NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesečni horoskop za novembar 2016.godine

Mesečni horoskop za novembar 2016.godine

Piše. Jovana Lučić Gajić

Mesečni horoskop za novembar 2016.godine

Ovan:
Posao: polako se vraćate u poslovnu kolotečinu i istini za volju, počinjete da uživate na poslu. Ukoliko ste nezaposleni ili na nekoj vrsti bolovanja, jedva čekate da se ponovo aktivirate. Spremni ste za akciju. Od 12.novembra, tranzitni Merkur prelazi u deveti znak od vašeg Sunca u kome će ostati do kraja meseca, a kako je isti i vladar vašeg polja rada, bez obzira da li ste zaposleni ili planirate da nadjete posao, računajte da ste u odličnom periodu. Krajem novembra (29.novembra) je i Mlad Mesec u devetom znaku od vašeg Sunca, pa šta god trebali da ozvaničite, a tiče se rada, iskoristite zadnju nedelju novembra, ili bar aktivno šaljite prijave ako ste bez posla. Što se novca tiče, ovo je mesec u kom vas čekaju veći rashodi, pa čak i obaveze na koje ste zaboravili.
Ljubav: čini se da ste se tokom novembra našli u nekoj vrsti ringa sa voljenom osobom. Izvesno nadmetanje i odmeravanje snaga, bez obzira da li ste u dužoj vezi ili samo “pregovarate”, može pokvariti mesec koji je pred vama. S druge strane, stvarno nije do vas. Partner pametuje i kao da samo čeka priliku da vas “ubode” u najosetljiviju tačku. Ukoliko ste usamljeni, ovaj mesec vam donosi bar dve obrazovane ili osobe sa puta koje mogu privući pažnju.
Zdravlje: vrtoglavica, prolazna glavobolja i loša cirkulacija.

Bik:
Posao: koliko god vi bili mirni i imali fer odnos prema kolegama, početkom meseca (od 10. pa nadalje) neprestalna potreba za konfliktom od strane saradnika ili konkurencije (ukoliko se bavite privatnim poslom) može strašno da vam ide na živce. Ipak tranzitni Mars, vladar vašeg polja odnosa, prelazi u kvadratni znak prema vašem Suncu. Na kraju ćete i sebe uhvatiti kako pokazujete takmičarski duh i inatite se bez potrebe. Ukoliko ste ne zaposleni, ovo nije mesec za traženje posla. Bolje malo odmorite. Što se novca tiče, kraj novembra će doneti u poslednjem momentu i novac koji odavno čekate (neisplaćene honorare ili nagrade) pa ćete kraj godine, sačekati mnogo opuštenije, znajući da imate sredstva da nakupujete poklone svima onima koje volite.
Ljubav: nema potrebe da se stidite, ni crvenite. Znamo da ste okončali neki odnos koji je bio daleko bolji za drugu stranu, nego za vas, a isto tako znamo i da vam se neko dopada ili će se dopadati od 13.novembra. Priznajte!
Ako vam se ta osoba pojavljuje preko posla i vaš je vršnjak (par godina stariji ili možda malo mladji od vas), ako je stalno namirisan, doteran, ugladjen, a vi se pomalo “prepucavate” sa istim, ili razmenite po koji osmeh, upecali smo vas! Ako ste u dužoj vezi ili braku, i vas do kraja meseca očekuje naprasni susret sa mladjim i uspešnim gospodinom/gospodjicom, koji je dobro situiran, ali i spremam za “put” u svakom trenutku, pa na kraju nećete znati šta vam se više svidja, sama osoba, ili sva ta sloboda i širina, koju ista ima.
Zdravlje: Dobro umotajte grlo i pazite se respiratornih problema.

Blizanci:
Posao: kako je mesec počeo svi su vas “pojurili” za dugove. Čak i pojedinci koji ćute, nameću vam tenziju jer znate da im dugujete, a vama je, iako se šalite, ipak neprijatno. Na neki način ste u neizvesnoj situaciji oko posla, i kao da svaki čas čekate neku promenu (radnog mesta ili otkaz?!). Ukoliko ste nezaposleni, sada se više bavite sitnim honorarnim poslom i skupljate novac kako bi izmirili stare dugove. Čak i da vam padne na pamet pozajmljivanje ili podizanje kredita, nek vam odmah “ode” sa pameti tako nešto. Bilo kakav dodatni teret, sad bi vas “ubio” finansijski.
Ljubav: raspričali ste se i izgubili iz vida da se nekom baš dopadate. Čak i da ste zauzeti, tokom novembra, nova osoba dolazi sredinom meseca, preko posla u vaš život. Ukoliko vas voljena osoba „otkrije“ sami ste krivi. Pripazite na telefon. Ukoliko ste slobodni, mladji muškarac (žena) pokušaće da uspostavi komunikaciju sa vama na mestu zabave. Ne razmišljajte mnogo. Opustite se i uživajte.
Zdravlje: kijavica i respirativne tegobe.

