NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesečni Horoskop – novembar 2016.

Mesečni Horoskop – novembar 2016.

Piše. Sanja Grubač

Ovan – novembar 2016.

Karijera i lični uspesi su važniji u ovom mececu nego kuća i porodica, a porodični problemi će zahtevati posebnu pažnju. Planetarne pozicije pokazuju da je ljubavni život u usponu za Ovnove, interesi partera i odanoost je na prvom mestu. Nezavisnost neće biti od pomoći, a Ovnovi kao ličnosti će morati da budu fleksibilni u svom pristupu.

Ovnovi će biti duboko umešani u humanitarne aktivnosti i potrudoće se da se otarase neprijatnih navika. Putovanja u inostranstvo su moguća u toku ovog meseca.

Ovan karijera:
Ako tražite posao trebalo bi da budete obazrivi pre prihvatanja ponude za posao.
U drugoj polovini meseca biće više šansi za pokretanje novih poslova.

Ovan finansije:
Prognoze za novembar predviđaju da će društvene veze i veštine biti važan faktor u stvaranju novca i zarade ovog meseca. Novčani dobitak za Ovnove je otvoren u trećoj nedelji novembra. Napredak i uspeh vam u svakom slučaju prestoji.

Ovan ljubav:
U novembru će ljubav za Ovna biti fizička do 17-tog, a posle toga više će biti idealistička i romantična. Tražićete duhovni sklad u svom bračnom životu.

Ljubav potražite u pozorištu, na izložbi, ili sličnom okruženju. Komunikacije u inostranim zemljama će biti još jedan izvor romanse. Čućete vesti koje se odnose na decu i trudnoću u porodici.

Ovan Zdravlje:
Zdravlje je sve bolje i ako ste bili bolesni očekujte drastičan napredak u novembru 2016. Duhovni napredak je u prvom planu a vežbanje i dijeta će biti delotvornija nakon sredine meseca.

Bik – novembar 2016.

Uran je u direktom kretanju, stoga mesečne prognoze za rođene u znaku Bika ukazuju da fokus treba da bude usmeren na pitanja karijere.

Privatne obaveze i emotivni aspekti su u pozadini. Morate da budete vredni da ostvarite svoje ciljeve u karijeri. Na napredak u poslu ukazuje nekoliko planeta koje će Bikovima osigurati brzu zaradu.

Po pitanju ljubavi će vam ovog meseca biti veoma zanimljivo. Neophodno je da se prilagodite ljudima i situacijama. Trzavice se mogu smanjiti nekom vrstom kompromisa i saradnjom sa partnerom. Moć planeta je koncentrisana u zapadnoj polovini natalne karte za vaš horoskopsko znak u novembru, te je za ljubav ovo vrlo važan mesec.

Bik finansije:
Bikovi će biti u finansijskom usponu u ovom periodu. Astrološke prognoze govore da će zarada biti više od očekivane u toku ovog meseca. Možete očekivati novac iz neočekivanih izvora tokom prve nedelje. Sve velike investicije i nabavke treba uraditi nakon sredine meseca. Krajem meseca moguće je da ćete imati dovoljno novca da obrišete stare kredite. Sve velike investicije i nabavke je potrebno da uradite nakon sredine meseca.

Bik Ljubav:
Novembarske astro prognoze za rođene u znaku Bika predviđaju veličanstven mesec u ljubavi, prepun susreta i ispunjen pažnjom voljene osobe. Ako ste bez partnera Bikovi će imati mnogo romantičnih prilika. Zauzeti Bikovi će biti posvećeni svojim partnerima, a slobodni će imati puno flerta, društvenih aktivnosti, kao što su Internet veze i slično. Bićete šarmantani i moderni, samim tim imaćete mogućnost da privučete ljubav. Ovo je takođe odličan mesec da počnete da razmišljate o trudnoći.

Bik Zdravlje:
Društvene aktivnosti mogu postati veoma naporne u novembru. Trebalo bi da se potrudite da se više odmarate, smanjite žurke i odmarate se dovoljno da ostanete u dobroj formi. Detoksikacija organizma će biti od pomoći u poboljšanju sveukupnog zdravlja i kondicije.

Sve u svemu, horoskop za znak Bika za novembar predviđa odličan napredak na profesionalnom planu, a sve ostalo odlazi u drugi plan.

Blizanci – novembar 2016.

