NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Devica u ljubavi

Muškarac Devica u ljubavi

Muškarac Devica u ljubavi

Kada je ljubav u pitanju, veoma su specifični. U vezama su zahtevni, skloni su ljutnji, a i ljubomora im nije nepoznanica. Kada zavole mogu da postanu i opsesivni. Ako planirate da osvojite mušku Devicu, moraćete da primenite sva znanja ovog sveta, ali nikako ne smete pokušavati da budete bolji, lepši, pametniji ili pedantniji od njega. Uvek morate da se divite njegovoj blistavoj oštrini uma, ali i novoj košulji koja je skroz trendi, ali na zapadu, on je to kod nas prvi poneo. Oni su talentovani za umetnost, i veoma samouvereni u svoj talenat. Oni mogu da smisle najlepše tekstove, pesme, mogu da naslikaju najlepše slike, i da naprave najlepše fotografije. Oni nikada ne posustaju na putu do svog cilja koji se ogleda u lagodnom životu koji žive na način kako oni žele.

Muškarac Devica je u potrazi za savršenstvom a ljubavne igre su mu omiljene kada je u potrazi za idealnom partnerkom. Muškarac Devica nije površan ili nestalan. Device će se predati u ljubavi tek nakon što su proučile i istražile sve prednosti i mane, sve pukotine, i sve aspekte emotivnog ulaganja. Praktična i razumna priroda muškarca Device ne razume romantične trenutke uz sveće i spontana vikend putovanja u inostranstvo. Međutim muškarac Devica kada je zaljubljen će svu svoju pažnju usmeriti na vas, pozvati vas kada mu kažete da pozove, truditi se da bude bolji čovek, muškarac, otac i ljubavnik i časno Vam služiti i biti na raspolaganju štiteći vas. Nije loše to što ima da ponudi, zar ne?

Kada je u vezi, muškarac Devica je veran, pažljiv i voli da pomogne. Muškarac Devica je sklon stabilnosti i predvidljivosti, pa će vam u kući pomoći da postavite sto, postaraće se za stabilnost finansija i rado će se igrati i posvetiti deci ukliko ih ima. Muškarac Devica nastoji da bude savršen partner u vezi i on je sposoban, ljubazan, i odan. Ovaj muškarac Devica je jednostavan i opušten u vezi i nije teško sačuvati ga kada ste sa njim u vezi.

Pročitaj Sve o muškarcu rođenom u znaku Device.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.