Rak:
Posao: dok se svi oko vas žale na posao i novac, vi ih bledo gledate sa strane. Ne, nemate vi više posla od ostalih, nemate ni finansija koliko bi trebalo. Ali, vama ni posao ni novac nisu prioritet. Sigurnost jeste! Pa zato i štedite i racionalizujete koliko god možete, pa kad se svi uspaniče, vi čak i pozajmite najdražima. I tako se i “upropastite” jer ko će posle sav taj svet da juri i traži svoje pare nazad. Elem, Rakove tokom novembra ćekaju vanredni troškovi oko saobraćaja (markice, kazne za saobraćajne prekršaje) ili rodbinu. Nezaposlene Rakove, čeka i odlična ponuda na krače “staze” preko komšija ili porodičnih prijatelja. Pa Rakovi, vi ne odbijate poslove, iskoristite ovaj mesec.
Ljubav: e tu, čak i kada drugima ide, vama ne ide. Tokom novembra, mnogo Rakova može okončati neki vid komplikovanih ili tajnih odnosa. Jednostavno će vam se smučiti i poželećete da se OPET!!! vratite na neke stare odnose, ili bar energetski posvetiti, nekom bivšem i uživate u sećanju na sve one emocije koje ste imali. No, novembar jednostavno mora da vas iznenadi. Pa ako ste mladji Rakić, ne kukajte i ne kolebajte se previše, nego od 15.novembra, pravac na kaficu sa nekim ko se može naglo pojaviti u vašem životu. Koliko god ta osoba izgledala nesigurno, pred vama će biti “princ” koji želi da testira vašu normalu.
Zdravlje: povremene oscilacije u krvnom pritisku.

Lav:
Posao: ovo je definitivno vaš mesec što se posla tiče – pa koristite svaku ponudu za dodatni rad. Čini se da ste se sad rastrčali na sve strane, i da trošite bez reserve. Ženska osoba vezana za puteve vam u novembru nudi posredništvo ili posao na “kraće staze” za malo više novca. Ne razmišljajte o renomeu, razmišljajte o novcu. Ukoliko ste ne zaposleni, neka vrsta polu legalnog posla dolazi od 23.novembra u razmatranje. Vi svakako nećete biti ugroženi, pa iskoristite momenat.
Ljubav: dopadate se važnoj osobi, ali vi još uvek, sami sa sobom, ispravljate stare konflikte sa osobama iz prošlosti i nikako da se otvorite za ono što bi bilo odlično za vas. Ako hoćete da me poslušate, budite otvoreniji i krenite dalje, zaboravite na prošlost i ne ponavljajte da se vama “uvek nakači neka budala”. Osoba koja stiže ovih dana sa puta, se plaši da vam pokaže interesovanje, računajući na vaše odbijanje. Možda bi bilo lepo da istu osobu na indiskretan način ohrabrite i ne razmišljate u pravcu “znam ja odlično kako bi to dalje teklo”, jer ne znate. A može da teče jako lepo bar od 10.novembra.
Zdravlje: prolazni bolovi u nogama.

Devica:
Posao: rutinski obavljate veliku većinu dnevnih obaveza i razmišljate o nekom kraćem putu, kako bi bar na tren promenili dosadnu rutinu. Verovatno radite stalno sa papirima ili u nekoj uslužnoj delatnosti, pa vam se već sve smučilo. Starije Device, naročito penzionisane, su se pronačle u nekom hobiju i tokom novembra možete imati šansu da profitirate od istog. Nezaposlene mladje Device (ako ih uopšte ima), razmišljaju o nekom zanatu ili poslu koji se vezuje samo za njihovo srednje obrazovanje. Put vam se otvara, idite! Snaći ćete se. Novac svima od navedenih dolazi u nekoliko delova tokom novembra, pa planiranje praznika neće biti problem, osim ako vas ne iznenade ukućani većim troškom.
Ljubav: neko vam se odavno dopada i vi uporno zadržavate prijateljski odnos sa istom osobom i neprestalno kalkulišete. U prvoj nedelji meseca, ukazaće se šansa da ista osoba nešto i pokuša, a vi ćete verovatno uključiti sve senzore opreza i za tren preokrenuti priču u pravcu prijateljstva, “čist račun, duga ljubav”. Opet?! Kako god, bilo da ste slobodni ili zauzeti, uslužnost ka voljenom biću vam ne gine, pa se potrudite da i ovog novembra ne budete “kurir, savetodavac, konobar, advokat ili doktor” osobi koja vam se dopada.
Zdravlje: prolazni problem sa varenjem i krvnom slikom.