Rođeni u ovom horoskopskom znaku bi trebalo da se fokusiraju na karijeru ovog meseca.
Vaš porodični život bi trebao da bude stabilan kao i vaše telo, um i duša, da biste postigli što bolje rezultate na poslu.

Blizanci karijera:
Prognoze govore da ako ste u potrazi za poslom, imaćete odlične aspekte i otvorene nove šanse tokom meseca.
Biće puno aktivnosti na radnom mestu i treba da predstavite sebe u najboljem svetlu.

Blizanci finansije:
Blizancima mesečna prognoza za novembar pokazuje da će monetarna situacija biti normalna ovog meseca. Zarada dolazi onako kako ste i planirali. Novac vam pristiže od inovativnih projekata i fokusirajte se na kreativne teme kao izvor zarade. Moguće je da roditelji imaju lepe vesti o zaposlenju već odrasle dece. Ovaj period će biti odličan za prosperitet i bogatstvo.

Blizanci ljubav:
Ljubavni život cveta za Blizance jer imaju odličan aspekt Venere. Ljudi u već dugim vezama će se venčati. Za mnoge Blizance biće dosta društvenih dešavanja i provoda sa svojom suprugom ili ljubavnikom.

Na ljubav se može naići dok je jurimo svoju karijeru ili čak kod lekara ili verskim mestima. Bračni parovi će voditi blaženi život i moguće da će biti blagosloven sa vestima o dolasku bebe.

Blizanci zdravlje :
Blizancima će zdravlje biti normalno tokom novembra meseca.

Rak – novembar 2016.

Horoskop vam pokazuje prisustvo Jupitera i Venere u polju doma. Ovo ukazuje na to da će porodično okruženje biti veselo i harmoničano. Domaće pitanja i emocionalni aspekt života će dominirati nad karijerom i finansijama.
Možete postići svoje ciljeve u životu kroz kompromis i razumevanje. Ovo nije najbolje vreme da budete samostalni ili van tokova društva. Morate da se prilagodite i povezujete sa ljudima koji vam mogu doneti uspeh.
Dom i deca su centar sveta za Rakove i biće dosta socijalnih druženja i uživaćete život punim plućima u njihovom okruženju.

Rak karijera:
Rakovima će krajem meseca karijera postati dominantna u odnosu na druga dešavanja.
Ako ste u potrazi za poslom, otvaraju vam se prilike u tom periodu. Vlasnici firmi će imati problema u pronalaženju kvalifikovanog osoblja.

Rak finansije:
Vaš finansijska percepcija je izvanredana i možete zaraditi novac putem inovativnih poduhvata u novembru 2016. Ovo je odličan mesec za umetnike i kreativne ljude.
Rizične investicije će doneti dobru zaradu. Finansiski izgledi za dobitke su odlični za sve koji se profesionalno bave sportom ili društvenim aktivnostima.

Rak ljubav:
Novembarske prognoze pokazuju da su izgledi u ljubavi bolji ovog meseca. Sukobi sa supružnikom ili ljubavnikom su prisutni, ali neće poremetiti ljubavni život ozbiljno.
Slobodni će posećivati zabave svih vrsta i društvenih dešavanja i uživati u njima, mogu tražiti ozbiljnijeg partnera na takvim mestima. Rakovi će u ozbiljnim vezama reskirati za brak zbog avanture.

Rak zdravlje:
Zdravstveno stanje Raka će biti bolje u novembru. U poboljšanju zdravstvenog stanja mogu vam pomoći alternativne tehnike lečenja i prirodni, domaći lekovi.

Da zaključimo, u novembru horoskopskom znaku Raka predstiji zdrav, bogat i lep period. Vaš energetski nivo raste. Možete koristiti višak energije u sportu i sportskim aktivnostima.

Lav – novembar 2016.

Horoskopski znak Lav u novembru prikazuje većinu planeta u južnom sektoru zodijaka i četvrtoj kući koja simbolizuje dom, kuću u kojok živimo.U novembru pripadnici znaka Lav trebalo bi da obrate pažnju i rešavaju domaće i emocionalne probleme i da pitanja karijere stave na stranu ‘ za sada. U centru pažnje je dobar osećaj, ispunjenost na ličnom planu, a ne na karijeri.
Do kraja novembra, više od 70 odsto planeta će se pomeriti na zapadnu polovinu natalne karte Lava. Interesi drugiih će dominirati nad ličnom srećom. A je potrebna naklonost drugih za postizanje vaših ciljeva.
Morate biti fleksibilni i praviti kompromise da bi uspeli da se prilagodite uslovima čak i ako su neprijatni.

