NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec u Vagi

Mesec u Vagi

Ovo su  osobe blage naravi, nasmejane, sa prijatnim izrazom lica… Ovo je priroda koja voli da udovolji drugima i kojoj je jako važno šta druga strana misli i samo da nikome nije na smetnji ili teretu.
Voli da čuje tuđe mišljenje i jako joj je važno da je drugi vole i odobravaju. Teško se odlučije na neki korak, ako nema podršku i odobravanje partnera ili svojih najmilijih. Ovo je duša koja ne može da funkcioniše sama, vec uvek u paru… jer se samo tako oseća kompletno. Njihovo samopouzdanje je lako poljuljati, a oni zarad izbegavanja svađa, pustiće vas da budete u pravu i kada niste. Da bi sve išlo glatko oni moraju da budu usaglašeni sami sa sobom, traže mir u sebi, vole mir u kući i često trpe … da bi održali makar prividan mir.

Ovo su jako vaspitane osobe, lepih manira, diplomate, ne vole psovke, vulgarnost i bahatost. Kod njih sve možete, samo ako im kažete lepim rečima, u suprotnom… naići ćete na tvrdoglavost goru nego kod Bika, Škorpije ili Jarca….

Ovo su osobe koje ne umeju da kažu NE i to će ih često koštati živaca i života… Kada su ljute one to pokazuju kako sto se “dure” i to može  jako dugo da potraje i da bude neprijatno po okolinu.
Kuća im je lepa … sve je sa stilom i ukusom, ništa nije preterano, sa dosta umernickih slika i predmeta, uvek se čuje tiha prijatna muzika, u tom domu se nikada ne galami, vec se poštuju pravila lepog ponašanja…ovo je dom kao iz časopisa…
Mesec je i majka… pa ovde možemo opisati da je majka veliki diplomata, uvek doterana i odmerena… lepa žena…prijatnog i mirnog glasa, voli da vodi diskusiju, isteruje ( svoju ) pravdu i ona nikada neće povisiti glas na svoju decu…

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.