NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Mesec u Lavu

Mesec u Lavu

Evo jednog blistavog Meseca, koga nikako ne dirajte u ponos, jer nikada vam neće oprostiti ako pokušate da ga ismejete, omalovažite ili obrukate….ovo je Mesec koji ne oprašta uvrede i ne zna i ne prihvata šale na svoj račun….Srčan i hrabar, dobrog i velikog srca, mnogo galami, a ustvari “hvata” na buku i galamu….topla reč i kompliment lako ga omekšaju…Čuva svoje, ne dozvoljava da iko bruka one koje on voli… Sa ovom osobom uvek na Vi… ne dozvoljava nepoštovanje… Galantan, pozitivan, pomalo samoljubiv… momak ( devojka) u duši “do penzije”… ne priznaje godine, ne priznaje starost, ne priznaje nemoć…. ne priynaje poraz. Uvek doteran i nikada ne primecen… Na ovu osobu uvek “ide oko”… Uvek stav – “ide kralj (kraljica) ” !

Vole da se hvale, da budu hvaljeni, da u svemu budu najboli, da budu centar zbivalja… inace ako im ne posvećujete dovoljno pažnje… odoše oni tamo gde publika hoće da im aplaudira… Oni vole moć, vole da budu priznati… i ovde se zna ko je gazda u kući i čija se reč poštuje … i čija je zadnja!

Stan,kuća…sve jedno….ovde sve blista, osunčana,vedra i sa puno skupocenih detalja… poznat i firmiran namestaj… pomalo podseća na kraljevske odaje…

Majka dominantna, posvećena karijeri i uspehu ( ali slaba na decu!) i očekuje od dece da je nikada ne obrukaju. Ona može da kritikuje svoju decu, ali njenu decu ne sme niko… i nek ne pokusava….”ubija” za svoje najdraže….

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.