Lav karijera :
Dragi Lavovi, kako je vaša energija vrlo niska je niska u novembru, nemojte se preterano isticati na poslu i radite samo važne poslove.

Nastavite sa svojim starim biznisom i ne mislite na započinjanje bilo kakvih novih poduhvata ovog meseca.

Lav finansije;
Mesečne prognoza ukazuje na to da je monetarna situacija normalna ovog meseca. Tokom prve nedelje, novac će doći iz poslovanja nekretnina ili iz porodičnih izvora. Posao će biti glavni izvor prihoda nakon toga. Velike kupovine i ulaganja odložite nakon 18. kada će planeta Merkur biti od pomoći.

Lav ljubav:
Perspektive Lava u ljubavi se popravljaju u novembru, planeta Uran će pomoći.Očekujte napredak u postojećim čjubavnim vezama. A jod nekih se može krunisati i brakom.Društveni ste, zainteresovani ste za upoznavanje i potrazi za ljubavlju. Odnosi će biti idealni za Lavove u novembru, ili će biti za zabavu i uživanje.
Oko polovine novembra ljubav se može naći u inostranstvu sa strancima ili u akademskoj sredini. Imaćete šanse za romantične susrete i na poslu.

Krajem meseca Lavovi će prosto biti zbunjeni od ljubavi sa seksa, požude i strasti.

Lav Zdravlje :
Zdravlje će biti osetljivo za Lavove rođene do treće nedelje novembra. Treba voditi računa o dovolnoj količini sna, i preduzeti preventivne mere. Planetarni aspekti nisu dobronamerni i vitalnost se smanjuje. Fokusirajte se na važne stvari da sačuvate energiju.

Devica – novembar 2016.

Devicama ovaj Novembar donosi jake, jače nego ikad, porodične odnose. Stoga porodične brige i psihološki odnosi će dominirati nad karijerom.

Ovaj mesec je idealan da Device formulišu buduće ciljeve i pripreme teren i planove za budućnost. Porodično okruženje može učiniti mnogo da se svi problemi reše.
Većina planeta kod pripadnika znaka Device nalaze se u istočnoj oblasti na karti, u direktnom kretnju. Razvoj u životu može da se postigne sa ličnim zalaganjem i trudom, kao i preuzimanjem odgovornosti kad treba doneti teške odluke.

Drage Device, vi ćete biti zainteresovani za učene i pametne razgovore. Studenti će biti uspešni u svojim studijama i mogu da biraju predmete koje vole u ​​novembru.

Devica karijera:
Novembar možete da iskoristite za vizualizaciju, zamišljajući buduće ciljeve u karijeri.
Možete dobiti posao ako ste nezaposleni ili unapređenje na sadašnjem poslu, takođe ovo je povoljan mesec za početak novog privatnog biznisa.

Devica finansije:
Novembar donosi aspekte kad novčanu situaciju možete predvideti i pametno raspodeliti novac. Zarada će biti super i imate podršku porodice za svoje finansijske poduhvate, pogotovo one Device koje se bave trgovinom, nekretninama ili marketinškim aktivnostima. Možete očekivati novac iz neočekivanih izvora verovatno u drugoj nedelji meseca.

Devica ljubav:
Ljubavni aspekti daju različita romantična dešavanja Devicama. Trebalo bi da budete spremni da prihvatite kako uspeh tako i neuspeh u svojim ljubavnim poduhvatima. Razvedene Device mogu da počnu novu ozbiljnu vezu krajem meseca.

Devica zdravlje:
Zdravlje će biti bolje u novembru za Device. Vaša vitalnost će biti niska i potrebno je da se potrudite da štedite energiju.

Generalno novembar je Devicama finansijski povoljan mesec, ali ćete morati dodatno da vodite računa o zdravlju iz predostrožnosti.

Vaga – novembar 2016.

Aspekti u novembru za osobe rođene u znaku Vage predviđaju da će dom i emocionalni problemi biti u centru pažnje. Trebalo bi da se koncentrišete na rešavanje problema na domaćem frontu i pokušate da izbalansirate stvari. Karijera biće od suštinskog značaja, ali će morati da sačeka.

