NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec u znaku Riba

Mesec u znaku Riba

Mesec u znaku Riba

Mesec u Ribama, je onaj koji nas oseća i kada ništa ne kažemo, onaj koji je talentovan jer je rasut “po” bojama, impresijama, slikama, doživljaju.
Ova pozicija Meseca teško podnosi realnost, jer ga realnost boli, a boli ga i svaki vaš problem.
Ako ste ne daj Bože bolesni, Mesec u Ribama će brinuti više od vas o vama, pa vas može pozvati i po dvadeset puta na dan, ili krišom poslati poruku, čisto da znate da je tu. Ako imate problem, slušaće vas koliko god treba. Jer on je podrša kada treba.
Mesec u Ribama je kreativan; sanjalica koja veliki deo života provede u “svom svetu i u svom filmu”.
Mesec u Ribama i stvarno sanja, pa se i umori od snova. Svakom bajkom vlada ovaj Mesec, ali u svakoj od njih je uvek srećan kraj, samo u snu.
Mesec u Ribama i jeste “ona koja je” u boji, ogrlicama, pod puderom, šminkom, tetovažom i pleše uz svoj suptilni ritam ili bluza ili dalekog istoka. I ne može on bez muzike nikad, čak ni kad spava.
Mesec u Ribama gde god bio, se umom sakrio u prostranstvima Sibira ili svetoj reci Gang, ili na bilo kojoj svetoj zemlji. Mesec u Ribama mašta o Portugalu ili o kući na okeanu, ako ne može baš okean onda bar more.
I ovaj Mesec je rodjeni romantik, stvoren da pasivno i platonski voli, jednu iluziju do kraja života. Glumca, pevača, lika iz knjige; ili čak stvarnu ali idealizovanu osobu, kojoj ni mrtav ne bi priznao isto. Jer onda čarolija nestaje.
Mesec u Ribama ne podnosi bol, a boli ga i raduje ono što običnog čoveka nikad ne bi dirnulo.
Onaj koji je žrtva porodice, prijatelja, okolnosti i onaj koji rado prihvata istu tu žrtvu. Mesec u Ribama je duboki vernik, pa odličan medij na bilo koji način. Pitajte ga da li veruje u vilenjake i svet nevidljivog, pa mu se zagledajte u oči i videćete odgovor. Nekada čak is am deluje kao vilenjak. Pogledajte ga dobro. Kao lice iz bajke. Nekad, na žalost i kao mučenik ili svetac. Ovaj Mesec voli da ćuti, voli noć, voli i bajku u sred noći.

Mesec u Ribama se trudi na nikog ne povredi i muči ga (želudac) čak i pomisao da neko zbog njega trpi. I ne ljutite se na njega, ako se odjednom izgubi u sred razgovora i odluta negde daleko. Dešava se da ovaj Mesec ljudi lako uvuku i u spletke ili skandale, jer on, koliko god bio pasivan, iz najbolje ili najgore namere, pokušava da uteši obe strane ili bar da da svakom drugu šansu, jer veruje u dobro ili dobrotu, pa ukoliko problem nije veliki.
Naravno, mnogo je pogrešnog tumačenja i vaših stavova ili misli, pa će vas ovaj Mesec pustiti neko vreme čisto da se uveri da je njegov “osećaj”, intuicija i sl. na pravom putu. Ako ga povredite, povućiće se tiho, bez svadje, izbrisati vas iz imenika, sa liste prijatelja i jednostavno nestati zauvek, a vi se mislite zašto.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.