NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec XVIII  (The Moon)

Mesec XVIII (The Moon)

Mesec simboliše teskobu, strah, nesigurnost, nesvesno u nama. Označava razdoblje emocionalne rastresenosti, javljanje starih nerazjašnjenih emocija i strahova. Verojatno je da ćete biti zbunjeni vlastitim psihičkim stanjima jer će nesvesni deo Vas imati priličan utjecaj. Mesec Vam savjetuje da slušate svoje instinkte koji Vas upućuju na određena razmišljanja i akcije. U ovom ćete razdoblju biti suočeni s mnogim “tajnama prošlosti” koje ćete konačno morati rasvetleti sami sebi. Ukoliko Vam se javlja osjećaj da ne možete verovati nekome u koga ste do sada imali poverenja, verojatno je tako. Oslonite se na unutarnji glas i intuiciju.

Posao

Bićete veoma zbunjeni i imaćete osjećaj da ne znate kojim putem da krenute. Imajte strpljenja, ne brzajte. Situacija je mnogo bolja nego što se to Vama čini.

Ljubav

Obratite pažnju na emotivne reakcije koje mogu ozbiljno povrediti Vašeg partnera. Nemojte brzati sa zaključcima i optužbama.

Finansije

Odluke koje se tiču ulaganja moraće da pričekaju, nije vrijeme za odluke koje se temelje na indicijama.

Zdravlje

Odlično je razdoblje za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema
svakako potražite drugo mišljenje.

Duhovnost

Duhovno ste vrlo otvoreni i osetljivi, važno je da se posvetite čitanju i meditaciji. Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama.

Karta okrenuta naopako

Karta Meseca okrenuta naopako simbolizuje nesporazume, tajne, duboko potisnute strahove, izdaju i zanemarivanje unutarašnjeg glasa. Mesec okrenut naopako može značiti svetlo koje Vas doziva da se vratite na svetli put. Verojatno je da ste zaglibili u lošoj vezi ili imate emotivne nesporazume sa samim sobom. Kako bilo, sledi Vam razdoblje u kojem je vrlo važno da poslušate što Vam unutrašnji glas govori jer je krajnje vreme da se osnažite za preduzimanje koraka ka promenama. Ova Vas karta upozorava na laži sa kojima bi mogli biti suočeni, verujte što Vam intuicija govori.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.