Vaga:
Posao: prihvatili ste i nekoliko poslova u isto vreme, prethodnog meseca, i sada jednostavno ne znate kako da se “izvučete” iz posla. Novac kroz partnera ili partnerske poslove kasni i vi ste na ivici, da onako lepo diplomatski, kako to samo vi znate, pozovete drugu stranu, zahvalite se na saradnji i dignete ruke od svega. Okupirali ste se obavezama, gubite vreme vrteći se u krug, i do polovine novembra očekujte i da vas sustignu računi koje više ni sami ne znate kako da platite. Ipak, zadnjih deset dana novembra, sreća se menja. Osoba koja vam je jako draga, ili muškarac kome se odavno dopadate dolazi sa novcem. Već će on smisliti koja vrsta usluge mu treba i za sta bi trebalo da vas angažuje.
Ljubav: u dilemi ste oko dva uspešna muškarca, koja su na žalost zauzeta (znali vi to ili ne). Kolebate se i pokušavate da dobijete na vremenu. Koliko god da vremena tražite, nadam se da je do trinaestog novembra dovoljno, jer od 17.novembra se stvari na ljubavnom planu potpuno neplanirano usmeravaju u vašu korist a neko vam bukvalno dolazi na “noge”. Upravo od kraja ovog meseca, mnoge Vage će zauvek promeniti odnos prema partnerstvu ili postojećem partner, a serija odličnih dogadjaja će obeležiti kraj godine. Samo ne merkajte, ne diplomatišite i sve će biti ok.
Zdravlje: uro-genitalne tegobe.

Škorpija:
Posao: u dilemi ste da li da nastavite sa poslićem koji radite, ili da prihvatite ponudu mladje osobe i odete na put, u inostranstvo i tamo pokušate. Ako mene pitate, završavajte sa poslićima i preživljavanjem ovde i put pod noge. Koliko god da vas za grad vežu emocije ili prijatelji ili pak neki započeti program obrazovanja, ne zadržavajte se mnogo. Starije Škorpije će imati mnogo ideja za ovaj mesec, a u velikoj većini istih će pomoći prijatelji. Šta god da planirate, ne planirajte na glas, jer ćete samo tako uspeti da realitujete zamisli. U suprotnom, od 10.novembra očekujte nevolje.
Ljubav: do 13.novembra, tranzitna Venera boravi u drugom znaku od vašeg Sunca, da bi nakon toga ušla u sekstil prema istim, kao vladar vašeg polja odnosa i partnerstva. Ukoliko se nalazite u nekoj vrsti tajnog odnosa, pripazite na ženske osobe koje vas okružuju, jer kakve im god namere bile, na kraju mogu odati neku vašu tajnu. Da, znam da vama to nikada ne bi palo na pamet, ni pištolj da vam drže na glavi, ali ima i drugih koji mnogo ne razmišljaju. Ako ste usamljeni, spremite se za dilemu izmedju dva partnera. Jedan je vezan za prošlost, a jedna osoba je neko koga od skoro znate a potpuno je idealan za vas. Krenite dalje i budite hrabri.
Zdravlje: pojačana sekrecija.

Strelac:
Posao: kreativni ste i vaše kolege se sada oduševljavaju novim idejama koje unosite na poslu. Ipak, posao se nagomilava, a vi, malo po malo, ostavljate obaveze na poslu za sutra. Pripazite pa se ipak sve na kraju ne nagomila nekoliko dana pred kraj meseca, pa da se bukvalno “ubijete” od rada pred praznike. Finansije su na samoj ivici ovog meseca, a vi se i dalje osmehujete i zadužujete (kartica, čekovi)? Ukoliko ste nezaposleni, ovo je težak mesec za vas pa bolje da ovaj period potrošite na neku vrstu unapredjenja usluga koje nudite, dodatnu edukaciju i sl, nego na potragu za poslom.
Ljubav: od polovine meseca, usamljeni ste i više okrenuti prijateljima nego potencijalnom partneru. Istini za volju, možete vi i sami. Trebate društvo, zagrljaj i podršku ili bar nekog s kim ćete da šetate i provodite više vremena. Pripazite da u prvoj polovini novembra, tako i ne upadnete u zamku, koja će vam čitavog decembra biti kamen “oko vrata”. Mnogi Strelčevi koji razmišljaju o osobi iz prošlosti, mogu tokom meseca saznati razočaravajuće vesti, pa koncentrišite se na nove osobe. Bar što se flerta tiče, nema vam ravnih.
Zdravlje: bol u donjem delu kičme.