U novembru Vage moraju da odluče način i da deluju ispravno. Nema potrebe da zavisite od drugih kad mnogo toga možete sami. Ipak, dobićete podršku celog sveta kada vaše namere postanu jasne i drugima. Vage će imati podršku i Jupitera i Venere ovog meseca, i ta podrška će biti od koristi na sve načine. Moguće je putovanje iz zadovoljstva a bićete i pomalo razmetljivi, privlači vas luksuz.

Vaga karijera:
Mesečna astro prognoza za novembar ukazuje da će Vage biti u potrazi za novim mogućnostima, izvan njihovog sadašnjeg posla, te je moguće povećanje zarade.
Možete promeniti svoj posao ili započeti novi posao, postoje i mogućnosti da postignete svoj dugogodišnji cilj.

Vaga finansije:
Novčana situacija za osobe rođene u ovom znaku su odlične. Trebalo bi da pretvoriti svoje ideje u stvarnost ovog meseca. Društvene veze će pomoći Vagama u njihovim novčanim projektima.

Vaga ljubav:
Ljubav vam ide ovog meseca, sjajna situacija. Mnogi parovi mogu računati na brak. Postojeći odnosi će cvetati i vaš partner će dati sve od sebe da vas usreći.
Usamljene Vage će tražiti ljubav tokom ovog meseca. Romantične veze se mogu započeti tamo gde se najmanje nadate. Ako mislite da ste u lošem emotivnom odnosu, sad je vreme da ga prekinete.

Vaga zdravlje:
Za Vage zdravlje će biti sasvim dobro u novembru. Trebalo bi da ograničiti svoju naklonost za brzom hranom i potrudite se da ostanete u dobroj formi. Ovo je neophodno da se izbegne rizik od srčanog napada ili moždanog udara.

Sve u svemu, u novembru horoskopski znak Vaga treba da teži da bude psihički i fizički spreman.

Škorpija – novembar 2016.

Lični ciljevi nisu važni ovog meseca za Škorpije. Možete praviti planove o poslu za budućnost, ali planovi moraju biti zasnovani na vašoj psihičkoj stabilnosti, te možete ostaviti izvršenje poslovnih ideja za neki kasniji datum.

Škorpija kao horoskopski znak je veoma moćna u novembru, pogotovo posle desetog u mesecu. Možete mnogo toga uraditi za sebe i svoju porodicu, samo ako niste previše oštri u svom pristupu stvarima, pogotovo problemima. Napredak će u toku ovog meseca biti super. Duhovnost će biti dominantna, čak prepuštanje fizičkom i seksualnom uživanju će imati dodir misticizma.

Škorpija karijera:
Mesečna prognoza za rođene u ovim znaku preporučuje da treba da ograniče svoje ambicije za ostvarivanje ličnih ciljeva ovog meseca. Profesionalni i poslovni ciljevi treba da se zasnivaju i na emocionalnoj snazi.

Škorpija finansije:
Vodite računa gde i kako trošite novac, jer će vam zarada biti dobra, ali postoji mogućnost da taj teško zarađeni novac brzo potrošite. Vaš supružnik ili partner će vam pomoći u vašim finansijskim naporima i sve će vam tolerisati. Imate podršku svojih prijatelja i društvenih veza kad su u pitanju finansije i zarađivanje novca.

Škorpija ljubav:
Početkom meseca novembra je dobro vreme za nove emotivne susrete, kratke ljubavne avanture, a Škorpije koje planiraju da imaju bebu sad je pravo vreme jer su svi aspekti povoljni. Za Škorpije koje su u braku, neslaganje je moguće krajem meseca.

Škorpija zdravlje:
Astro savet je ničega preterano, mada je novembar harmoničan mesec za rođene u ovom znaku, tako da će sve biti pod kontrolom i što se zdravlja tiče.

Strelac – novembar 2016.

Aspekti upozoravaju da se fokus pomera sa spoljašnjih dešavnja ka vašm ​unutrašnjim ličnim nemirima. Porodični odnosi i emotivne stvari će postati značajni tokom ovog meseca. Strelčevi će imati izazov da reše velike razlike u porodici i porade na harmoničnim odnosima.
Aspekti ukazuju na to da slobodna volja biti u igri, imaćete mogućnosti da preduzmete hrabre odluke u životu.
Vaše intuitivne sposobnosti će biti izuzetne i moći ćete jasno da shvatite kako zamišljate svoju budućnost.

