao afera kojoj je prišao sa vojnom preciznošću, ukoliko još uvek nije siguran u Vas kao partnera. Čin seksa sam po sebi će proći glatko, ali šta je sa strasću i požudom? Muškarac Devica ume i tu često da iznenadi svoje ljubavnice. Da, ovaj muškarac Devica može da bude puritanac kada je seks u pitanju ali samo dok ne reši da oslobodi skrivene strasti koje leže duboko potisnute u njemu. Njegov element je Zemlja. Muškarac Devica je zahtevan u krevetu i njegova pažnja posvećena detaljima pravi od njega muškarca koji je kompetentan i vešt ljubavnik.

Muškarac Devica je kompatibilan sa rođenima u znaku Jarca, Bika, Škorpije i Raka.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.