NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Blizanac

Muškarac Blizanac

Muškarac Blizanac je rođen da bude veliki šmeker, šarmer i zavodnik. On jako dobro ume da vlada tim svojim talentima koji su mu dati po rođenju. Realno gledajući, njegove zavodničke sposobnosti su ogromne i one mogu biti predani kako u emotivnom odnosno ljubavnom životu, tako i u poslu. Oni to preoznaju još u ranoj mladosti, pa obično već na samom početku karijere koriste to što su neodoljivi.

Muškarca rođenog u znaku Blizanaca u najkraćem možemo opisati kao jedu rasutu energiju koju sastavlja šarm. Ako ste na njegovoj meti, nema „vam spasa“, sve dok vas ne osvoji. Neće odustati, ma koliko ga budete odbijali. Moguće je da će biti samo još uporniji, makar ga protumačili i kao blesavu osobu. To ga sigurno neće niti deprimirati, niti dekuražirati od nastavka zalaganja za osvajanje. Ako ste pak namerili da vi njega osvojite, onda se pripremite. Moraćete da primenite nestvarnu maštu, budete nestvarno šarmantni, ali isto tako i da ne budete stereotipni. On naprosto voli drugačije žene od većine i morate mu dokazati da ste posebni. U jedno budite sigurni, on sebe smatra posebnim i moraćete da mu na neki način dokažete i uverite ga u to da će uz vas pored sebe imati jednu posebnu osobu. Oni su talentovani za umetnost. Ako se umetnošću ne bave, onda su sigurno pasionirani konzumenti iste i cela njihova okolina, a naročito partnerka će morati da imaju razumevanja za tu vrstu njihove strasti.

Muškarac Blizanac je virtuoz u baratanju rečima i istinski maestro svake komunikacije. To nisu isprazni razgovori, ili razgovori o vremenu. Muškarac Blizanac je intelektualac, uvek traži više informacija i znanja. Lucidan, dovitljiv, i Merkurovski, muškarac Blizanac je mnogo toga ali on nikada nije dosadan.

Predstavljen dualno, muškarac Blizanac je istovremeno i majstor Džekil i gospodin Hajd, mešavina uglađenog gospodina i večitog dečaka. Muškarac Blizanac ima sposobnost da vidi obe strane bilo koje situacije, i poseduje izuzetno uravnoteženo mišljenje o svemu pa i kontroverznim temama. Često ćete čuti muškarca Blizanca kako govori o prednostima, recimo neke borilačke veštine, a zatim iznenada zaustaviti dah i nastaviti sa kontraargumentima vezano za isti sport. On nije ni čudan ni ekscentrik, ne dozvolite da vas navede na pogrešan zaključak njegova dualna priroda.

Muškarac Blizanac ima odličnu sposobnost da odmeri sve prednosti i mane svake situacije i obrazloži sve argumente “za” i “protiv”. Ova strana njegove prirode takođe pokazuje koliko je muškarcu Blizancu ponekad teško da donese odluku. Iz tog razloga muškarac Blizanac svoje raspoloženje može menjati veoma brzo i hirovito. Međutim, to takođe znači da muškarac Blizanac može biti veoma fleksibilan i zadovoljan kada se stvari odvijaju svojim tokom.

Muškarac Blizanac je sveznalica, njegov inteligentni um je u stanju da brzo leti od projekta do projekta. Blizanac će imati i više hobija u kratkom vremenskom intervalu jer je radoznao iznad svega. Muškarac Blizanac će imati mnogo interesovanja, na primer; baštovanstvo, čitanje, raketna nauka, telepatija, drevna istorija. Sve ga fascinira i on je uvek radoznao. Muškarac Blizanac voli da se suočava sa problemima, rešava ih u hodu a izazove prihvata kao igru, primenjujući svoju hladnu logiku rasuđivanja u određenim teškim situacijama.

Vazdušni znak, muškarac Blizanac se oseća ležerno u skoro svim društvenim situacijama, učestvujući aktivno u raznim temama, idejama i mišljenjima. Muškarci Blizanci vole zanimljive kompanije, vole poslovne izazove i fascinirani su različitošću i egzotičnim. Šarmantan i kolegijalan, muškarac Blizanac je omiljen i ekstravagantan među svojim prijateljima. Mnogi poznati Blizanci su autori ili tekstopisci, na primer, Bob Dilan i Paul McCartney. Takođe, poznati Blizanci su Donald Trump, John F. Kennedi, i Johnni Depp.

Ljubav, sex i romantika sa muškarcem u znaku Blizanca

Šarmantan, naklonjen flertu i neodoljiv, muškarac Blizanac ima neverovatno visoke standarde kada je suprotni pol u pitanju i može se ponašati nepredvidivo da bi sakrio svoje najdublje emocije. Intelektualnom i mentalnom, kakav u suštini i jeste, muškarac Blizanac nije ležeran kada oseti da se budi strast u njemu u trenutku kada se zaljubljuje. Iz tog razloga, muškarac Blizanac se ne zaljubljuje često i lako. Misli, a ne emocije, su te koje na muškarca Blizanca ostavljaju najveći utisak, tako da čete ga najlakše zavesti spretnom i originalnom komunikacijom i svojevrsnim verbalnim nadmudrivanjem. On je interesantan i zabavan ljubavnik, sa smelim romantičnim manirima. Ne pokušavajte previše da grebete ispod površine, za muškarca Blizanca je ovo normalno ophođenje. Gem, set, i meč – ljubav je ponekad čista razonoda za muškarca Blizanca.