Strelac karijera:
Osobama u znaku Strelac će ovog meseca karijera i posao biti u drugom planu.
Moraćete brzo da reagujete na bilo koji od životnih izazova sa kojima se suočitite u toku novembra.

Strelac finansije:
Finansijski položaj je odličan vas u toku ovog meseca, ali sve ide dosta sporije, jer će planeta Saturn usporiti tempo vašeg napredak. Mogući su veći troškovi nabavke. Ako je ikako mogiće pokušajte da budete štedljivi. Situacija sa novcem se radikalno menja krajem novembra, novac dolazi od zarade.

Strelac ljubav:
Strelačevi će ljubavnom životu imati divan period, tokom ovog meseca. Vaš suprug ili ljubavnik će se potruditi da vas učini srećnim i u tome če uspeti. Osetićete mnogo više strasti seksualnim i romantičnim vezama. Udati i oženjeni će pronaći potpunu duhovnu saglasnost sa partnerom, kako se kaže, ponovo će otkriti u supružniku svoju srodni dušu.

Strelac zdravlje:
Zdravlje će biti sjajno u novembru, a tome će doprineti pozitivno stanje duha. Radite na svojoj dobroj kondiciji i pavilnoj ishrani, dosta se krećite na otvorenom što će vam svakako doneti posebno zadovoljstvo.

Zaključak: u novembaru Strelčevima horoskop predviđa odlične finansije, puno aktivnosti i lepih porodičnih dešavanja.

Jarac – novembar 2016

Za osobe rođene u ovom znaku novembar predviđa da će karijera imati prednost u odnosu privatni život. Izgledi da karijera ide onako kako treba su dobri ukoliko iskoristite vaše dobre društvene veze.
U natalnoj karti Jarčeva, tokom ovog meseca, većina planeta se nalazi u istočnoj polovini. To će učiniti da imate više samopouzdanja i da budete nezavisni. Možete upravljati tokovima svog života i možete ostvariti svoje ciljeve upornim zalaganjem. Socijalna fleksibilnost i prilagodljivost nije potrebna.

Jarac karijera:
Novembarske astro prognoze za znak Jarac ukazuju da će karijera biti odlična, čak i članovi porodice će imati dobar profesionalni napredak.
Uticaj planete Marsa će vas naterati da sve obaveze izvršite na vreme, dok će planeta Jupiter i Venera proveriti da li ste finansijski i emotivno nagrađeni u poslovnim poduhvatima.

Jarac finansije:
Dogodiće se nova mogućnost na osnovu koje možete da zaradite novac, vi ćete imati podršku svojih prijatelja i kolega u svojim novčanim ulaganjima. Božanske sile će se udružiti da pomognu da Jarčevi ostvare finansijski napredak. Svi nerešeni poslovni problemi će biti rešeni, sve ono što vas je sprečavalo u daljem napredku.

Jarac ljubav:
U novembru 2016, biće više naglasak na društvenim aktivnostima nego na romantičnim vezama za Jarčeve. Dosta ćete se družiti i povećati svoj krug poznanstava i prijatelja.
Odrasli Jarčevi će imati aktivan, romantičan i seksualno uzbudljiv mesec. Razvedeni Jaračevi će ovaj mesec iskoristiti da ponovo počnu da izlaze posle perioda povučenosti. Slobodni Jarčevi će naći ljubav na društvenim okupljanjima ili preko prijatelja. Stare veze treba kontaktirati tokom ovog meseca, jer postoji mogućnost da ih obnovite.

Jarac zdravlje:
Jaračevima će zdravlje bit sve bolje tokom ovog meseca.

Generalno, novembar mesec Jarčevima donosi puno društvenih aktivnosti, dosta obaveza na polju karijere, kao i lični napredak.

Vodolija – novembar 2016.

