NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Muškarac Bik u ljubavi

Muškarac Bik u ljubavi

Muškarac Bik u ljubavi

Zemljani, snažan i jak, muškarac Bik u životu i ljubavi voli da se prepusti svim blagodetima. Muškarac Bik u ljubavi je izuzetno senzibilan te bolje reaguje na suptilne i nežne dodire nego na grubosti. Kada je zaljubljen sva njegova mudrost nestaje i tada je spreman na svakojake ludosti. Veoma voli da je zaljubljen i da ima nekoga pored sebe, to predstavlja jak motiv u svemu što radi. Njegov temperament u stvari je rezultat duboko utemeljene strasti.

Muškarac Bik u ljubavi ne voli površne odnose. On sve prihvata zdravo za gotovo, pa ako zaista ne nameravate ništa ozbiljno sa njim, nemojte koristiti fraze kao što su “pauza” u vezi ili “otvorena veza”. Ove reči ne postoje u njegovom rečniku.

Njegov Vladar je Venera, te muškarac Bik pokazuje iznenađujuću dozu romantizma kada je u vezi, iako je njegova forma romantike krajnje jednostavna. On od partnerke očekuje da mu je najbolji prijatelj, saputnik u dobru i u zlu, i ljubavnica do kraja života. Obećanja su neraskidive zakletve za ovog muškarca i on će sebe dati do maksimuma u vezi i braku. Pouzdan kao što jeste, nikada neće obećati nešto što neće moći da ispuni.

Muškarac Bik u ljubavi je dosledan i traži bliskost u ali i rešen i daće sve od sebe u pokušaju da stvari funkcionišu. Dakle, muškarac Bik nije neko ko olako shvata vezu, niti je nestalan ljubavnik, u smislu da leti sa cveta na cvet. Kada  muškarac Bik jednom izabere partnerku u ljubavi, postaje veoma posesivan i brižan, i posvećen vezi do kraja.

Pročitaj i Sve o muškarcu rođenom u znaku Bika

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.