NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Da li poznajem svog višegodišnjeg momka?!

Da li poznajem svog višegodišnjeg momka?!

Posao Astrologa možda nekome ko površno gleda na stvari deluje lepo, zanimljivo, možda čak i zabavno. Međutim, on je pre svega odgovoran. Astrolog mora da jako dobro vlada različitim tehnikama poput psihologije, ali je naprosto i neophodno da ima neka određena životna iskustva, da je i sam prošao neke različite životne situacije, kako bi mogao realno da sagleda pitanje korisnika i da mu da adekvatan savet kako da postupi. Evo jednog zaniljivog pitanja, koje sam nedavno dobila od jedne svoje korisnice, koja se zaista našla u specifičnoj životnoj situaciji. Podaci su naravno prikriveni, a korisnica se složila sa ovom objavom pitanja i odgovora. Ovo je tek mali primer pitanja kakva dobijamo svakodnevno.

Sa dečkom sam tri godine u vezi i planiramo uskoro i da živimo zajedno. Međutim jutros ustajem palim komp na fejsu poruka od neke nepoznate devojke, iskopiran ceo čet nje i mog dečka, esej! Međutim u porukama ništa vulgarno, ništa što bi me poremetilo, normalna konverzacija ‘dva prijatelja’. Međutim po datumu vidim da se on sa njom dopisuje već 6 meseci. Pitam devojku šta ovo treba da znači? Kaže kako se iz ovako neobaveznog dopisivanja zaljubila u njega jer je uvek tu za razgovor, da je posluša, da joj da savet i podrži i da želi da mi kaže da će početi da se bori za njega. Što se nje tiče neka radi šta hoće, ali što se tiče mog dečka ne znam šta da mislim. Danas planiram da imam ozbiljan razgovor sa njim, mada ne planiram da mu kažem da mi je stigla poruka od nje, jer želim da ga proverim. Ne znam šta da mislim uopšte i pitam se da li je moguće da posle tri godine ja i dalje ne poznajem osobu sa kojom sam u vezi?

 

Odgovor: Poštovana korisnice. Iz Vaših reči koje sam mogla da pročitam, shvatila sam da ste dosta ozlojeđeni, što je sasvim prirodno, budući da je Vaš momak tim dopisivanjem zaista na grub način prekršio neka osnovna pravila emotivne veze. Ono što se vidi u planetarnim aspektima sinastrije (uporednog horoskopa) između njega i Vas, jeste to da ste se zapravo udaljili. Fizički ne, emotivno ne, ali realno ste se udaljili. Ta komunikacija koja je nekada bila fantastična između Vas, u poslednje vreme, a pod uticajem raznih životnih okolnosti se izgubila. Devojka se samo našla tu, u datom trenutku, kada je njemu ta priča prijala. Ne znam koje ste to reči konkretno pročitali sa njegove strane, ali opet, verujem da i samo saznanje da je on sa njome u komunikaciji dovoljno bolno iskustvo za Vas. To što je ona Vama rekla da će se boriti za njega, naprosto jeste legitimno, ma koliko to grubo izrečeno delovalo sa moje strane. Međutim, za Vas lično, najvažnije je šta će reći i uraditi on lično. Duboko sam ubeđena, po onome što vidim ispred sebe, da on neće Vas napustiti. Čak šta više, mišljenja sam da ćete jednog dana celoj ovoj situaciji da se smejete. Ono što Vi trebate sada da preduzmete, jesu koraci koji će Vašu vezu da osveže. To je krajnje neophodno. Unesite promene, pre svega komunikacijske promene i navike. Morate zajedno “piti kafu”, ćaskati i kvalitetno komunicirati. Takođe, pozicija Venere koja je u padu, jasno daje signal da je pravo vreme da se “zavrti kuglica” i da ponovo vratite hemiju i strast koja postoji između Vas i njega, a malo se uspavala. Vaš partner je dobar momak, to je činjenica, i ovo je po mom mišljenju radio nesvesno. Verovatno sa predubeđenjem da nikada nećete saznati, pa da Vas to neće povrediti. Nema indicija da je on sa njome imao neke realne, da ne kažem stvarne planove. Verujte, da tako ne pokazuju aspekti, ja mu ne bih glumila drvenog advokata bez potrebe. On Vas voli, samo se ta vizija veze sada pretvorila u jednu monotoniju. Čim se to promeni, promeniće se i Vaša veza, postaće lepša, a jednog dana, verujem da će to biti izuzetno kvalitetan brak. Nemojte razmišljati o tome da li je ovo što je učinio nešto što treba da uzdrma Vašu vezu, i da li Vi njega dovoljno poznajete. Svi mi kao ljudska bića imamo pravo na neku grešku, a svaka emotivna veza ima uspone i padove. Borite se za Vašeg momka, svim silama, i videćete kako će sve veoma brzo doći do ravnoteže.
Svako dobro i sve najbolje od srca. Vaš Astrolog. Katarina Anđelić.
Pročitaj još Moj sin je gay ?!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.