NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec u znaku Vage – by Jovana Lučić-Gajić

Mesec u znaku Vage – by Jovana Lučić-Gajić

I evo ga, konačno je došao na red, onaj fin, šarmantan i vaspitan svet koji šeta lepršajući pored vas. Sve one diplomate i odmereni ljudi, koji su tu da taktiziraju, insistiraju na svojoj pravdi i odmereno pokazuju svoju naklonost.

Možda vama ne treba „poseban“, možda možete u grupi ili sami, možda vam je um zauvek vezan za decu i dom, možda mislite da je materijalna sigurnost najvažnija u životu, Mesecu u Vagi je prioritet „onaj neko s kim će podeliti harmoniju života udvoje“.

Raspoloženje ove osobe zavisi isključivo od dnevnih ljubavnih zbivanja, pa ne daj Bože da ga sretnete, baš tog dana, kada se na partnerskom planu dogodio “karambol”.

Ne, teško će ga oraspoložiti prijatelj, rodjak, neznanac. On je nesrećan ako je sam. On nije celovit ako nema “idealnu polovinu”. Zato će izdržati svaki napor, zato će napraviti najviše ustupaka, zato će uraditi baš sve, samo da bi održao sklad i sačuvao harmoničan odnos u dvoje. Zasnivanjem bračne zajednice ovaj Mesec će pronaći svoju stabilnost, a do tada, “ko živ ko mrtav” 🙂

Da bi ovaj čovek bio srećan, pored partnera, treba mu i ogledalce! Dar za estetiku і umetnost je u ovom slučaju naglašena, ali i dar za mirenje zavadjenih strana. Recimo, idite na ručak kod ovog Meseca i videćete sa koliko je sklada i lepote ukrašen čak i tanjir sa koga jedete.

Recimo, on bi bio idealan za spajanje i drugih parova i krojačke, kozmetičke i frizerske salone iz kojih ne izlazi, bez obzira na finansijsku situaciju. Pokušajte da nadjete ženu sa ovim položajem Meseca i pogledajte joj ruke, nokte. Dodirnite lice namazano kremom pre koji minut.
Pa ona bi se samo lickala, zar ne? I presvlačila po ceo dan. Eh da, ona mala Šanelova haljinica i biserna ogrlica je baš u njenom stilu.
Naravno i salonac na Terazijama, ako može.

A muškarac sa ovim položajem Meseca? Slična priča iz drugog ugla. Odmeren, taktičan, ljubazan, nalickan, fin. Čak i kada je ljut ili povredjen, odreagovaće u “plišanim rukavicama”.

Mesec u Vagi voli da deli sa drugima. Voli da se dogovara i pregovara. I ovo je pozicija Meseca koja najteže podnosi rastanke. I tu ćete videti problem, jer Mesec u Vagi, čak i na kraju želi da zadrži prijateljski odnos sa svima, pokušavajući da napravi ustupak.

Ponekad će vam se učiniti da se iza ove osobe krije svašta jer neće da vam kaže “DOSTA VIŠE” taktizirajući ljubazno sa vama koliko god da ga “napadate svojim problemima”. I ako se na njihovom licu sve vidi, bez obzira na sve, ovaj Mesec će prećutati, i ugušiti se od tudjih problema.
Važan zadatak ako ga imate je za početak, da naučite da kažete NE!

Autor teksta, profesor Astrologije Jovana Lučić-Gajić

Pročitaj još tekstova istog autora Jovana Lučić-Gajić

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.