Znak Vodolija u novembaru ima naglašeno polje karijere ali i porodice, što može stvoriti izvesne tenzije kako pomiriti i jedne i druge obaveze a da se sve to negativno ne reflektuje ni na jednom ni na drugom polju. Pokušajte da uspeh na poslu ima i pozitivan uticaj na porodicu, pratiće vas promenljiva sreća na ova dva polja.
Vodolija karijera:
Vodolijama u novembru uprkos haotičnim uslovima na radnom mestu, predstoji značajan razvoj karijere tokom meseca. Vi ćete biti u mogućnosti da se suočite sa svim izazovima u svom poslu sa dosta upornosti i hrabrosti. Druženje i provod sa pravim ljudima će povećati izglede za napredovanje u karijeri.
Vodolija finansije:
Mesečne prognoza za Vodolije pokazuje da će se finansijska situacija biti odlična ovog meseca, u čemu će vam pomoći planeta Uran posle dvadesetog ovog meseca. Vaša snalažljivost u finansijama će doći do izražaja i to će omogućiti i priliv finansija.
Zarada kod Vodolije će uglavnom dolaziti kroz posao, a imaćete i podršku starijeg člana porodice.
Vodolija ljubav:
Romantike i strasti će biti puno za Vodolije u ljubavi tokom novembra. Na pomolu su nove veze i moguće je da novu ljubav sretnete na nekom društvenom događaju. Takođe je moguće i novo poznanstvo preko prijatelja koji će vam pomoći u pronalaženju prave ljubavi.
Slobodne Vodolije će naći romansu na radnom mestu, ili čak se zaljubiti u svog šefa. Nova ljubav će se dogoditi i procvetati tokom ovog meseca.
Vodolija zdravlje:
Zdravstveni izgledi za Vodolije su odlični u novembru. Obratite pažnju na stres, jer će stres zbog posla kojim se bavite biti veliki. Joga i meditacija je odlično rešenje za smanjenje stresa.
Da zaključimo, u novembru Vodolijama predstoji dinamičan mesec, pokušajte pored posla da odvojite vreme za porodicu i prijatelje.

Ribe – novembar 2016.

Novembar za znak Ribe predviđa da ćete biti preokupitani porodicom, omom ali i poslom. Trebalo bi da se skoncentrišete na lični razvoj i radite na svojoj psihološkoj stabilnosti. Psihološki problemi i domaći problemi mogu da vas uspore na poslovnom planu za sada.
U vezi Ribe moraju da koriste svoj šarm i gracioznost da ostvare ono što su zamislile ovog meseca. Problemi se mogu rešiti kompromisom, pomirenjem, agresijom se se ne može postići pomirenje. neće dati rezultate. Morate se prilagoditi tokovima života i prihvatiti sve što se dešava.
Karijera, duhovnost i finansije će biti glavne oblasti dešavanja u novembru.
Ribe karijera:
Novembarski aspekti za Ribe ukazuju na to da ste na ličnom godišnjem vrhuncu što se tiče polja karijere. Nemojte zaboraviti svoje visoke moralne vrednosti dok postižete profesionalne uspehe.
Karijera i razvoj poslovanja će biti odlični ovog meseca. Možete očekivati priznanje i novčane nagrade u svojoj profesiji.
Ribe finansije:
Novembarski aspekti za znak Ribe prognoziraju uspeh u inostranstvu i uspešno poslovanje sa strancima. Takođe ispeh dolazi i preko supružnika ili ljubavnika i možete očekivati pomoć i sa te strane. Možete imati uspeha u poslovima logistike, podrške, poslovima vezanim za izvore energije i obrazovnim oblastima. Drage Ribe, treba voditi računa o troškovima i navikama oko trošenja novca, jer možete potrošiti više nego što vam realne mogućnosti dozvoljavaju. Potrebno je da počnete da štedite odmah!
Ribe ljubav:
Prognoze za znak Ribe u ljubavi kažu da će ovog meseca biti divno za strast i romantiku. Ali vodite računa, jer nekima od vas će se dešavati i raskidi u odnosima bez upozorenja. Slobodne Ribe mogu pokušati upoznavanje ljudi na internetu.
Komplikacije u ljubavnim odnosima mogu nastati ako odjednom osetite potrebu za slobodom, umesto negovanju i građenju ljubavne veze. Porodični onosi su napeti, pa pokušajte da ne ulazite u rasprave koje ne mogu oneti konkretne rezultate.
Ribe zdravlje:
Zdravlje će biti izvanredano do kraja novembra. Ipak morate da se opustite jer imate dosta stesa i nervoze ovog meseca.
Za znak Ribe u novembru je važno da duhovnost i unutrašnji mir bude suština za vaš uspeh u karijeri i finansijama ovog meseca.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.