U vezama, muškarci Blizanci često mogu da naljute partnere sa svojim objektivnim i argumentovanim razmišljanjem. Nemojte misliti da je muškarac Blizanac hladan i bez emocija, on samo pokušava da bude logičan u svemu. Srećom, to se ne dešava često. Rutina je prokletstvo za muškarca rođenog u znaku Blizanaca, tako da su najveća pretnja u vezi sa Blizancima, dosada i navika. Partnerka ovog muškarca rođenog u znaku Blizanaca će morati da drži korak sa njegovim mentalnim sposobnostima ili rizikuje da izgubi njegovu pažnju. Savršen partner za muškarca Blizanca je osoba koja je praktična, stabilna i kojoj neće smetati njegove lude ideje i mašta. Partnerka mora biti izuzetno inteligentna i neko ko će muškarcu Blizancu pružiti dovoljno prostora da se posveti svemu onome što ga zanima.

Muškarac Blizanac je zabavan i uvek spreman za nove izazove u spavaj sobi. On želi da proba sve i raspoložen je za novotarije u krevetu. Kao i kod svih ostalih vazdušnih znakova, razgovor koji prethodi ljubavnoj igri je isto toliko važan kao i sam fizički kontakt, to podiže njegov libido. Mentalne igre, vatrena partnerka, intimno nadmudrivanje – sve navedeno za muškarca rođenog u znaku Blizanaca predstavlja svojevrstan izazov, veći nego da se šetate ispred njega u satenskom vešu pod odsjajem sveća. Muškarac Blizanac će ikoristiti svo svoje znanje koje mu stoji na raspolaganju da udovolji svojoj partnerki i da ona bude zadovoljna u krevetu. Muškarac Blizanac je velikodušan ljubavnik, retko posesivan ili ljubomoran.

Muškarac Blizanac je kompatibilan sa Vagom, Vodolijom, Lavom, i Ovnom.

Kako da razumete muškarca Blizanca

Sa svojim baršunastim govorom, muškarac Blizanac je prirodni šarmer koji nema poteškoća sa upoznavanjem i stvaranjem širokog kruga prijatelja. Ovaj intelektualan muškarac ima sposobnost da se veoma lako prilagodi svakoj situaciji, spreman je na promene i prihvata sve izazove na jedan smiren, pozitivan način.

Iako obično kontroliše svoje emocije, muškarac Blizanac je uvek u sukobu sa svojom dualnom stranom ličnosti te u jednom trenutku može biti zaista šarmantan i mio a vec u narednom minutu veoma rezervisan i hladan kao led.

Muškarac Blizanac je spretan i uživa u diskusijama tako da je veoma teško da ga pobedite argumentovano.

Kako muškarac Blizanac upravlja finansijama

Muškarac Blizanac pažljivo prati svoju finansijsku poziciju i kontroliše svoj lični budžet redovno. Zaista je prava retkost pronaći muškarca rođenog u znaku Blizanaca a da nema dovoljno novca na računu.

Kod muškarca Blizanca sve vezano za novac i finansije zasnovano je na logici a ne emocijama, tako da će se uglavnom fokusirati na stabilne investicije i imati jasan i definisan plan za dugoročnu finansijsku budućnost.

Muškarac Blizanac i moda

Njegova boja je žuta. Muškarac Blizanac će uvek biti odeven najkvalitetnijim komadima odeće i nikada neće nositi na sebi nešto bezlično. U ormaru muškarca Blizanca biće zastupljeno više raznih stilova ali je sva odeća po poslednjoj modi. Bez obzira na povod, muškarac Blizanac će uvek imati nešto prigodno da obuče.

Njegov dom i radno okruženje će biti uvek uredno organizovani i sve u njemu ima svoje mesto.

Veza sa muškarcem u znaku Blizanca

Muškarac Blizanac poseduje urođen šarm koji ga čini veoma popularnim i uvek je rado pozivan na mnoge partije i zabave. On je dobar slušalac i ima dobro rasuđivanje te ga prijatelji često zovu da ga pitaju za savet.

On ponekad može biti logičan do tačke koja iritira, ali muškarac Blizanac je veoma racionalan i može uvek da sagleda obe strane.

Romansa sa muškarcem Blizancem

Muškarac Blizanac je avanturista, uživa u raznovrsnost i neophodna mu je konstantna mentalna stimulacija, što znači da će njegovo ponašanje u spavaćoj sobi biti takvo da će goditi partneru. Muškarac Blizanac će staviti zadovoljstvo svoje partnerke pre nego svoje i to je osobina koja ga čini nesebičnim ljubavnikom.

Ovaj gospodin voli da flertuje i uživa u romantičnoj atmosferi upoznavanja. Iako se teško zadržava pored jedne osobe, kada pronađe savršenog partnera, muškarac Blizanac će ga pratiti kroz ceo život.

Kakvog je zdravlja muškarac Blizanac

Bronhitis i astma su potencijalne bolesti kada je u pitanju muškarac Blizanac, tako da ga nećete videti kako konzumira duvan ili da radi u prostoru koji obiluje prašinom. Veoma aktivan, muškarac Blizanac vodi računa o svom izgledu i ponosi se svojim izvajanim telom.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.