Jarac:
Posao: plašite se za posao u ovom mesecu. Sumnjate da će ovi jesenji dani omesti poslovne planove, naročito ako ste mladji Jarac. Upravo onih planova o kojima odavno razmišljate. Od desetog novembra ćete ipak videti kako niste bili u pravu, pa sve do 28.novembra imaćete toliko posla da nećete stići ni da jedete. Stariji Jarčevi će kuburiti sa novcem i pokušavati da povrate novac koji im duguju možda i nekada jako bliske osobe. Ukoliko planirate profit kroz nekretnine (prodaja, rentiranje), druga polovina novembra je obećavajuća.
Ljubav: dopada vam se osoba koja je dosta mladja od vas. Pa šta?! Samo se opustite i otvorite. Jer vreme prolazi, a ako razmišljate o perspektivi odnosa sa istom osobom, neko će pametniji pre vas “uzeti stvari u svoje ruke”. Ako ste u dilemi da li da zovete ili odete na mesto gde bi istu osobu sreli (nikako ne pred kuću ili na radno mesto), pakujte se i bez razmišljanja krenite. Šta god da uradite, ovo je vaš mesec i ukoliko pripazite na poverljivost (sklanjajte telefon, gasite kompjuter) najlepše iskustvo vas čeka.
Zdravlje: prolazna prehlada.

Vodolija:
Posao: velika većina poslova ili poslovnih planova je sada neizvesna ili se čeka. Neko ometa sve poslovne poduhvate administrativnim okovima, ili vam treba još jedan potpis, još jedan papir, još jedan glas. A vi ste na ivici snage ili ivici živaca za pregovore, pa se šarmantno sklanjate da ne bi pokvarili prijateljstvo. Koliko god pesimistični bili početkom meseca, od 09. novembra imate šansu da muvate, muljate i radite sta god treba, pa konačno zatvorite jedno veliko loše poglavlje u vašem životu. Veliki broj Vodolija, tokom novembra će zavisiti od finansija partnera ili prijatelja, što ako izuzmemo gundjanje i neće biti problem.
Ljubav: vama se sada dopada (kao i uvek) neko ko ne bi smeo da se dopada? 🙂 znam, dosadno vam je. Bilo da ste zauzeti ili ne, tokom novembra ćete se bukvalno okomiti, na osobu koja pokušava da održi prijateljski odnos sa vama, a ista je ili “mnogo” zauzeta ili na nekoj višoj poziciji. Vama je to interesantno (da ne kažem čak i smešno) i nećete odustati sa igranjem. Što bi vi rekli “pa niko nije savršen”. Nego, šta ćemo mi ako se baš ta osoba “zalepi” za vas i ne da vam mira posle? Kako god, slobodni, zauzeti, veliki ili mali, drage Vodolije spremite se da slatko zakomplikujete život ovog meseca i izadjete iz monotonije.
Zdravlje: nesanica – vaša drugarica.

Ribe:
Posao: imate posla preko glave mesecima unazad i čini vam se da odmora nećete imati ni u novembru. Mnogo planiranih aktivnosti ste ostavili za neke bolje dane, i samo radite, radite…spavate, pa radite i tako u krug. Ipak, novembar će doneti promene. Iako novca neće biti više nego što ga ima inače, dopunski posao kroz prijatelje, preko prijatelja ili neki hobi, sada vam može olakšati svakodnevnicu i doneti veću zaradu. Bez razmišljanja ga prihvatite. Ako ste ne zaposleni, od 17. do 24. novembra dolazi sjajna prilika za zaradu kroz neki kreativan posao ili posao koji podrazumeva kraće putovanje.
Ljubav: čak i da ste u nekoj vrsti odnosa (brak, veza), muči vas osoba koja nešto sakriva od vas. Razmišljate o osobi koja je prostorno daleko od vas, o nekom ko vas razume čak i kad vas niko ne razume, o nekom s kim bi vam život bio potpuno drugačiji od života koji sad vodite. Razmišljate i o osobi u uniformi ili o sportisti (momci “devojci sa postera” ili licu koje ima veze sa zakonom na bilo koji način) i muškarcu (ženi) s kojim bi upravo sad obnovili komunikaciju. Pa poruka stiže, a vi odgovorite.
Zdravlje: prolazni problem sa disanjem.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.