NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Blizanac u ljubavi

Muškarac Blizanac u ljubavi

Muškarac Blizanac u ljubavi

Šarmantan, naklonjen flertu i neodoljiv, muškarac Blizanac u ljubavi ima neverovatno visoke standarde kada je suprotni pol u pitanju i može se ponašati nepredvidivo da bi sakrio svoje najdublje emocije. Intelektualnom i mentalnom, kakav u suštini i jeste, muškarac Blizanac nije ležeran kada oseti da se budi strast u njemu u trenutku kada se zaljubljuje. Iz tog razloga, muškarac Blizanac se ne zaljubljuje često i lako.
Misli, a ne emocije, su te koje na muškarca Blizanca ostavljaju najveći utisak, tako da ćete ga najlakše zavesti spretnom i originalnom komunikacijom i svojevrsnim verbalnim nadmudrivanjem. On je interesantan i zabavan ljubavnik, sa smelim romantičnim manirima. Ne pokušavajte previše da grebete ispod površine, za muškarca Blizanca je ovo normalno ophođenje. Gem, set i meč – ljubav je ponekad čista razonoda za muškarca Blizanca.

U vezama, muškarci Blizanci često mogu da naljute partnere sa svojim objektivnim i argumentovanim razmišljanjem. Nemojte misliti da je muškarac Blizanac hladan i bez emocija, on samo pokušava da bude logičan u svemu. Srećom, to se ne dešava često. Rutina je prokletstvo za muškarca rođenog u znaku Blizanaca, tako da su najveća pretnja u vezi sa Blizancima, dosada i navika. Partnerka ovog muškarca, rođenog u znaku Blizanaca, će morati da drži korak sa njegovim mentalnim sposobnostima ili rizikuje da izgubi njegovu pažnju.

Savršen partner za muškarca Blizanca je osoba koja je praktična, stabilna i kojoj neće smetati njegove lude ideje i mašta. Partnerka mora biti izuzetno inteligentna i neko ko će muškarcu Blizancu pružiti dovoljno prostora da se posveti svemu onome što ga zanima.

Muškarac Blizanac je avanturista, uživa u raznovrsnost i neophodna mu je konstantna mentalna stimulacija, što znači da će njegovo ponašanje u spavaćoj sobi biti takvo da će goditi partneru. Muškarac Blizanac će staviti zadovoljstvo svoje partnerke pre nego svoje i to je osobina koja ga čini nesebičnim ljubavnikom.

Ovaj gospodin voli da flertuje i uživa u romantičnoj atmosferi upoznavanja. Iako se teško zadržava pored jedne osobe, kada pronađe savršenog partnera, muškarac Blizanac će ga pratiti kroz ceo život.

Pročitaj Sve o muškarcu rođenom u znaku Blizanci.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.